Regimul de slabit Caudalie pentru o piele minunata

In prag de primavara Caudalie ne prezinta noutatile cosmetice pentru un corp ferm si tonifiat. Este vorba de regimul de slabit (Caudalie Contouring Regimen) care se bazeaza pe un ritual alcatuit din 3 pasi simpli: Caudalie Crushed Cabernet Scrub, Caudalie Contouring Concentrate si ceaiul Caudalie din plante organice, pentru drenaj. 

Caudalie Crushed Cabernet Scrub pregateste pielea pentru regim. Datorita ingredientelor din compozitia sa, precum samburii de struguri zdrobiti, cele 6 uleiuri organice esentiale, uleiul din seminte de struguri, zaharul brun si mierea pura Aquitaine, pielea ramane moale, neteda şi hranita. Produsul se foloseste de doua ori pe saptamana pe pielea umeda, masand intregul corp pana ce zaharul se topeste complet, iar apoi se clateste. 


Caudalie Contouring Concentrate este un elixir foarte concentrat care contine 6 uleiuri organice esentiale combinate cu un ultra-hranitor ulei din seminte de struguri. Formula sa este 100% derivata din plante şi ajuta la decongestionarea zonelor predispuse la formarea celulitei, conturand silueta si reducand aspectul de coaja de portocala, prin activarea procesului de drenaj. Se foloseste după baie, masand pielea si insistand asupra zonelor afectate. Vinoterapeutul recomanda ca, după dus, sa aplici produsul pe pielea inca umeda, facilitand astfel absorbtia.





Ceaiul Caudalie din plante organice, pentru drenaj

Creat in exclusivitate pentru ceainaria spa-ului Vinothérapie®, acest ceai vine in completarea regimului, fiind un ajutor perfect pentru slabit, facilitand eliminarea apei si a toxinelor. Combinatia delicioasa dintre cele cinci plante organice (vita de vie rosie, coacaze negre, coacaz, coaja dulce de portocale si scortisoara) confera un gust aromat ceaiului, oferindu-ti starea de bine de care ai nevoie pentru intreaga zi. Pentru un program de slăbit complet, specialistii recomanda adaugarea in ceai catorva stropi de suc de lamaie sau bucati de portocala. Astfel, se obtine o bautura delicioasa care se poate consuma in orice moment al zilei.


In Romania, produsele Caudalie se gasesc in exclusivitate in farmaciile Centrofarm. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu