O noua comanda iherb

Incet si sigur ma prinde si pe mine mania iherb. Am inceput cu un ulei de cocos, apoi cu mai multe uleiuri si, in final, am ajuns si la suplimentele nutritive si, mai nou, sucuri bogate in antioxidanti.

Astazi am primit aviz pentru al patrulea colet si m-am grabit sa-l si ridic, cu toata oboseala de dupa serviciu. Sa va arat ce am avut in aceasta comanda:
Suc de mangustan si multe "berry" - 19,11$ pentru 946 ml, "greul" coletului. Am ales acest suc in urma unor lungi cautari si dupa ce voiam suc de aloe vera si m-am sucit. 
De ce mangustan? Pentru ca:
- Sustine sanatatea sistemului circulator.
- Sprijina sistemul imunitar.
- Sprijina cartilajele si incheieturile.
- Promoveaza sanatatea sistemului  respirator.
- Mentine sanatatea intestinala.
- Ingrijeste pielea.
- Ofera suport pentru sistemul antioxidant al organismului.
- Reducerea deficitului nutritional global. (sursa)

E mult de citit si de inteles despre acest supliment. Are un gust acrisor, cum era de asteptat.

Propolis de la Now Foods - 10,18$ pentru 100 de capsule. Nici n-as sti sa va zic exact de ce l-am luat. Adica am atatea motive incat nu stiu pe care sa vi-l scriu, sa zicem ca, in primul rand, il iau pentru sistemul imunitar. Puteti citi kilometri de texte pe internet despre beneficiile propolisului.

Royal jelly (laptisor de matca) - 10,83$ pentru 60 de capsule.
Laptisorul de matca ne da vitalitate, contribuind la re­dinamizarea si revitalizarea organismului. Este un concentrat de elemente vitale, fiind bogat in vitaminele din grupul B (B3, B5, B8, B9) si in minerale (Fier, Fosfor) care se gasesc in cantitati mai mici in alte alimente. In plus, laptisorul de matca contine si substante cu efect antibacterian. Toate virtutile laptisorului de matca contribuie la intarirea imunitatii organismului si la buna functionare a celulei nervoase. (cititi mai mult)
Reviva Labs, Brown Spot Night Gel cu acid glicolic - 8,89$ pentru 35g. L-am cumparat, evident, pentru petele de la acnee. Sper sa ma ajute... 

De la iherb am primit o oglinda mica si draguta si un plic cu vitamine. Din ce am citit pe spatele cartonasului pe care a fost atasat plicul cred ca am sa le cumpar. numai sa-mi placa gustul. Maine il consum. 

Total comanda: 49.1$. Cu greu m-am incadrat in greutatea admisa pentru transportul ieftin care peste 40$ este, dupa cum probabil stiti, gratuit.

9 comentarii:

  1. Sincer cu fiecare noua postare despre Iherb pe care o citesc ma conving ca nu va mai dura mult pana o sa imi pierd virginitatea Iherb=)) Ma tenteaza atatea chestii de acolo incat efectiv nu stiu cu ce sa incep!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e un site atat de stufos, de complex, incat trebuie sa stii exact ce categorie de produse vrei, altfel te pierzi. mult timp i-am dat tarcoale pana sa comand ca intram si ma pierdeam si ieseam repede

      Ștergere
  2. Baaaa eu staaau si fac liste peste liste si cand ajung pe la 200 de dolari ma calmez si ies!Dar da, te coplesesc toate produsele alea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa te bucuri de ele si sa-ti faca bine! :)
    Eu am 2 comenzi pe drum, ultimele pe 2012. Sper sa ajunga pana de Craciun si fara peripetii.
    Sunt putin spus dependenta de iHerb :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! :* nu stiu daca mai risc vreo comanda pe anul asta. cum ai scris si tu, stau stresata de fiecare data cand comand...

      Ștergere
  4. O multime de bunatati, sa le consumi cu placere. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. boala grea cu Iherb-ul asta :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Le-ai primit la posta normala sau cea vamala?

    RăspundețiȘtergere