Surprize placute si mai putin placute

Da, stiu... ar fi cazul sa ma maturizez si cand aud de un catalog de cosmetice sa refuz politicos. Teoria o stiu, cu practica n-am reusit, inca, sa o scot la capat. Asa se face ca de cate ori rasfoiesc o brosura AVON sa mai poftesc la cate ceva. In timp am descoperit si produse bune si mai putin bune la aceasta firma si mai mereu comand cate ceva. Dar unde vreau eu sa ajung? Ideea este ca aproape niciodata imaginea din brosura nu corespunde cu imaginea reala. Cateodata produsul arata mai frumos dar, din pacate, uneori sunt dezamagita. 
Am sa incep cu surpriza placuta: rujul Ultra Colour Rich, nuanta Carnation Cream. Ma asteptam sa fie un roz pitzipongesc si planuisem sa-l "calmez" cu un creion mai mat. Imi trebuia un roz, am numai nude-uri si maro-uri. Este minunat ca si textura iar nuanta merge perfect cu tenul si buzele mele. O sa ma intrebati de ce AVON, cand e piata plina cu de toate. Pentru ca am primit o oferta foarte avantajoasa de am vrut sa profit.

 
O alta surpriza placuta este creionul retractabil pentru ochi Chromes. Imi aduce aminte de machiajul meu de mireasa, o sa-mi placa mereu culoarea asta dar n-are absolut nicio treaba cu ce e in brosura. Nu inteleg... de ce ai vrea sa induci clientii in eroare? Sau chiar nu detii tehnologia sa faci imagini care sa corespunda cu realitatea? Pana si noua, care pozam pentru bloguri, ne ies in poze culori reale...

Tot rasfoind brosura m-a atras aceasta pagina:
Da, stiu ca produsele Color Trend sunt pentru adolescente. Ca-s ieftine si nu tocmai cele mai calitative. But still... M-a atras pagina. Surpriza placuta a venit de la oje. Flirty e suficient de opaca din primul strat iar Daring e cu un glitter frumos (deloc ceea ce apare in poze). surpriza mai putin placuta a venit de la gloss-uri care nu-s deloc cremoase cum par in poze, se aplica neuniform si lipicios lasand un glitter greu de indepartat de pe buze.
 
 
Asadar, daca doriti ceva dintr-o brosura AVON cautati swatch-uri pe net. Ca sa n-aveti surprize. Nu comandati, ca mine, in graba si din impuls.  

O saptamana usoara va doresc! 

15 comentarii:

  1. odata am comandat de la avon un ruj movuliu deschis si cand l-am primit era extrem de visiniu :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. hahaha ce tare e faza cu nuanta creionului, chiar asa de mare diferenta este? nu au nicio treaba una cu alta :))) mi-am pus si eu o comanda si o astept sa vina zilele astea si chiar mi-am comandat un creion de ochi mov :))) sper sa nu il primesc albastru :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nuanta rujului trebuie sa o tin minte neaparat, e rozul ala frumos de-mi place mie.
    De creionul de ochi nu mai zic nimic, ca doar te-am zapacit cat de mult imi place.:D
    Pe mine nu prea ma mai atrage gama Color Trend, bine, nici inainte nu eram vreo mare fana..

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte tare postarea asta ;)) si foarte frumos creionul ala - creionul kinder cu surprize :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Rujul e preferatul meu ...ador culoarea. Eu mi-am comandat mostre pt a fi sigura ca imi sta bine cu ele:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Daaa, si eu am vrut sa imi iau acest creion, dar noroc ca il avea o colega si am vazut ca nu e ca in brosura, ceea ce e un lucru nasol,un minus pentru avon

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, imaginile in catalog sunt Photoshopate, trebuie sa arete impecabil sa atraga clientii, din aceasta cauza nu prea imi place sa cumpar din cataloage produse de machiaj, mai degraba ma duc in magazin daca am nevoie de ceva. Desi, asa cum ai mentionat din cand in cand nu rezist tentatiei si mai cumpar creme, demachiante, masti de la Avon...din cauza ofertelor!

    RăspundețiȘtergere
  8. poti sa returnezi produsul daca nu esti multumita...Cat despre culori diferentele vin si de la phul buzelor (in cazul luciurilor si al rujurilor),la rujuri poti testa intaii mostrele...

    RăspundețiȘtergere
  9. stiu ca pot, dar am mentionat ca a fost oferta prea avantajoasa (aproape gratis). nu ma plang, voiam doar sa sesizez niste diferente foarte mari... adica la creion se si vede (am zis ca imi place dar daca nu-mi placea eram dezamagita). si rujul tot asa, a fost pe placul meu, la fel si oja flirty pe care o voi posta azi-maine.. ma uit fascinata la ea, e delicioasa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Manases Andrea, Photoshop da' macar sa exprime realitatea... cat sa le infloresti? :)))

    RăspundețiȘtergere
  11. rujul il am si eu si il iubesc, culoarea e perfecta, textura deasemenea

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim1:41 a.m.

    Problema este la cum scoate imprimanta ce ai pozat sau culoarea pe care vrei s-o redai, sau monitorul pe care se pregateste materialul etc... Nu e ok, dar totusi e simplist sa crezi ca daca tie iti iese bine in poza, e la fel de usor sa iasa si in catalog. C'mon...

    RăspundețiȘtergere
  13. am inteles, deci la unele se poate si la altele nu... am mai vazut si eu cataloage si cunosc si persoane care le fac. daca nu stii sa scoti culorile reale lasa-te de editat cataloage :| iar la creion diferenta este de neiertat

    RăspundețiȘtergere
  14. Da, la unele se poate si la altele nu :) cunosc si eu oameni care fac chestia asta. N-am vrut sa-i scuz, doar ca argumentul cu poza nu e relevant cand vine vorba de reusita imprimarii unui catalog.

    RăspundețiȘtergere
  15. mda, probabil cand circuitul e lung se pierd si se transforma diverse culori. totusi, la avon se intampla cand/cum te astepti mai putin :)

    RăspundețiȘtergere