Cumparaturi... cumparaturi...

N-am mai facut de mult o postare cu cele cumparate si ma gandeam ca ar fi cazul sa va fac pofta. De data aceasta la propriu. Am sa incep cu comanda iherb pe care am asteptat-o putin panicata insa a ajuns... in grafic. Cea anterioara sosise in 9 zile si aceasta s-a lasat asteptata cu vreo 5 zile in plus. 


Cum spuneam, ma gandeam sa va fac pofta cum mi-a facut si mie Katynel. Nici nu i-am epuizat bine articolul ca am si purces la comanda. N-am comandat prea multe, am inceput sa ma tem cu comenzile astea si daca se pierd prefer sa nu pierd sume mari. 

McCann's Irish Oatmeal, Instant Oatmeal - adica ovaz instant, varianta mix: mar cu scortisoara, artar cu zahar brun si simplu.  Am consumat cate doua plicuri, de obicei simplu impreuna cu una din arome plus o cana de lapte. Se prepara foarte usor, in microunde (stiu, total nesanatos dar ataaat de bun!), in cateva minute. Este satios si gustos. 

Now Foods, Healthy Foods, Sugar Free Drink Sticks, Pomegranate Berry adica niste pliculete cu un suc vitaminizat. Le-am luat sa fie la indemana cand ma loveste pofta de bauturi dulci. Nu sunt extraordinar de dulci (daca le prepari cum scrie pe ele, adica folosind 500 ml de apa/plic) si am grija sa am mereu unul in geanta. 

Despre piatra de alaun, adica Crystal Body Deodorant, nu mai e cazul sa dezvolt prea mult, probabil ati vazut-o peste tot. Pe-a mea o donasem in familie pentru ca le-a placut si eu n-o prea foloseam dar am cumparat, totusi, un mini, sa am in casa la nevoie. Ce nu stiu daca v-au povestit colegele mele de blogosfera este ca produsul poate fi folosit cu succes pentru oprirea sangerarii in cazul taieturilor dupa barbierit sau epilat cu lama. De asemenea, daca aveti mici bubite, zgarieturi de animale (daca va place, ca si mie, sa va provocati matele la o joaca mai serioasa) piatra de alaun grabeste vindecarea. Am folosit-o cu succes si pe post de deodorant solid. Cand nu sunt grabita am sa apelez la ea. Ideal e sa lasam pielea sa se usuce inainte sa ne imbracam, altfel riscam ca protectia sa esueze.

Am uitat, din nou, sa adaug produsul gratuit. Poate data viitoare am sa aleg, totusi, ceva.

Mai departe as vrea sa va arat doua comenzi Yves Rocher (creeaza dependenta, ca si iherb, pentru ca ofera mereu cadouri tentante!).


In acestea am avut parfumuri Moment de Bonheur - unul pentru mine, unul pentru voi (pregatesc, dupa cum va puteti da seama, niste surprize), crema de noapte Serum Vegetal pe care nu ma pot decide daca s-o incep sau sa o dau cadou pentru ca cea de zi mi-a placut foarte mult (a fost putin cam scumpa sa o deschid si sa o folosesc o data sau de doua ori pe saptamana cand mi se mai cojeste fata de la cremele cu acid glicolic), doua geluri de dus si un altul, mai special, cu ulei de argan.

Si, pe final, as vrea sa va arat ceva nou de la Bourjois (pentru mine, cel putin, pentru ca de cum le-am vazut le-am vrut) - deodorantul cu piatra de alaun si argila alba si gelul de dus mineral (?!?!) cu pudra de cuart roz. Deocamdata am testat doar deodorantul care a fost eficient insa mult prea parfumat pentru mine, l-am simtit mai ceva ca parfumul pe care-l purtam.
Cele doua au costat impreuna 15 lei in DM.



Cam atat am avut sa va arat. Voi ati cheltuit mult in ultima vreme?

28 de comentarii:

  1. Eu mi-am cumparat dintr-un magazin vintage urmatoarele: una bucata gentuta de piele la 3 euro, una bucata camasuta H&M si un puloveras tot de acolo, plus multe dulciuri.
    La cosmetice sa zicem ca m-am temperat, pentru ca am o lista de prioritati, dar salivez dupa un ruj Yves Rocher <3
    Apropo, chiar mi-ati starnit interesul asupra pietrei de alaun.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am descoperit si eu un magazin "vintage, noi si second hand" si ma tot tin sa intru sa cercetez. Dar seara ma grabesc si dimineata e inchis :) Merita incercata piatra si e foarte foarte ieftina. De Craciun in 2011 i-am facut cadou unei foste colege o asemenea piatra si de-atunci o tot foloseste si e super incantata.

      Ștergere
    2. Care-i magazinul ala? :D

      Ștergere
  2. E un butic de cativa metri patrati intre metrou obor si lizeanu, pe stanga

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am avut un singur deo de la Bourjois si nu m-a convins absolut deloc... Dar gelurile lor de dus imi plac :D.
    Ah si ovazul ala instant imi face cu ochiul, dar nu am microunde ca sa nu fiu tentata sa apelez mereu la el :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se poate prepara si cu lapte fierbinte (incalzit pe aragaz) turnat peste ovaz si lasat sa se umfle. e bun tare la gust

      Ștergere
  4. Imi plac produsele Bourjois dar mai ales gelurile de dus, ar trebui sa dau o fuga pana in DM, imi place oferta asta, au mai avut-o. Tin minte ca si anul trecut de 8 Martie am primit un set si mi-a placut atat deo cat si gelul :P.
    De iHerb ce sa zic...tot aman comanda si nu stiu de ce. Vreau multe chestii dar nu stiu cu ce sa incep si mi-e si teama sa dau o comanda mai maricica..totusi :|.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai incepe cu comenzi mici, sa vezi cum, daca si in cat timp vin. Sau poate mai bine te-ai abtine ca da dependenta :))) :P

      Ștergere
  5. Am avut si eu un deo de la Bourjois, pe cel roz dar pentru mine a fost un dezastru deoarece daca atingeam un tricou alb de el imediat ramaneau niste pete groaznice.Gelurile de dus in schimb marea majoritate miros f bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu ce m-a apucat cu deodorantele spray... cu o saptamana inainte luasem unul Balea. si m-a apucat in conditiile in care Fa Sport roz m-a dezamagit. Imi pare rau sa citesc ca exista persoane nemultumite de Bourjois. Eu le stiam laudate, mai ales pe cel mov

      Ștergere
  6. Oh cate bunatattiii. :)
    Am intrat si eu in randuliHerb-istelor, ieri am ridicat prima comanda (m-am axat pe suplimente si vitamine) dar in curand urmeaza rasfatul. ;))
    De YR nu mai spun nimic, nu am voie. :))
    Sa lefolosesti cu placere. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Să te bucuri de bunătăţi! Am făcut şi eu un folder în wishlistul de pe iHerb, intitulat Food, cu tot felul de bunătăţi. Dar mai au de aşteptat. La fiecare comandă se dă o luptă între produse de makeup, de îngrijire, suplimente sau mâncare :) Şi câştigă cele de makeup şi beauty mai mereu :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu incerc sa le combin cumva. deja am o alta comanda pe drum si am pus in ea si cosmetice si ovaz, de aceasta data doar mar si scortisoara ca aroma asta mi-a placut cel mau mult

      Ștergere
  8. Sa te bucuri de noutati! :)
    Si eu ador pliculetele cu rodie de la Now, ultima oara cand am dat comanda nu le-am prins pe stoc (acum imi dau seama, tu esti de vina probabil :)) ) si le-am ales pe cele cu acai.
    Eu am fost foarte cuminte in ultima vreme, dar tot am cheltuit ceva, postez mai tarziu pe blog :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine, mai, data viitoare iau un singur pachet sa-ti ramana si tie :))) deja am pe drum samponul recomandat de tine, balsamul de buze de care mi-a zis Milena si manusile pe care le-am vazut la Jully :))) astept sa postezi sa vad ce-mi mai iau :)))

      Multumesc frumos!

      Ștergere
  9. Gelul de dus de la Bourjois pare interesant, n-am mai avut unul de mult dar stiu sigur ca imi placeau.In schimb cu deodorantele spray eu nu prea ma impac :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cand am vazut ca e cu piatra de alaun trebuia sa il am :))) in general imi plac sub forma de gel, cum e Lady invisible

      Ștergere
  10. Asa sunt deodorantele de la Bourjois: eficiente dar ultra-parfumate. Momentan folosesc varianta pe negru si e incredibil de parfumata :/.
    Eu cu deodorantele de pe iherb nu m-am inteles deloc si am avut o surpiza neplacuta chiar in ultima comanda (un deodorant lichid care in cazul meu s-a dovedit a fi inutil). Evident, asta nu ma va tine departe de Iherb si tot pe niste bunatati alimentare am pus si eu ochii :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La cum s-au scumpit semintele de chia, presimt ca data viitoare o sa le iau de pe iherb. doar cacao instant cu stevia sa nu iei ca e rea la gust

      Ștergere
  11. Sa te bucuri de toate!Incerc sa nu zabovesc asupra tuturor dorintelor pe care mi le-ai creat cu aceasta postare!:))Fulgii de ovaz erau si pe lista mea de ceva vreme si cu prima ocazie macar un sortiment tot testez, chiar daca ma impac ok cu cei clasici pe care ii "asezonez" dupa cum ma apuca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La tine sunt datoare cu ceva :((( n-am uitat, il tin pe birou. pur si simplu n-am reusit sa ajung sa cumpar un plic cu bule si sa iau un aviz de expeditie :(((

      Ștergere
  12. sa le folosesti cu placere :)
    eu am cheltuit mai putin luna aceasta , mai multe cadouri :) si mai urmeaza :)))

    RăspundețiȘtergere
  13. Acum 100 de ani te rugasem parca si eu sa ma incluzi la comenzile tale...pe mine ma intereseaza doar niste ceaiuri, tot nu am apucat sa le iau...:((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai intra si tu pe messenger sa-ti povestesc ce si cum!! :)

      Ștergere
    2. Da, o să intru. Cred că am 500 de offlineuri de când nu l-am mai deschis. Hahaha! Nici nu îl am instalat pe laptop cred. Dar na, uite că o să îl pun. Hihi.

      Ștergere
    3. Numai de la mine ai vreo 20 :)))

      Ștergere