Apocalips de la Rimmel

Cred ca putine dintre voi mai sunt care nu au auzit si vazut inca minunile Apocalips de la Rimmel. De curand au ajuns si pe rafturile magazinelor din Romania si imi doream foarte mult sa le incerc. Ce m-a facut sa ma grabesc a fost anuntul lui Moony de pe Facebook in care semnala ca in Cora se gasesc reduse undeva la 13.9 lei. Mi-am luat piciorusele la spinare si m-am oprit direct la Sun Plaza in Cora unde ma asteptau cuminti vreo 6 nuante. Nu stiu cat dureaza aceasta promotie asa ca, daca va doriti si voi Apocalips, e cazul sa va grabiti. 

Am ales Celestial si Apocaliptic. Mi-as fi dorit sa cumpar si Nova dar mi s-a parut putin cam deschis pentru nuanta tenului meu insa destul de apropiat de Celestial.

Apocalips sunt rujuri lichide, foarte dense dar care se simt foarte usoare pe buze. Acopera perfect din prima aplicare si nu sunt deloc lipicioase. Ca si rezistenta le-as incadra in categoria rujurilor hidratante cu exceptia faptului ca lasa buzele uniform colorate, patandu-le. Evident ca se transfera pe pahare sau pe alimente insa nici nu ar putea altfel avand in vedere consistenta lor. Culorile sunt mate iar finish-ul este unul lucios. Nu usuca deloc buzele. 

Aplicatorul este sub forma de buretel putin scobit in partea taiata oblic. Produsul se distribuie uniform pe buze cu ajutorul acestuia.

Celestial este un roz inchis prafuit dar care pe buzele mele pare ceva mai deschis decat pe buretelul aplicator.
 
Apocaliptic este o nuanta intensa de rusu ciclam zmeuriu, apropiata de rujul meu favorit prezentat aici. In poza veti vedea si de ce nu este mereu un avantaj sa ai buze conturate. In cazul rujurilor deschise la culoare este usor insa cand vine vorba de culori puternice nu stii niciodata unde sa te opresti cu aplicarea. Daca vii peste contur il accentuezi inestetic, daca ramai sub el se creeaza o senzatie de umbra. Aceasta explica de ce pun foarte rar swatch-uri de rujuri inchise la culoare. As fi vrut sa fac o postare cu rujurile mele rosii favorite dar inca n-am avut curajul si rabdarea sa imi pictez buzele cu lupa.  

Am folosit acest ruj la o sedinta foto si a rezistat minunat fara sa il reaplic. Veti vedea in curand pozele cu machiajul respectiv.
 
Rujurile lichide Apocalips de la Rimmel au 5.5 ml si sunt valabile 24 de luni de la deschidere. Am toate sansele sa le consum.

Pretul normal recomandat pentru acestea este de 26 de lei.

Va plac? Voi spre ce nuante v-ati orientat? 

20 de comentarii:

  1. Celestial mi-am luat si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Apocaliptic imi place de numa', numa'!

    RăspundețiȘtergere
  3. Al doilea e superb, imi place mult ca e si mat, parca.

    Te pup

    http://miu-miu.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai de mine ce bine arata! Suuuper!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce s-au schimbat vremurile, eu mai tin minte cand nu voiai sa auzi de culori tari pe buze. :P Si pe mine ma tenta Apocalyptic dar am ezitat crezand ca se aseamana prea mult cu proaspatul Too Faced Melted.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai voi, purtatoarele de culori tari sunteti de vina :))) Inca mai am unele retineri din motivul descris in articol... e frumos conturul dar la unele rujuri te incurca. Daca te uiti atent la machiajul pus in weekend culoarea e sub contur si arata ciudatel. Daca o dau pe contur poate parea manjit :D

      Ștergere
  6. Am și eu 2 nuanțe, Big Bang și Stellar. Și poate în curând încă una. Le iubesc, ador totul la ele. Păcat că nu le pot purta cu părul desfăcut... știi și tu de ce sigur. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stellar mi s-a parut putin cam rosu pentru mine. Deocamdata :)))

      Stiu cu parul... :(((

      Ștergere
  7. Cat de faine sunt! Vreau si eu, numai ca in Carrefour erau 18 lei /bucata.
    Sa le folo cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  8. Stefania Petcu12:00 p.m.

    Mi-am luat si eu Celestial, e o culoare pe care pot s-o port oricand:) imi place:)sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu mi-am luat Stellar si Apocaliptic si sunt foarte incantata de ele :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incep sa-mi doresc si eu STellar desi l-as purta destul de rar :D

      Ștergere
  10. Oau, ce bine arată! Par atât de pigmentate şi frumoase! Ador culorile, cred că sunt perfecte pentru un look de vară, fresh, nude!
    Îmi plac foarte mult review-urile tale!
    Te pup, şi te aşptept şi pe blogul meu,
    www.mfashionhour.com

    RăspundețiȘtergere