Noul Sensibio Tolerance Plus de la Bioderma si Concurs - INCHIS

Te-ai saturat sa cauti crema potrivita tenului tau care nu tolereaza nimic? Care se inflameaza, te strange, te arde, indiferent de produsele de ingrijire pe care alegi sa le folosesti? 

Bioderma are solutia pentru problemele tale!


Sensibio Tolerance Plus+ este singurul tratament care blocheaza originea intolerantei cutanate.

Pielea ta isi va recapata confortul si supletea.

Cum actioneaza Sensibio Tolerance Plus+ asupra pielii tale?
•    Calmeaza imediat
•    Inhiba senzatia de disconfort
•    Reface bariera cutanata
•    Imbunatateste calitatea vietii

Sensibio Tolerance Plus+

• are actiune calmanta IMEDIATA, reducand senzatia de intepatura cu 98% dupa doar 15 minute de la aplicare.
• are actiune preventiva: intarind rezisteta pielii, reducand cu 62% reactivitatea panha in ziua 28 de tratament.


Sensibio Tolerance Plus+este  singurul tratament care blocheaza biologic originea intolerantei cutanate si ofera un confort de durata.

Pretul recomandat in farmacii pentru Sensibio Tolerance Plus+ este  de 72 de lei. 


Daca si tu te confrunti cu probleme de tipul celor mentionate mai sus ai acum ocazia sa castigi o crema Sensibio Tolerance Plus+! Tot ce trebuie sa faci este sa imi lasi un comentariu la aceasta postare, comentariu prin care sa-mi spui cum se manifesta intoleranta tenului tau.

Concursul dureaza 7 zile si se va incheia vineri, 6 iunie 2014.


Castigatoarea este Lamiita. Felicitari! Astept datele tale de contact pentru trimiterea premiului!

67 de comentarii:

  1. Eu am o piele dificila este mai tot timpul uscata, cu cosi si puncte negre ( desi am 31 de ani zici ca sunt la pubertate) iar in timpul sarcini m am patat si am ramas asa nu trece cu nici o masca sau crema as fi interesata si tentata sa o incerc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am capatat probleme dupa 2 sarcini... Am tenul acneic , cd am tenul gras , cd este mixt , fapt pentru care simt mereu o senzatie de disconfort a pielii ...As dori din suflet sa o incerc, poate va face minuni asupra tenului meu dificil .

    RăspundețiȘtergere
  3. De cand ma stiu sunt intr-o continua cautare de produse pentru fata. Ba ma iritam, ba imi ieseau cosuri, ba imi usca in exces pielea, ba stralucea...Orice crema, lotiune, solutie, spuma pielea mea nu se simtea bine...Mi-ar placea foarte mult sa incerc acest produs!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tenul meu este mixt si pana acum nicio crema nu mi s-a potrivit. Daca folosesc o crema pentru ten uscat, mi se inflameaza pielea, iar in cazul cremelor pentru ten mixt/gras observ, simt dupa aplicare, o senzatie de piele care strange, incomoda.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dulce Ale8:17 p.m.

    La origine, tenul meu este mixt, cu cosuri lunare,chiar fac haz de necaz despre acest din urma subiect, in condiiile in care am trecut de varsta adolescentei, am deja riduri de expresie si fire de par alb destule, dar totusi, nu scap de problema cosurilor. Particularitatea tenului meu consta in existenta unor zone aspre, care se simt, si se vad in momentul in care aplic fond de ten. Pielea se strange si machiajul, de asemenea, creand un aspect nefericit si dezagreabil. Despre demachiere sau aplicarea unei masti exfoliante, mai ales, nu pot vorbi cu prea mare entuziasm:pielea, mai ales in acele zone, devine iritata si rosie. Inca lucrez la descoperirea cosmeticelor care sa mi priasca.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tenul meu e intolerant la o multime de bazdaganii continute de produsele cosmetice. Prima manifestare este un urat exces de sebum care ar duce la rafale acneice pe tenul meu. Asa ca incerc sa-i respect dorintele si pretentiile, ca deh, e frumos cand si el se conformeaza si arata cum imi doresc.
    Bioderma a scos o multime de produse interesante in ultima perioada. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Intoleranța tenului meu se manifestă la temperaturile scăzute. Se înroșește foarte tare și m-a cam speriat iarna trecută. De asemenea, în zona ochilor am nevoie de o cremă foarte blândă pentru că altfel lăcrimez îngrozitor.
    Acest produs sună foarte bine și mi-aș dori mult să-l încerc. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am un ten mixt/gras,imperfectiuni,roseata..insa sunt anumite perioade,precum toamna si iarna cand pe frunte imi apare o dermatita atopica,foarte deranjanta si inestestica,si chiar dureroasa.De altfel si la caldura dar si la frig,pielea tenului meu se inroseste si scoate la vedere mici vinisoare de sange in zona nasului,iar tenul se simte uscat si strans.

    RăspundețiȘtergere
  9. Tenul meu care nu demult era mixt a devenit sensibil. Am pielea mai uscata si sensibila pe frunte, uneori cu senzatie de mancarime. Deja sunt la al 3-lea tip de crema dermatocosmetica si nu reusesc sa imi impac tenul, as fi foarte placut surprinsa sa fie Sensibio solutia problemei.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim3:47 p.m.

    fb ene maria Tenul meu odata era mixt acum a devenit sensibil cu unele zone aspre, care se simt, si se vad in momentul in care aplic fond de ten. Pielea se strange si machiajul, de asemenea, creand un aspect nefericit si dezagreabil. Despre demachiere sau aplicarea unei masti exfoliante, mai ales, nu pot vorba.As dori din suflet sa o incerc, poate va face minuni asupra tenului meu dificil .

    RăspundețiȘtergere
  11. Odata cu trecerea anilor pielea mea a devenit mai uscata si pe o porttiune foarte mica la extremitatea pometilor apar puncte negre si acolo este mai uscata pielea si pe nas . Nu e tocmai placut ssi am incercat cu diverse produse nu am reusit sa elimin aceast inconvenient. E adevarat ca nici nu mi-am permis produse mai de calitate .

    RăspundețiȘtergere
  12. Tenul meu e mixt, ceea ce pentru mine e cel mai rău. În zona T e uleios (cu coşuri şi puncte negre), iar obrajii sunt fini şi uscaţi. Nu pot să aplic fonc de ten, pentru că arată neplăcut, din cauza coşurilor, şi a tenului uscat de pe obraji.
    Am încercat o mulţime de produse, şi chiar şi acum am o rutină foarte încărcată care mă ajută cât de cât să îmi ţin micii (marii) monstruleţi în frâu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Tenul meu se inroseste la orice pun pe fata; e mixt, vara aproape gras, iarna uscat...nimic nu pare sa-i convina.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu am un ten mixt, predispus la acnee mai ales in perioada aceasta calda. Ca urmare, in ultimele saptamani am apelat la un duo de produse dermatocosmetice care sa reduca excesul de sebum si sa ajute la vindecarea punctelor acneice deja aparute. Aceste creme au la baza acid glicolic si retinol. Ca urmare, tenul s-a uscat foarte mult, sebumul este tinut in frau, insa problema cu care ma confrunt acum este o usoara senzatie de usturime in zona pometilor care persista zilnic deja de cateva sapatamani. E ca si cum ar fi o arsura provocata de soare. Acest disconfort persista indiferent ce produs aplic in zona respectiva.
    Mi s-a recomandat sa reduc aplicarile produsului cu acid glicolic, insa tot aman pentru ca vreau sa se curete tenul in totalitate. Deja arata mai bine, insa acum a aparut aceasta problema cu senzatia de usturime din zona poometilor care persista.
    Din descrierea lui Tolerance Plus+, am ajuns la concluzia ca m-ar putea ajuta foarte mult in problema mea, de aceea ma inscriu si eu la concurs.
    Multumim mult pentru ocazia oferita de a testa acest nou produs Bioderma. Ma bucura cu atat mai mult cu cat observ ca face parte din gama Sensibio - o gama cu care ma inteleg foarte, foarte bine...si din care face parte si mult iubita solutie micelara Sensibio. ;)

    RăspundețiȘtergere
  15. sunt fana Bioderma, asa ca mi-ar placea foarte mult sa incerc noua crema :)
    Eu am pielea foarte sensibila si destul de uscata si am mai mereu probleme cu gelul de curatare a fetei pentru ca multe imi usuca si mai rau fata si am senzatia de piele si mai uscata.
    Chiar am nevoie de o crema care sa imi mai calmeze cat de cat pielea sensibila :D

    RăspundețiȘtergere
  16. eu inca nu am gasit crema potrivita tenului meu , desi am incercat si mai scumpe, si mai ieftine, si mai cu reclama, si mai fara reclama, si dermatocosmetice, si naturale dar inca nu a fost sa fie .... poate ca Sensibio Tolerance Plus+ va face minuni .... sau poate nu ?

    RăspundețiȘtergere
  17. Mere Verzi7:28 p.m.

    Eu am o piele a tenului sensibila si tenul mixt..imperfectiuni si ca sa fie toata gama am si roseata care se manifesta mai puternic cand are chef, nu mereu si nu mi-am gasit nici pana in ziua de azi crema care sa imi faca tenul fericit.. Am nevoie de o crema ca aceasta

    RăspundețiȘtergere
  18. eu am un ten groaznic, un ten gras cu tendinta acneica. Trebuie sa imi aleg cu grija produsele pentru ingrijirea tenului.

    RăspundețiȘtergere
  19. Of, m-ai atins la punctul sensibil: tenul. :(
    De cand ma stiu (bine, nu chiar de atunci, pentru ca ma stiu de cand eram mica si atunci nu aveam probleme cu tenul :D ) am piele grasa, alocuri uscata si cu predispozitie acneica. De la absoluuuut orice imi apar cosuri! Ba de la mancare, fie de la sucuri, de la praf, de la creme si chiar si de la produse de ingrijire si intretinere destinate tipului meu de ten: Cel mai gras ten din lume, plus la pachet tendinta acneica. :|
    Una peste alta, am incercat nenumarate creme din comert, creme naturiste, tratamente naturiste, produse dermato-cosmetice..controale la dermatolog.. aiurea! Roseli peste inrosiri, monstruleti peste cosuri.. ba chiar ma alegeam si cu pielea iritata grav si sensibila...
    Chiar mi-ar placea sa incerc Sensibio Tolerance Plus+..

    RăspundețiȘtergere
  20. Am o piele foarte uscata si sensibila,se inroseste foarte repede!

    RăspundețiȘtergere
  21. Cu orice crema m-as da imi apar cosuri a doua zi, de aceea nu folosesc niciun fel de crema , produsele de la bioderma sunt destul de scumpe.

    RăspundețiȘtergere
  22. monica toma9:21 p.m.

    Mi-ar placea sa incerc Sensibio Tolerance Plus+
    Am incercat nenumarate creme din comert, creme naturiste,tratamente naturiste, produse dermato-cosmetice !
    tenul este gras

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonim9:37 p.m.

    Am tenul sensibil, folosesc doar produse din farmacie, in special Bioderma Sensibio, recomandate de dermatolog. Vara nu suport nicio crema pe fata, am senzatia ca se inflameaza imediat. Desi folosesc produse cu factor de protectie, ma inrosesc si imi transpira fata efectiv. Dupa ce ma spal cu gel de curatare ,in schimb, simt ca ma strange fata, cu toate ca gelul este dedicat tenului sensibil.

    RăspundețiȘtergere
  24. Tenul meu e ciudat de fel...ten gras,acneic,in unele zone uscate si mai face si mofturi,ca nu era de ajuns atat.
    Tenul meu se irita de la multe lucruri: -praf
    -vreme
    -sucuri
    -creme
    Mai ales ca nu am incercat niciodata produse Bioderma,ar fi o ocazie buna sa vad daca isi fac efectul,iar dupa sa le divinizez. ^_^

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu am un ten sensibil cu inceput de cuperoza in zona nasului iar in zona barbii imi apar mereu cosuri care lasa urme urate pe piele. In zona ochilor pielea este uscata si mereu simt nevoia de o crema mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  26. Temul meu este sensibil si foarte uscat. Am in permanenta senzatia ca ma strange.

    RăspundețiȘtergere
  27. Am avut mereu un ten fara probleme dar de cand am ramas insarcinata mi se inroseste si ma ustura fata de la orice crema as folosi. Sper sa mi se potrivasca Sensibio Tolerance Plus+ pentru ca e neplacut sa nu pot folosi crema de fata.

    RăspundețiȘtergere
  28. Anonim9:46 p.m.

    se inroseste, ma strange

    RăspundețiȘtergere
  29. Tenul meu sensibil.Cand e frig se roseste, cand e cald se roseste si apar pete care mananca ingrozitor, cand folosesc subtante de curatenie se inroseste. Sunt nevoita sa folosesc numai produse hipoalergenice care nus deloc ieftine. Cam asa..e o bucurie...

    RăspundețiȘtergere
  30. FB. Micu Mihaela
    tenul meu este sensibil(gras) si nu pot folosii creme deoarece ma umplu de cosuri,

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna. Am un ten uscat, sensibil si cu probleme. Sunt alergica la praf .. ceea ce nu pot evita.. (unde nu este praf?!) , la polen si tot ce inseamna produse fermentate.. Imediat cum mancanc, sau beau ceva mi se inroseste pielea din zona nasului, fruntii si se extinde spre pometi :(.. Daca roseata nu se retrage intr-o zi tenul meu face si scaume.. Am consultat un dermatog si am folosit si cateva tipuri de creme, unele chiar din categoria celor scumpe, dar cu rezultate pe moment si nu pe termen lung.

    RăspundețiȘtergere
  32. Popescu Ioana Cristina10:26 p.m.

    De fiecare data cand merg la plaja sau folosesc produse de machiaj noi, imi apar ca un fel de cosuri pe piele, atat pe fata cat si pe maini!

    RăspundețiȘtergere
  33. de fiecare data cand ma spal pe fata ,ma strange si apar cojite,la fel reactioneaza si la frig ,iar cateodata imi apar si "monstruleti" mai ales dupa o zi de munca si se inflameaza in zona pometilor

    RăspundețiȘtergere
  34. Tenul meu este dificil in functie de anotimp...nu am un produs pe care sa-l pot folosi constant pentru ca nevoile pielii variaza foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  35. Deoarece am tenul cu tendinta de uscare trebuie sa folosesc mereu produse adecvate tipului de piele .Insa nu toate fac ceea ce promit si uneori tenul se inflameaza si se roseste :((

    RăspundețiȘtergere
  36. Violeta E.10:43 p.m.

    De cand ma stiu am avut pielea sensibila, intoleranta si " capricioasa". Pe langa mici cosulete care tot apar pielea mea imediat reactioneaza daca nu ii convine ceva: roseata, pere uscate, puncte negre, cojite in zona T, samd.
    Si pe langa pete, bubite si roseata mai am si pistrui si mici pete de la soare. Eu zic ca le-am " strans" pe toate. ;)
    Dar nu sunt trista pentru ca intotdeauna caut ce e mai bun, numai produse dermatologice care ma ajuta sa trec peste aceste problema. Ar fi o surpriza extraordinara sa am sansa de a testa aceasta noua crema, sa schimba Sebium Hydra cu altceva acum cu venirea verii.

    RăspundețiȘtergere
  37. pielea mea e intoleranta la orice produs as folosi....ori ma strange,ori luceste,ori se strange,ori se usuca,ori se ingrasa..pana acum nu am gasit produsul care sa ma scap de toate acestea...si am tot incercat...sper ca sensibio imi va fi de ajutor...

    RăspundețiȘtergere
  38. Victoria Vicky B1:33 a.m.

    Tenul meu are de toate, este si acneic atunci cand doreste, se inroseste la temperaturi mari, sau mici(vara sau iarna de regula), si este gras. Nu sunt multumita de ceea ce folosesc momentan, am auzit ca cele de la Bioderma sunt eficiente aceste produse de genul... Ramane de vazut daca voi avea ocazia sa le si folosesc. :) Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  39. Tenul e tot timpul uscat, chiar daca folosesc creme puternic hidratante. Si imi mai apar zone, de exemplu langa ochi, unde pielea se usuca foarte tare si ramane un fel de coaja.

    RăspundețiȘtergere
  40. Eu am un ten "mofturos",acum de ex. am vreo doi monstruleti pe frunte din cauza ca am ramas fara crema de noapte si avand la indemana ulei de masline,m-am dat cu el,si a aparut monstrii:),daca stau la soare ,zici ca-s rac,nu stiu ce sa ma mai fac,am avut un BB cream de la Bioderma si mi-a placut,acopera binisor si tenul l-a tolerat,deci de-aia zic ca tenul meu este " mofturos",pt ca l-am invatat cu produse de calitate:)

    RăspundețiȘtergere
  41. ungureanu gabriela4:15 p.m.

    este foarte uscat ,mai apare si cate o iritatie

    RăspundețiȘtergere
  42. lautarescu adriana4:16 p.m.

    am o senzatie de discomfort,de iritare

    RăspundețiȘtergere
  43. ioana alexandrescu4:17 p.m.

    ma dispera sebuumul de de fata,unele cosuri puncte negre

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna!Pielea tenului meu este hipersensibila si foarte usor iritabila.In plus am senzatie de intepaturi si piele care tine. Asa ca, pentru a incerca sa o calmez, am cumparat o crema hidratanta,creme de la Plafar dar de fiecare data incercam un produs nou, era aceeasi situatie, pe tenul meu apareau mici pete rosii. . Pe masura ce timpul a trecut, pielea mea a devenit din ce in ce mai putin toleranta cu aceste produse si problema parea sa se inrautateasca.

    RăspundețiȘtergere
  45. Am un ten mixt, o combinatie de gras, uscat si acneic. Folosesc Brevoxyl pt acnee care usuca foarte rau pielea, uneori ma "arde" pe nas si mi se ia si pielea. Dar e utila in lupta contra acneei si nu o pot lasa, asa ca imi trebuie o crema care sa trateze efectele secundare ale acesteia si cred ca Bioderma Sensibio Tolerance s-ar potrivi.

    RăspundețiȘtergere
  46. Tenul meu a avut parte de tot felul de tratamente de-a lungul timpul si inca nu am descoperit o crema care sa ma multumeasca macar 50%. Am tenul mixt cu portiuni f uscate si bineinteles ocazionalele cosuri si iritatii de la praf, soare, machiaj..










    RăspundețiȘtergere
  47. Eu am ten sensibil cam de un an, cred ca este vorba de ceva ingredient din produsele cosmetice. Nichel este unul din ingredientele la care sunt alergica, dar se gaseste in BB creamuri, farduri de ochi, etc...in cremele de fata obisnuite nu cred ca se gaseste. Cand aplic anumite produse de ingrijire sau machiaj ma ustura pielea sau mi se umfla pleoapele. Mi s-a recomandat de catre dermatolog La Roche-Posay Toleriane Ultra pentru refacerea barierei cutanate, dar nu imi place ambalajul, s-a stricat (a cazut de pe raft de cateva ori fiindca se goleste inegal - are un saculet de aer care se tot strange intr-o parte - si si-a pierdut centrul de greutate) si nu mai pot sa scot crema. Si a costa 80 ron:(. Mi-ar placea sa o castig pe aceasta, imi plac cremele Bioderma.

    RăspundețiȘtergere
  48. Copilitza Fara Minte2:41 a.m.

    Tenul meu este mixt, cu puncte de acnee pe ici pe colo, are si pete, daca le pot spune asa, de roseata, se intensifica uneori, La unele produse pt curatirea tenului mi se inroseste mai tare, apoi isi revine la culoarea normala, doar uneori, nu mereu.. Sebumul apare uneori mai puternis, am un ten ciudat si sensibil la orice... :(

    RăspundețiȘtergere
  49. Cristina Barbieru7:02 a.m.

    Intoleranta tenului meu se manifesta prin aparitia punctelor negre si a cosurilor . am tenul gras si asta imi da multe batai de cap , am tenul si super sensibil fiindca daca o crema nu ii face bine , imi apar mici pucte care ma mananca ingrozitor si pentru asta trebuie sa am mare grija la alegerea cremei .Cred ca produsele de la Bioderma sunt foarte bune , dar din pacate nu am folosit niciunul , dar am citit doar pareri bune , si consider ca acest produs ma va ajuta ! Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  50. Buna! Am un ten acneic si din cauza diferitelor tratamente antiacneice folosite de-a lungul timpului,am ramas cu o sensibilitate care nu dispare.Cand folosesc un produs care contine ingrediente agresive,pielea mea imediat se inroseste si am senzatia ca ma tine.Noul Sensibio Tolerance Plus+ sigur m-ar ajuta sa-mi mentin tenul sanatos.

    RăspundețiȘtergere
  51. Tenul meu e super sensibil si uscat. De fiecare data dupa ce ma spal pe fata, indiferent de produsul folosit caci am incercat de toate, tenul meu se strange ca si cum as avea o masca si ustura. Trebuie sa aplic imediat crema de fata hidratanta,altfel simt cum ma inteapa fata. De asemenea din cauza iritatiei si sensibilitatii in zona nasului si a pometilor sunt permanet rosie orice produs as folosi, si cu fondul de ten aplicat tot se vede roseata.

    RăspundețiȘtergere
  52. Tenul meu este mixt, cu porțiuni care lucesc și au exces de sebum, dar și cu părți unde pielea se irită, se usucă și câteodată ajunge să mă țină și să mă usture.În plus, ca și cum nu ar fi de ajuns că nu găsesc o cremă care să împace aceste zone cu probleme diferite, mai apar și unele pete roșiatice sau monstruleți.

    RăspundețiȘtergere
  53. Tenul meu are tendinte de uscare in ultima vreme, am incercat sa-l hidratez cu fel de fel de creme si parca nimic nu-i place, am incercat si ulei de cocos.. nu i-a prins bine, cert e ca la un momentat dat a inceput sa se descuameze. E foarte sensibil si are nevoie de un aliat puternic.

    RăspundețiȘtergere
  54. Dane Dn11:29 a.m.

    Am un ten mixt cu tendinta acneica, insa am si portiuni unde pielea este uscata si cand aplic crema ma ustura si mi se inroseste pielea.

    RăspundețiȘtergere
  55. Am tenul mixt cu tendinte extreme si foarte usor iritabil. Zona T luceste foarte repede iar zona exterioara zonei T ramane uscata toata ziua.Vara cand e cald trebuie sa ma straduiesc sa nu imi ating fata pentru ca se irita imediat. Imi apar puncte rosii de iritatie. De aceea am dificultati in a gasi un produs care sa imi tina iritatiile in frau si sa nu imi hidrateze tenul in excces sau deloc :)

    RăspundețiȘtergere
  56. Mara Pia6:34 p.m.

    Am tenul mixt, dar am si zone ale fetei care se irita si apare roseata.

    RăspundețiȘtergere
  57. Am un ten gras cu tendinta acneica si puncte negre in zona barbiei .Inca nu am gasit crema ideala pentru tenul meu.Cu unele tenul este prea lucios, unele imi provoaca aparitia cosurilor

    RăspundețiȘtergere
  58. Tenul meu este sensibil si foarte uscat.

    RăspundețiȘtergere
  59. Giorgiana Gio12:24 p.m.

    Tenul meu este mixt, dar si sensibil si daca folosesc o crema pentru ten gras, restul fetei se usuca si se strange, daca folosesc o crema pentru ten sensibil, fata mea este grasa.

    RăspundețiȘtergere
  60. Tenul meu este foarte sensibil. Nu pot folosi orice crema deoarece daca are vreun ingredient nepotrivit, tenul meu imediat riposteaza. Intoleranta tenului meu sa se manifesta prin iritare, inrosire si usturime, care toate aceste lucruri dau o stare de disconfort. In general sunt foarte atenta la ingredientele cremelor pe care le folosesc si momentan in rutina ingrijirii tenului este Bioderma sensibio rich. Sunt foarte curioasa de aceasta noua crema si imi doresc foarte mult sa o incerc.

    RăspundețiȘtergere
  61. Cata Pop4:51 p.m.

    Tenul meu e mixt, vara aproape gras, iar iarna este uscat nu-i convine nici o crema.

    RăspundețiȘtergere
  62. Tenul meu este mixt si cu o usoara cuperoza deci sensibil , si daca cumva un produs nu ii "place " imediat apr bubite mici .As dori sa incerc aceasta creama , poate ma ajuta .

    RăspundețiȘtergere
  63. Tenul meu este gras,dar in acelasi timp sub pelicula de ulei am uneori portiuni descuamate si inflamate.La unele produse cometice pielea mea prezinta prurit,inflamatie si bineinteles nelipsitele eruptii.
    La expunerea la soare imi apar cosulete mici,pe fata mai putin,dar pe maini si decolteu nu cred ca am mai mult de 2 cm fara cosulete.La fel si dupa orice fel de epilare prin smulgere,apare foliculita cea nesuferita....
    Cam aceasta ar fi povestea pielii mele.

    RăspundețiȘtergere
  64. Tenul meu este mixt spre gras. Vara este aproape in permanenta lucios, iar iarna chiar daca problema se menține, pe langa Luciu, culmea e ca se si exfoliaza ft rau. La 2-3 zile trebuie sa ii dac un gomaj temeinic si sa elimin pielea moarta, întrucât in caz contrar este prea încărcat si ori apare vreo explozie de cosuri, ori ma limitez la roseata, mancarimi si stare maxima de disconfort. Nici una din situații nu e fericita, din păcate.

    RăspundețiȘtergere
  65. tenul meu e my frienemy. sunt saptamani la randul cand e foarte dragalas si cooperant, iar apoi apare un monstru adanc, din care nu mai pot sa ies o saptamana. dupa o saptamana, cand "trece", imi iese altul la un milimetru mai in stanga/dreapta. as spune ca am incercat ceva creme, incepusem sa cred ca tenul mixt e de fapt gras, dupa care am inceput sa cred ca e uscat (dupa usturimi si arsuri)... mi se intampla sa mi se rupa (la propriu) pielea din pliurile ochilor... nu stiu cum sa sa gestionez situatia, astfel ca mi-as dori sa incerc aceasta crema. momentan, am portiuni grase, foarte uscate cu descuamari si un super, super vulcan in barbie.... pielea mea sucks.

    RăspundețiȘtergere
  66. Si eu am un ten gras si acneic. Si are mai multe probleme, dar ce ma deranjeaza cel mai tare e faptul ca nasul meu e extrem de uleios. Si cand zis uleios, ma refer la faptul ca fondul de ten rezista in rest, chiar si pe frunte, 4-5 ore, dar nasul, dupa maxim o ora e tot ulei. Si sincer, inca nu am gasit nici o rezolvare la problema aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  67. Eu am o piele dificila este mai tot timpul uscata,find la o vasta inaintata si cum se zice la noi in ardeal barcita se vede ca ani au trecut peste ei,astfel ca mi-as dori sa incerc aceasta crema. momentan,sper ca va revenii cat de cat,multumesc.

    RăspundețiȘtergere