Ce mi-a placut in 2012

Iata ca se incheie un nou an. Un an care a trecut repede. A inceput cu friguri si ninsori si viscole, cu lucrat de acasa in asteptarea primaverii si a continuat cu o primavara frumoasa si o vara mult prea torida. Si nu m-am plans de vara pentru ca imi tot aminteam de luna februarie. Anul asta nu am avut parte de prea multe vacante, chiar am ramas la final de an cu vreo 8 zile de concediu. Am vazut Roma in 4 zile, Budapesta in doua si am revazut Viena tot in doua zile. Am ramas cu dorinta de a vedea partea istorica a Greciei si Londra si Parisul. Dar este timp. Anul 2012 a fost ultimul de locuit "in casa altora" si ma bucur din suflet ca am reusit sa facem acest pas. Nu mi-au iesit toate planurile dar important e ca am descoperit, sper eu, unde greseam si am reusit sa fac niste schimbari in bine in ceea ce ma priveste.
Am scris pe blog... tot putin... Mereu imi propun sa scriu mai mult dar viata intervine si ma tine departe de scris. N-am facut prea multe postari cu produse favorite. Nu stiu cum se face dar foarte rar gasesc produse care sa ma multumeasca deplin si pe care sa nu le las pana le termin. La creme stau cel mai prost. Am ajuns la concluzia ca daca o crema nu e un tratament eficient pentru acnee atunci e degeaba. Poate ea sa fie super-hidratanta, super-usoara, antirid sau mai stiu eu cum, daca n-are acid salicilic MULT atunci n-are ce sa-mi faca. Asa ca pe final de an m-am intors spasita la singura crema care a facut vreodata diferenta pe tenul meu: Effaclar Duo de la La Roche-Posay. Se pare ca acidul salicilic e singura substanta care influenteaza in bine tenul meu. Si am incercat cateva solutii de cand am probleme, aproape pe toate, zic eu (in materie de ingrediente active). 
Nu i-am facut review pentru ca face parte din seria schimbarilor pe care le-am facut pentru mine si pentru tenul meu carora le voi dedica o postare separata.
Tot in 2012 m-am convins sa incerc 2% BHA Gel de la Paula's Choice si ca sa vedeti ce curajoasa sunt, l-am folosit inainte de Effaclar Duo. 

                                                                    sursa foto
Petele sunt in continuare la loc de cinste pe (toata) fata mea insa sunt constienta ca indepartarea dor se va face foarte, foarte lent. 

In materie de protectie solara preferata mea ramane Apivita Suncare SPF 30. La inceput a fost mai mult decat sperasem, am simtit ca ma ajuta sa vindec bubite si alte urme de razboaie dar, in timp, s-a dovedit doar o crema buna in scopul pentru care a fost creata care nu arata ca un var uleios si care protejeaza bine, mentinandu-se decent pana la finalul zilei.
 
In materie de culoare in 2012 am iubit tot ce nu a fost... de o singura culoare, adica duo-chrome, multi-chrome, etc. Aici pot incadra oje precum Max Factor Fantasy Fire sau sau Flormar duo chrome

Pe perioada verii am preferat nuantele de coral iar la final de toamna oja din dreapta din imaginea de mai sus.
 

In materie de farduri, tot duo chrome m-au atras cel mai tare.

 

Si una dintre paletele favorite, mai ales nuanta din dreapta jos:
 
La categoria ingrijire par produsele Pantene (iubite pe la inceputul anului, asteptate acum din nou) stau, inca, pe locuri fruntase, alaturi de Avon - Planet Spa si cateva seruri - am observat in timp ca majoritatea fac acelasi lucru (hidrateaza) doar ca la unele trebuie sa ai mare grija la cantitatea aplicata deoarece imbacsesc parul. In cazul serului CHI ce-i prea mult strica. La serurile Avon cu ulei de argan sau Biosilk sau Morrocanoil nu se intampla acelasi lucru.
In materie de masti imi place foarte mult nou lansata Avon cu ulei de argan iar cea care nu-mi lipseste aproape niciodata din casa este cea cu ulei de masline de la Planet Spa. 


Pretentiile mele in cazul produselor pentru par nu-s foarte mari. Inca nu m-am vopsit iar placile si periile si produsele de styling nu-s prietenele mele cele mai bune pentru ca natura m-a ajutat si nu sunt dependenta de ele in niciun fel.
Acestea ar fi produsele care mi-au ramas in minte din anul ce se incheie azi. N-am vorbit despre fonduri de ten pentru ca niciunul nu a fost cu adevarat o revelatie de la prima pana la ultima aplicare. Si nu e vina lor ci a tenului meu care acum le vrea iar mai tarziu le face sa arate ca niste "haine" zdrentuite si prafuite. De rujuri nu va povestesc nimic, aproape toate pe care le am imi plac, desi in ultima vreme am fost foarte atrasa de Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain in nuanta Romantic, primul rosu care-mi sta si mie decent si pe care l-am purtat si de Craciun.
Si daca v-am aratat putin, sa va arat si outfit-ul de la petrecerea de Craciun, adica rochita mea preferata.
 
In incheiere va doresc un an mai bun decat toti cei care au fost, cu impliniri pe toate planurile! 

La multi ani 2013!

14 comentarii:

  1. La multi ani!! Superba rochia de la petrecerea de Craciun!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani! Noi, cu Effaclarul nostru :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa ai un an frumos si plin de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Well, well.. iată-ne și la sfârșit de an. Tocmai mi-am pus genele false si aștept the fun to begin. Foarte bine arăți în rochița aia! Să - ți zic un secret: o să mă îmbrac în roșu. Dar nu promit poze. Ce dorințe ai pe 2013? Nu postezi un New Year's resolutions list?
    La mulți ani and all that jazz.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Dorinte nu prea am si nici rezolutii. Am una singura pe care am avut-o si in 2012 fara succes. Dar perseveram. Si vreau sa merg in Thassos :)

      Ștergere
  5. Ce frumoasa e tinuta ta de Craciun!! Absolut superba rochita :)
    La multi ani si sa ai un an nou minunat :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim9:03 p.m.

    La multi ani!
    Iti sta foarte bine cu rochia pe care ai purtat-o de Craciun!

    RăspundețiȘtergere
  7. geniala rochita :X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  8. Va multumesc din suflet tuturor! Sa aveti un an minunat si sa nu va lipseasca nimic!

    RăspundețiȘtergere
  9. Iti iubesc rochia! Mi-am dorit un astfel de model, dar nu l-am gasit niciunde.
    O sa incerc si eu BHA gel, dupa ce termin lichidul.... mai am mult de treaba cu el, oricum.
    CHI e noua mea pasiune in materie de par, face o treaba excelenta.
    Fantasy Fire e cu adevarat deosebita.
    Un an grozav iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rochia este de pe boohoo.com. Din pacate modelul asta se terminase cand sa dau a doua comanda :( Multumesc frumos!

      Ștergere
  10. Morrocanoil are unele dintre cele mai eficiente produse de ingrijirea parului. Eu am parul foarte uscat, in special varfurile, iar uleiul asta a facut minuni. Si eu l-am descoperit tot in 2012....

    RăspundețiȘtergere