In vizita la Adhara Make-up Academy

Incepe sa-mi placa lumea machiajului, pe masura ce particip la diverse cursuri, seminarii sau evenimente de profil. Si am inceput sa prind curaj, aproape suficient cat sa mai postez cateva lucrari. Dar asta intr-o postare viitoare.

Marti, 25 martie, am fost, din nou, in vizita la Adhara Makeup Academy (Str. Tudor Vianu, Nr. 10). Ce inseamna aceasta scoala de machiaj? Pe scurt: Marian Tanase (Tase) - trainer si makeup artist talentat cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Numeric PROof - un brand produse profesionale destinate machiajului pentru camerele numerice/digitale si pensulele de machiaj Kim - pensule destinate artistilor plastici si makeup artistilor, cu o traditie de 100 de ani in domeniu. 

Pe langa Marian Tanase, pe care este mereu o placere sa-l asculti si sa-l vezi in actiune, am avut ocazia sa-i cunosc pe Eytan Melamed, CEO C&M Quality Brushes LTD, care ne-a vorbit despre cat de importanta este calitatea elementelor din care sunt produse pensulele indiferent daca sunt din par natural sau artificial, diferentele intre pensulele fabricate folosind diverse tipuri de par si procesul de fabricatie care nu implica sacrificarea animalelor ci doar tunderea lor.


Cel de-al treilea invitat a fost Bertrand Bogart,  CEO Numeric Proof Franta, care ne-a explicat principiile care stau la baza produselor Numeric PROof si importanta instructajului privind utilizarea produselor acestui brand. Tot el ne-a prezdentat si cel mai nou produs al brandului: baza matifianta si hidratanta.

Despre Adhara Makeup Academy as dori sa va mai spun ca organizeaza frecvent masterclass-uri gratuite destinate tuturor makeup artistilor iar voi, colegele mele de blogosfera de beauty, puteti beneficia de un discount de 15% la produsele comercializate de scoala.

Pentru mai multe informatii privind cursurile de makeup oferite de Adhara Makeup Academy, produsele Numeric PROof si pensulele Kim puteti accesa pagina de Facebook a scolii sau le puteti face o vizita la adresa Strada Tudor Vianu, Nr. 10.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu