Ivatherm - Apa termala Herculane

De ce oare timpul trece mai repede cand esti intr-o campanie de testare? Si de ce nu dureaza campaniile mai mult? Va spuneam aici despre produsele primite in cadrul campaniei Ivatherm - Cate lucruri imparti cu femeile din viata ta. Ele sunt, dupa cum veti vedea in imagine, urmatoarele: crema anti-aging UNA, IVAPUR - gel spumant purifiant pentru piele sensibila mixta sau grasa si apa termala Herculane. Dupa aproape 3 saptamani de folosire a acestora pot spune ca mi-am conturat o parere despre fiecare in parte. 
Astazi am sa va vorbesc despre produsul cel mai rar folosit dar cu rezultate vizibile in numai cateva minute de la aplicare - apa termala Herculane.
Din descrierea produsului aflam ca este bogata in minerale si oligoelemente indispensabile (Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg), ca are o mineralitate medie (2500 mg/l) precum si puternice proprietati antiinflamatorii si proprietati cicatrizante.

Apa termala se recomanda pentru piele sensibila si reactiva, piele imbatranita, eritem solar, reactii alergice, acnee, eczeme, prurit, urticarie la cald sau frig, dupa epilare, dupa demachiere, dupa ras. 

Tenul cu care eu am pornit in aceasta campanie a fost unul oarecum sensibilizat, in curs de vindecare dupa o perioada destul de trista in care am reusit sa-l irit si sa-l patez mai rau decat oricand. Cele trei produse m-au ajutat si ele sa obtin un ten mai decent (caci pana la frumos e cale lunga). Ma bucur ca nu mi-au facut rau, ca nu m-au iritat si nici nu mi-au incetinit procesul de vindecare.
Revenind la apa termala Herculane... adevarul e ca nu-mi pot tine mainile departe de fata si efectul este, inevitabil, de piele inrosita. Am aplicat apa termala si roseata s-a diminuat semnificativ. De asemenea, a doua zi am avut mai putine surprize - cine face ca mine stie la ce ma refer.
Si eu si sotul meu am folosit apa termala pentru calmarea pielii in urma muscaturilor de insecte. Mancarimile au disparut iar a doua zi semnul abia se mai vedea. 
Nu stiu cat de recomandat este (si daca incercati o faceti pe raspunderea voastra) sa aplici apa termala peste machiaj, pentru fixare, dar uneori o mai comit. Imi place sa pulverizez de la distanta si apoi sa absorb umezeala cu un servetel. Tenul arata mai natural si efectul se mentine destul de mult timp (depinde cat transpir, cat merg prin soare, etc.).
Anul trecut am folosit apa termala dupa o zi de parc acvatic cand am uitat, pur si simplu, sa aplicam crema cu protectie solara si peste zi. Nu stiu ce-am fi facut fara ea, sotul avea umerii rosii. A doua zi era ca nou si l-am "imbaiat" in crema de protectie pentru ca folosisem aproape tot tubul (varianta mica) sa-l "salvez" de o noapte nedormita. In weekend-ul petrecut la Herculane am avut grija sa nu-mi lipseasca din bagaj, pentru siguranta.

Cred ca apa termala este unul din lucrurile pe care merita sa le purtam in poseta - nu stii niciodata cand ai nevoie de ea. 

Voi folositi apa termala?

Seara frumoasa!

Un comentariu:

  1. Anais,

    am vrut sa iti multumesc din suflet pt mesajul tau. Nici nu iti imaginezi cata forza imi dai!!!

    te urmaresc cu drag.

    cuprind,

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere