AVON - Naked Truth

Ojele nude sunt dificile. Se aplica neuniform, necesita mai multe straturi pentru acoperire opaca fiind deseori dificil sa se realizeze o corespondenta intre nuanta pielii si nuanta ojei. Imi plac nuantele nude de oja. Dar mai rar pe unghiile mele. Am avut mai multe incercari de-a lungul timpului insa am avut noroc doar de nuante cu tenta de maro care nu ma avantajau deloc. 

Nici nu stiu cand am cumparat oja pe care v-o prezint astazi - AVON Naked Truth. Am gasit-o din intamplare intr-o cutiuta in timp ce cautam altceva. Ma astepta cuminte, in cutie, neatinsa. Este un nude dragut cu tenta spre roz, nu spre maro cum sunt restul ojelor din colectia mea si imi place cum se vede pe unghii. A acoperit uniform din doua aplicari, desi in timp ce o aplicam parea ca va lasa dare. S-a uscat destul de repede (AVON a progresat enorm la acest capitol comparativ cu acum 4-5 ani). Un singur aspect nu imi place - scoate in evidenta imperfectiunile de pe suprafata unghiei. Si cum eu - cea care nu se da in laturi de la spalatul vaselor de mana, desi detine masina de spalat vase - am unghiile exfoliate, n-am reusit sa ascund "sub pres" aceasta problema. 

Fara blitz, la umbra:


Cu blitz, in lumina naturala:


Ce spuneti de aceasta nuanta cumintica?
Voua va plac ojele in nuante nude? Va avantajeaza?

10 comentarii:

  1. Foarte frumoasa! Si eu am tot un nude pe unghii acum

    RăspundețiȘtergere
  2. De obicei imi plac nuantele nude foarte mult, dar acesta de la Avon nu prea ma atrage.

    RăspundețiȘtergere
  3. E superbă nuanța, caut de mult un nude roz. Când ajung în țară sigur mi-o comand. Arată bestial!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata foarte dragut. Nude roz nu detin. Am doua nude-uri bej si doua maronii. Mie mi se pare ca alea imi vin bine. Dar zau ca asta e atat de frumusica de imi vine sa pacatuiesc!:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Superba oja! Cred ca o sa mi-o iau si eu. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim6:34 a.m.

    Draguta culoarea!

    RăspundețiȘtergere
  7. E foarte sweet culoarea. Ah, cum să nu-mi placă asta nude? Numai noi, pasionatele, știm cât am căutat nude-ul perfect :)) Cum spuneai și tu, majoritatea au tente maronii, rar găsești ce-ți trebuie. Looks good!

    RăspundețiȘtergere