Les Cosmetiques - Frumusetea e un drept!

Ne aflam in luna martie, luna in care sarbatorim femeia. O dorinta comuna a femeilor este aceea de a fi frumoase, apreciate, admirate. Din pacate o parte dintre femeile dragi noua considera ca frumusetea este accesibila numai celor ce au timp si bani pentru asta, ceea ce este complet fals. O femeie din viata mea mi-a zis acum multi ani: "Cum sa nu ne ingrijim tenul? Este o palma de piele! De ce s-o lasam sa se ofileasca inainte de vreme?". Si avea dreptate, cat poate sa dureze si cat poate sa coste ingrijirea unei portiuni atat de mici de piele?

Carrefour a lansat recent o noua marca de produse destinate ingrijirii personale - Les Cosmetiques - sub sloganul "Frumusetea nu este un lux, este un drept". Este vorba de o gama completa, pentru ten (Hydra Science), corp (Nectar of Nature) si par (Kera).

Am sa va spun in continuare care sunt produsele care ma tenteaza cel mai tare si am sa incep cu doua produse pentru par. Am o obsesie cu parul, daca nu stia deja toata lumea. Il vreau sanatos, lucios si drept. Dar drept natural, nu cu placa. Moale si drept. Da, cand toata lumea isi doreste volum eu sunt fix pe dos. Asa ca pe lista mea de dorinte cosmetice intra samponul si balsamul Kera pentru indreptarea parului. In ultima vreme am descoperit un mic truc care cred ca ma va ajuta sa folosesc (aproape) orice sampon fara teama matretii si a mancarimilor. Nu va spun despre ce e vorba pana nu sunt sigura de efecte.
Din gama Hydra Science as merge pe lotiunea micelara care vine intr-o cantitate generoasa, 500 ml, la un pret de 25 de lei. Convenabil, zic eu. Cred ca in ultima vreme s-a intamplat ceva (in bine) cu lotiunile micelare. Obisnuiam sa le resping, parandu-mi-se lipicioase si inutile. De cateva luni folosesc diverse tipuri si sunt foarte incantata. 

Cand vine vorba de bai sau dus sunt pasionata de scrub-uri si diverse accesorii de baie destinate exfolierii. De aceea ma tenteaza gomajul de corp cu ulei de nuca Nectar of Nature. Recunosc ca vegana din mine e atrasa si de ambalaj :D Gata, am spus-o: sunt vegana! Si-mi mai si place.

Si pentru ca, inevitabil si cu mare placere imi "chinuiesc" pielea la dus, uleiul de dus cu ulei de argan Nectar of Nature va trebui sa "repare stricaciunile" cu un bonus de rasfat. 

Catalogul cu produsele si preturile gamei Les Cosmetiques poate fi vizualizat aici

Pe voi ce va tenteaza?  

6 comentarii:

  1. Anonim6:22 p.m.

    Pe mine ma tenteaza samponul si masca pentru par degradat si lotiunea tonica cu apa de flori :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe produse tentante acolo. Ma uitam si la o masca hidratanta pentru ten..

      Ștergere
  2. Gelurile de dus sunt excelente, ce ma bucur ca au ajuns si in Romania.
    Sigur o sa-ti placa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm.. am coada de geluri de dus la baie dar daca zici tu, ma grabesc sa strecor unul in fata :)))

      Ștergere
  3. Hmmm, gelul ăla de duș trage la mine. M-am uitat acum pe catalog, au prețuri foooarte mici :) I want some!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dap, au preturi bune :D Sper sa nu ne dezamageasca

      Ștergere