Aprilie: favorite si dezamagiri

N-am mai facut de ceva vreme o postare de acest gen si m-am gandit s-o fac de data aceasta putin altfel. Nici in luna aprilie n-am stat departe de cosmetice si vreau sa va arat ce mi-a placut si ce mi-a placut mai putin...

Am sa incep cu favoritele. In materie de oje luna aceasta am vrut orice, numai banal sa nu fie. Am avut o fixatie pe metalice, holografice si altele asemenea.
Cel mai mult a rezistat oja magnetica de la Flormar dar si cea Golden Rose a facut treaba foarte buna.

Photobucket
As vrea sa va arat si dizolvantul care imi place cel mai mult, este cumparat din Billa si cred ca este o marca a magazinului. Ce are special? Este parfumat si nu miroase deloc a acetona. Si da, am dizolvante fara acetona care  miros... tot a acetona.

Photobucket

Pentru fata am cateva produse, le veti recunoaste cu usurinta pe toate. Ca o noutate ar fi concealerul Flormar care-si face foarte bine treaba pe petele de la acnee. Pentru cearcane raman la Dior Nude care este foarte delicat cu zona ochilor. Mascara Flormar are un singur minus - ramane oarecum lipicioasa pe gene pana la finalul zilei asa ca, daca stiti ca va frecati la ochi peste zi, nu v-o recomand, se va aduna in smocuri...

Photobucket

Creioanele mele favorite de buze au fost Rimmel si essence.

Photobucket

Ca si pensule, tot la essence am intins mana, chiar de cand le am. Si am mai folosit o pensula destul de veche, cred ca are 3 ani, de la Everyday Minerals, umezita, pentru aplicarea fondului de ten. A fost geniala cu toate fondurile mele de ten, mai putin cu Dior Forever. Si mai puteti recunoaste pensula mea favorita de liner pe care v-am mai aratat-o.

Photobucket

Pentru par am simtit nevoia de hidratare, asa, ca dupa o iarna si lunga si urata. Leave in-ul Gliss a fost cumparat la o revista iar masca Avon este un produs relativ nou in brosura. Ambele lasa parul moale si elimina senzatia de uscaciune.

Photobucket

Si acum fardurile...
Am revenit la draga mea Inglot, daca tot e cumparata pe bucatele si compusa din culori care imi plac mult. In ultima vreme verdele acela olive nu ma mai atrage ca in alti ani, dar visiniul e iubire curata.


Photobucket


Photobucket

Si swatch-uri... Nu v-am aratat-o niciodata in toata splendoarea ei :)

Photobucket

Photobucket

O alta paletuta care mi-a fost alaturi in aprilie este essence Sun Club. O stiti si se gaseste si la noi. Eu am primit-o de la o prietena draga din strainatate.

  Photobucket


Photobucket 

O mini-paletuta Sephora primita de la draga mea Modniza. Imi place la nebunie si am folosit unele culori si pe post de liner impreuna cu Duraline de la Inglot.

Photobucket
 
Ca tot vorbeam de Duraline... e mica mea minune care ma ajuta sa nu mai dau averi pe linere. Am folosit acest produs cu drag si spor si s-a consumat foarte putin. E foarte utila pipeta din dotare. Consistenta linerelor rezultate este excelenta si rezistenta asemenea.

Photobucket

Cand e vorba, insa, de liner negru, essence e de baza.

Photobucket

Dar sa trecem si la partea mai putin pozitiva a acestei postari. Nu sunt neaparat dezastre, sunt produse care intr-o zi sau alta m-au dezamagit.

Primul este un ruj Flormar, culoare pe care mi-am dorit-o mult si rezistenta de la care aveam asteptari mari. Nu e un ruj rau, azi i-am dat o noua sansa si cred ca intr-o zi cand am buzele bine hidratate se comporta asa cum trebuie. Dar daca le am putin uscate, este un mare dezastru, aproape ca ma zgarie. Asadar, daca va stiti cu buzele crapate, uscate sau ceva de genul, v-as recomanda sa-l evitati. Este din gama Long Wearing si are numarul L16.

Photobucket

Un duo Avon care arata superb in catalog. In realitate... culorile abia se iau pe pensula si sunt departe de ce-mi doream eu... Pigmentatie ca vai de ea si, dupa cum se observa in poza, consistenta... tare. Probabil tot ca tus voi folosi culoarea cea inchisa, desi in paleta Sleek Oh so special am ceva muult mai bun.

Photobucket

O oja... Orly... Un rosu sangeriu superb pe care-l cheama Temptress. Daca Flormar magnetica a rezistat 3 zile, si oja Orly tot atat a tinut... reparata in fiecare seara pentru ca a doua zi dimineata sa sara fix portiunile reparate. Stiu ca si unghiile mele sunt de vina dar, totusi...

Photobucket 
O alta dezamagire, de data aceasta chiar dezamagire, este eyeliner-ul gel Matte de la Inglot. Il am de 6 luni, pe el scrie ca este valabil 9 luni de la deschidere dar s-a crapat. Inca are o consistenta ok la aplicare insa dupa ce se usuca pe pleoapa, daca dai cu unghia se scutura. Asa ceva nu mi se intampla cu essence si nici cu fardurile combinate cu Duraline si nici cu el nu mi se intampla acum cateva luni. Si este un verde superb, nuanta 86. Pacat...


Photobucket

Ultimul pe lista mea este, din pacate, fondul de ten Dior Forever. I-am facut review, imi place, acopera bine, rezista impecabil dar alcoolul din compozitie mi-a facut rau si ma vad nevoita sa renunt la el...

Photobucket

Cam atat pentru astazi. Imi pare rau ca nu pot incarca imaginile pe blogger direct... am ramas fara spatiu si nu am Paypal sa cumpar. Mi-e putin teama sa bag datele cardului direct... Sper ca vi se incarca pozele si ca ati avut rabdare sa cititi pana aici. 

Va doresc un 1 Mai insorit si distractiv! 

Va pup!

23 de comentarii:

  1. Loved it! Vai, sunt superbe nuantele din Inglot. Si pensula aia de la Everyday Minerals ma tot chinuie. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt minunate pensulele Everyday Minerals. Am si varianta flat top. Si eu si Jules eram in extaz cand le-am cumparat. Au fost primele noastre pensule cu adevarat fiiine :)

    Multumesc! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am vrut sa-mi iau Dior Forever. Bine ca nu mi l-am luat. La cat de sensibil e tenul meu sigur iar o luam de la capat cu cremele antiacnee:(

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, macar sa invete si alte fete din patania mea...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce nuante frumoase sunt in paletuta de la Inglot :D Ti-ai facut-o tu din mono-uri, sau se gaseste asa? Sunt foarte pigmentate, love it :D La L16 ma uitam si eu de ceva timp, dar am mai citit si in alte parti ca nu e potrivit pentru buze suacte, deci zic pas in continuare :*

    RăspundețiȘtergere
  6. La inglot au acel freedom system. iti alegi culorile favorite si paletuta si ei ti le aseaza frumos in ea. Eu o am din Spania dar si la noi tot asa se procedeaza :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Si Chanel-ul me are alcool in el, dar slava domnului nu mi-a facut chestii nasoale...inca :D Auzi, cat a fost toata paleta Inglot?
    Pups

    RăspundețiȘtergere
  8. La naiba si cu tenul meu ca numai belele am...

    Cred ca undeva la 27, maxim 30 de euro a fost paleta... Pup

    RăspundețiȘtergere
  9. nici mie nu mi place dior fusion flawlwss...este mult prea galben pana si pt mine care am tenul masliniu cu subtonuri galbene..
    eu am cautat primerul de la loreal si n am gasit nicaieri..de unde l-ai luat??
    te invit si pe blogul meu

    xoxo
    siherabeauty.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Dior skin Forever ma chinui si eu cu el... Si mie mi-a facut destul rau tenului dar in vacanta l-am tot folosit....Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  11. L'Oreal e primit tot de la Modniza si are pret in euro deci nu e de la noi...

    Te urmaresc deja! keep up the good work! :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Stiu, Andreea ca nici tie nu ti-e foarte drag :( Pupici

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu nu am paypal si am cumparat spatiu de la google fara probleme :*

    RăspundețiȘtergere
  14. alina, dar nu merge sa reinvii tusul cu Duraline? am inteles ca pui cateva picaturi in el si amesteci.. il am si eu pe al meu de 6 luni dar e foarte bun. bine, al meu e pe negru

    RăspundețiȘtergere
  15. tanjesc si eu dupa inglot,am auzit ca sunt in constanta. puppppppppppppp

    RăspundețiȘtergere
  16. Tusul il poti repara cu un primer pe baza de silicon, mie mi-a spus Moony de faza si la mine a mers.
    Ce faina e paletutza Inglot si ojele!

    RăspundețiȘtergere
  17. Trusa aceea Inglot e de-a dreptul sublima, movul acela m-a dat gata :P

    Am citit postarea ta dedicata fondului de ten Forever, insa tare imi doresc sa-l incerc si eu, mi-am creat o mica obsesie :P Din pacate nu am reusit sa obtin niciun esantion, as fi curioasa sa vad cum este in comparatie cu Double Wear :P

    Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  18. iubesc postarile de acest gen! si intr-adevar, trusa inglot este divina!

    RăspundețiȘtergere
  19. Cel putin o data pe saptamana ma gandesc la Inglot. Imi doresc tare mult sa ajung in Constanta, dar se pare ca nu am noroc :(.

    RăspundețiȘtergere
  20. ce nuanta este fondul de ten de la dior?

    RăspundețiȘtergere
  21. Imi pare rau ca nu te-ai nteles cu fdt Dior :( Culorile din paleta Inglot mi se par fantastice.

    RăspundețiȘtergere
  22. Andreea DLC, trebuie sa ma lamuresc cum e cu google wallet, am cautat eu p-acolo dar am ramas cu niste intrebari.

    Modniza, te pup!

    Miuri, asa am sa fac. Nu-l arunc ca-mi place culoarea prea mult.

    Simona, mergi cu un recipient la magazin si pune-ti sa incerci acasa. E pacat sa iei full size si sa patesti ca mine.

    Sweet lory, este 022.

    Va multumesc frumos pentru comentarii tuturor!

    Coconut, am si primerul L'oreal, sa vedem ce iese.

    RăspundețiȘtergere
  23. Wowza cate tentatii pe aici!!Dar principala ispita e Duraline-ul. De cand l-am vazut la tine numai la el ma gandesc si cred ca pana la urma o sa il iau ca prea imi bate inima cand ma gandesc la el. Imi pare tare rau ca nu ti-a mers cu fdt-ul Dior mai ales ca stiu cat ti l-ai dorit!!

    RăspundețiȘtergere