Make Up For Ever Aqua Brow


 
Pot sa fug dar nu pot sa ma ascund. Poate sa-mi fie rusine cu sprancenele mele dar nu pot sa nu le scot in lume. Am asteptat sa dau o tura pe la Estet Studio ca sa pot face un review cu poze pentru Aqua Brow de la Mak Up For Ever.

In timp am incercat o multime de produse pentru conturarea sprancenelor, de la creioane la pudre si ceara colorata sau nu. Orice as alege, daca nu sunt tunse si pensate corespunzator arata fals si spre sfarsitul zilei par imbacsite din cauza tenului mixt cu fruntea destul de grasa.  

Aqua Brow este un gel-crema colorat corector waterproof care umple frumos si uniform sprancenele. Dupa parerea mea, din punct de vedere  al uniformizarii aspectului sprancenelor este mai bun decat orice creion sau pudra incercate de mine. 

Se utilizeaza in cantitati foarte foarte mici. Desi 7 ml poate parea putin produs va va ajunge o vesnicie. Cantitatea din imagine a fost suficienta pentru aplicarea pe ambele sprancene si a mai si ramas.
Pentru aplicare am grija sa intind produsul pe mana in strat foarte subtire pentru ca linia intre conturare uniforma si manjire este una foarte subtire si orice cantitate in plus luata pe pensula inseamna sprancene incarcate si inestetice. Eu folosesc o pensula in unghi de la Sigma dar in situatia in care nu o am la indemana pot foarte bine s-o inlocuiesc cu una foarte subtire de buze. 
In poza de "before" veti observa sprancenele tunse cam mult. Aceasta a fost dorinta mea pentru ca imi cresc foarte repede iar firele sunt foarte lungi. 
Cat despre rezistenta, parerile sunt impartite. O persoana cu tenul normal sau uscat va ridica in slavi acest produs pentru ca este waterproof (rezistent la apa). Daca s-ar aplica pe obraji probabil asa as face si eu. Insa sebumul este un mare inamic al gelului Aqua Brow. Spre sfarsitul zilei e suficient sa-mi ating sprancenele pentru a le strica umplerea.

In cazul meu Aqua Brow nu are putere de fixare iar firele rebele nu sunt tinute in frau pe parcursul zilei. 

Din aceste motive (rezistenta si fixare) nu il folosesc foarte des sau nu il folosesc in zilele in care vreau sa am un machiaj decent pana la finalul zilei. Si tot din aceste motive creionul sau pudra+gelul fixator sunt de multe ori variantele preferate de mine.

La sedinte foto am lucrat foarte bine cu acest produs. Nuanta 25 pe care o detin s-a potivit la majoritatea modelelor.

Pretul acestui produs este de aproximativ 90 de lei. Eu l-am achizitionat din Sephora cu un card de reducere de la o revista.

 Voi ce folositi pentru machiajul sprancenelor?  

24 de comentarii:

  1. incearca catrice eyebrow filler, e genial la pretul de cateva euro. sper ca va ajunge catrice in bucuresti curand

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cand o sa avem si noi catrice am sa il incerc :(

      Ștergere
  2. Anonim6:28 p.m.

    Iti recomand pomada de la Anastasia. Cred ca ti s-ar potrivi nuanta Blonde, s-ar putea si Chocolate. Rezista super super bune, doar ca nuantele sunt cam ciudatele. :( Mie cel putin nici una nu mi se potriveste 100%.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. arata interesant si nu mi se pare scumpa. cred ca Chocolate ar merge. Cam ciudate culorile... multumesc

      Ștergere
  3. Produsul asta suna fantastic, dar momentan la mine merge foarte ok combinatia simpla si 'eftina fard de sprancene (sau fard mat pentru pleoape) si gel transparent peste. Acum drept e ca nici nu am probleme majore cu sebumul. Vara cand transpir pe frunte e un pic mai complicat. Eu tot dau tarcoale kit-ului de la Elf studio care are ceara aia de fixare dar nu reusesc sa imi dau seama ce nuanta mi s-ar potrivi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu Elf. Mi-a placut mult. Acum s-a cam invechit si parca nu mai e asa bun. Nu stiu ce nuanta ti-ar merge, in niciun caz cea mai deschisa

      Ștergere
  4. Mie imi tine toata ziua, il ador chiar. Sa vedem la vara...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De curs nu curge dar nici bine nu se tine acolo... :(

      Ștergere
  5. Daca ar fi fost mai "user-friendly", l-as fi luat si eu de mult, noroc cu pomada Anastasia. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Locul potrivit unde sa pun si eu intrebarea , ce parere aveti despre tatuarea sprancenelor ? recomandati sau nu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am multe goluri si fire rare care cresc lungi. Nu mi-as tatua sprancenele pentru ca ar arata fals si, pana acum, n-am vazut sprancene tatuate care sa nu iasa in evidenta cu aspectul fals...

      Ștergere
  7. Stiam ca-i tare laudat, e primul review in care aud ca nu are rezistenta. Ma batea gandul sa-l iau si eu, dar avand in vedere ca am tenul foaaarte gras...mai bine caut o alta varianta. Nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are ceva ce ma scoate din minti: la sfarsitul zilei lucesc sprancenele... Nu e deloc placut, din contra :|

      Ștergere
  8. Ma pui pe ganduri. Eu chiar imi doream produsul asta :))))
    Multumim pentru review :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum ii spuneam si Deei, e f neplacut sa iti luceasca machiajul sprancenelor. Mai bine te orientezi si tu catre pomada Anastasia care e si mai ieftina si e destinata pielii grase

      Ștergere
  9. Nuanta 25 e cumva nuanta 1? eu nu am gasit 25 in sephora, am fost azi sa il iau dupa ce am citit la tine :(


    Te pup.

    http://miu-miu.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuanta 1 e pentru blonde din cate stiu eu, sau pentru persoane cu tenul alb si parul mai deschis. Eu sigur nu am nuanta 1 iar pe cutie si pe produs scrie 25 :( Cred ca este urmatoarea dupa cea mai deschisa iar la parul tau inchis la culoare eu as merge chiar mai departe cu o nuanta. Cel mai bine e sa le lasi pe fete sa te machieze acolo. Te pup!

      Ștergere
  10. Eu am o mare problema cu sprancenele, am spatii goale si sprancenele ff subtiri, le-am pensat in exces si nu imi mai cresc :( .Crezi ca e potrivit produsul asta si pentru mine, sa pot "desena"cu ajutorul lui niste sprancene mai groase? Am incercat tot felul de creioane de sprancene dar parca lasa un aspect mai putin natural,iar daca folosesc fard de sprancene se duce imediat. .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca s-ar potrivi cu conditia sa corespunda perfect nuantei parului. Eu l-am folosit cand imi tundeam sprancenele foarte scurt si s-a vazut binisor

      Ștergere
    2. Anonim5:14 p.m.

      Iti multumesc mult pentru raspuns ! te pup

      Ștergere
  11. Cu placere. Mergi si roaga-le pe fetele din Sephora sa te machieze cu el si sa te ajute sa iti alegi nuanta. Dar vezi ca s-ar putea sa aplice cam mult, mie asa mi-au facut. Te pup si eu

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim5:32 p.m.

    Dar alta metoda nu stii prin care sa le fac creasca? :( Sunt hotarata sa le implantez pentru ca alta solutie nu am gasit care sa functioneze . Si este desul de costisitor si dureros implantul de sprancene :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e complicat cu sprancenele, si eu am reusit performanta sa mi le raresc si nu sunt prea incantata de asta. Cineva imi zicea zilele trecute de ulei de ricin aplicat in fiecare seara dar trebuie rabdare maxima, trebuie facut tratamentul minim 3 luni :(

      Ștergere