Bine ai venit, toamna!


Dupa cum cred ca stiti, caci fetele v-au povestit deja (Iulia, Jules, Andreea, Katynel, Sihaia si Fashion Doctor), ieri s-a deschis un nou magazin Flormar in Sun Plaza. N-am sa va arat poze de la eveniment pentru ca telefonul meu a fost complet bulversat de lumini si niciuna nu este clara. Tot fetele v-au povestit si noutatile iar pe mine cel mai tare m-au interesat ojele Duo Chrome. Nu m-am putut decide intre cele doua din imagine (DC03 si DC04) si am plecat acasa cu amandoua. Si pentru ca ambele imi plac foarte mult, le-am folosit pe fiecare la cate o mana. 

DC03 este un duo chrome frumos dar DC04 nu este (dupa parerea mea) duo chrome. Insa este superba, este perfecta pentru toamna si este preferata mea. Comparativ cu celelalte doua duo chrome (Orly Space Cadet si Max Factor Fantasy Fire)  pe care le detin, ojele Flormar se aplica mult mai bine, din doua straturi acoperirea este ideala. Orly si Max Factor necesita vreo 4 si tot nu sunt multumita. Am primit si stickere - una dintre noutatile care au insotit deschiderea magazinului - si sper sa ma descurc cu ele. Dar astazi vreau sa va arat minunatiile de oje duo chrome.
 
Si la soare:
 
Azi nu am spalat vase dar am tastat cat a fost ziua de lunga si nu a sarit deloc. Ca rezistenta si consistenta par sa semene foarte bine cu cele magnetice de care eu am fost multumita. Trebuie sa mentionez ca unghiile mele sunt intr-o stare destul de buna, chiar as vrea sa le tai pentru ca ma deranjeaza la tastat. Si-au spus cuvantul saptamanile de leneveala cand am uitat de colectia mea de oje. 

Va plac noile oje Flormar Duo Chrome? Mie da!

Edit dupa 4 zile: Oja s-a mentinut in stare buna spre foarte buna, abia acum s-au cojit vreo doua unghii care-s mai exfoliate de fel. Ma declar multumita in conditiile in care pentru mine sa-mi reziste oja 3 zile este o performanta. 

14 comentarii:

  1. Offf, cat de bine arata :X Sper sa apara cat mai repede si la standurile din tara...

    RăspundețiȘtergere
  2. Offf, trebuie sa o iau si eu pe aia duo chrome! Ce unghii frumoase ai <3

    RăspundețiȘtergere
  3. DC03 <3...o vreau, o vreau :)) Cred ca toate am fost fascinate de ojele astea :D

    RăspundețiȘtergere
  4. In sticlute se vede minunata dar pe unghii parca nu ma da pe spate :(...oricum tre' s-o incerc ca sa ma conving ca nu-mi place :D!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am facut o mie de poze... nu sunt multumita de ele dar altele n-am... am facut chiar cu 2 aparate...

      Ștergere
  5. sa le porti cu placere, sunt dragute:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt foarte frumoase! Sper sa ajung sa-mi cumpar si eu una. Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumoase sunt! Trebuie sa-mi iau si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Sper ca au aparut si in Timisoara, they look great!:X

    RăspundețiȘtergere
  9. Stefania Petcu2:40 p.m.

    Arata bine, interesant ce a mai aparut:)sa le folosesti cu placere:)

    RăspundețiȘtergere