O seara frumoasa la Keiko Slim Spa

Miercuri seara am avut placerea sa particip la un eveniment dragut organizat de Rowe in incinta Keiko Slim Spa. Motivele evenimentului: prezentarea celor doua noi aparate revolutionare lansate in Romania: Oxy2 (care se utilizeaza pentru tratamentele faciale cu oxigen hiperbaric) si Cryogen (utilizat pentru criolipoliza).
Pentru inceput as vrea sa va redau cateva cuvinte din descrierea celor doua aparate.
Oxy2 -Terapie cu oxigen hyperbaric de puritate medicala (98%)
Prin utilizarea oxigenului cu presiune pulsata, oxigenul  si ingredientele active aplicate sunt injectate profund in epiderm fara ace, eficient si sigur. Prin oxigen sunt sustinute grupele de colagen si retelele de acid hialuronic responsabile in ten de elasticitate, fermitate, vitalitate si luminozitate.

Vasele sanguine si capilarele care transporta oxigen in derm se subtiaza si se atrofiaza la randul lor, pe masura ce inaintam in varsta.

OXY2 suplimenteaza direct, din exterior, necesarul de oxigen al dermului, restabilind astfel elasticitatea, fermitatea, vitalitatea si luminozitatea atat de specifica tenului tanar.
Rezultate:

  • Sterge ridurile si decrispeaza trasaturile;
  • Redefineste ovalul fetei;
  • Reduce cicatricile superficiale si uniformizeaza aspectul tenului;
  • Elimina acneea ;
  • Reda luminozitatea si tonicitatea tenului;
  • Reduce dramatic petele de pigment;
  • Atenueaza vergeturile ;
  • Asigura suplete si un aspect tineresc  fetei.

Cryogen
este un inovator echipament ce foloseste criolipoliza, laser soft si vacuum pentru a remodela definitiv silueta. In urma unui singur tratament de criolipoliza de 30 minute cu echipamentul CRYOGEN, se elimina intre 25-40% din celulele adipoase din zona repsectiva, adica minim 100 milioane celule grase care dispar. Efectele de slabire prin criolipoliza sunt radicale, spectaculoase si rapide.


Dupa cum ati observat, am abordat mai intai Oxy2 pentru ca ma inereseaza in mod deosebit. Tenul meu se prezinta din rau in mai rau si imi pun mari sperante in aceste tratamente, mai ales ca am fost una dintre norocoasele serii si am castigat in cadrul tombolei un voucher de 100 de euro. Au fost foarte multe premii - oje si tratamente Orly (Rowe este unic distribuitor Orly in Romania), halate de baie si numeroase vouchere printre care marele premiu de 500 de euro (castigat de Andreea).

Pe scurt, a fost o seara foarte frumoasa, cu surprize si cadouri. La final am primit o goodie bag in care se afla si un voucher pentru un tratament la alegere, Cu acesta voi merge la  criolipoliza dupa Sarbatori. Nici nu banuiesc pernutele mele laterale ce le-asteapta. O sa fie... "cool" :)))

Si acum cateva poze...
 
 
Postarile cu rezultatele tratamentelor vor fi in ianuarie (tratamentele pentru ten) si in februarie (tratamentul pentru corp). 

O seara frumoasa va doresc!

P.S.
Multumesc Dianei pentru poze!

4 comentarii:

  1. Chiar a fost o seara frumoase si ai arata foarte bine:). Sper ca te revad si sambata,nu?:D
    ps: ms mult pt bilute!!!:-*

    RăspundețiȘtergere
  2. Arati a pustoaica, nu ma contrazice ca ma enervez.
    Voiam sa-ti starnesc invidia putin: nu mai am pofta de mancare, aproape deloc, de vreo saptamana. Ma reped in cate ceva, iau 2 guri si ma satur. E de la niste vitamine pe care le iau, le cunosc efectul asta desi eu le iau pt par. Ha!

    P.S. i'm in love with yer cat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la ce nebunii mananci, bine ca macar nu mai ai asa pofta :)))) i'll borrow the cat to u again :)

      Ștergere