Essence Effect - 07 Blue-Jeaned

De cum am aflat ca au aparut standuri Essence in Auchan (Vitan, Berceni, Constanta Sud, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Ploiesti, Timisoara 2) am dat si eu fuga sa vad minunea. De fapt aveam chef sa-mi mai iau cate ceva ca prea am fost cuminte (a se intelege bunatati de care nu am nevoie). Cel mai mult voiam gelul de sprancene pe care l-am si gasit si luat. Si-am plecat si cu doua oje. Una dintre ele este o nisipoasa albastru inchis semi-mata, si anume Essence Effect 07 Blue-Jeaned. S-a aplicat mat din prima dar cand am vazut finish-ul mat am insistat si cu o a doua aplicare. Finish-ul e usor aspru dar diferit de alte nisipoase, mult mai potolit. Deocamdata rezista bine. 

Nu era in plan sa o pozez, o aplicasem la lumina chioara si pe fuga, dar cand m-am trezit cu studio foto in sufragerie am zis ca trebuie neaparat sa profit.  




Ca finish imi aminteste de o oja pe care v-am aratat-o acum mult timp - AVON Suede Blue Royale. Essence este ceva mai sidefata.

 Ati incercat ojele nisipoase Essence? La voi cat rezista?



6 comentarii:

  1. Anonim2:32 p.m.

    Nu am incercat ojele nisipoase de la Essence, dar imi place mult efectul acestei oje, este o nuanta superba :)

    RăspundețiȘtergere
  2. E foarte foarte frumoasa!:) Eu m-am indragostit de nisipoase in ultimul hal. De unde la inceput ziceam ca mi se par total aiurea acum am ajuns sa am 3 si sa mai oftez dupa inca vreo 3:)) Am ochit 2 nuante tare frumoase la Rimmel. Si daaa, am topait cand am vazut stand de Essence la noi in Auchan avand in vedere ca preturile practicate sunt simtitor mai mici decat la standul din Douglas si din Kendra.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoasa oja asta! O sa dau si eu o fuga pe standul lor:). Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim4:58 p.m.

    Imi plac mult unghiile tale! Si oja este frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere