Max Factor - Max Effect - Fantasy Fire

Cand am vazut cat e de sheer am decis s-o asez peste o oja neagra, altfel ma prindea dimineata pana se uscau (cel putin) 4 straturi. 
Arata... cum nu ma asteptam! E un duo-chrome verde cu rosu, desi in sticla se vede (mult) mov. De fapt baza in care se afla particulele este mov dar pe unghiile mele peste negru movul n-a apucat sa se vada foarte bine. 

Am primit laude pentru ea (de la o persoana care nu stia, evident, cum e cu astea schimbatoare) si a rezistat foarte bine. O port de joi seara. Wow, ori unghiile mele isi revin, ori sunt ojele bune (aceasta si cea neagra care e dintr-un set de mini-uri OPI). S-a uscat destul de repede in doua straturi plus negru. Pe stanga mai am niste urme de lenjerie dar nu se vad rau si, probabil, le-as putea rezolva cu un strat de lac transparent. 

Am facut o comparatie intre Max Factor Max Effect Fantasy Fire si Orly Space Cadet (o oja pe care mi-am dorit-o foarte mult si pe care am dat o mica avere). Orly este mult mai sidefato-metalica si are nuanta de baza mov, pe cand Max Factor da in rosu.  

Cand aplicam Max Factor incepusem sa regret ca am luat-o, parandu-mi-se ca seamana foarte bine cu Space Cadet, dar nu e deloc asa.

Dar ajunge cu vorbaria, haideti sa v-o arat. 
Cu blitz:
La lumina normala:
La soare:

Langa Space Cadet de la Orly:

Max Factor pare mai saraca in particule dar, dupa cum puteti vedea in imaginile de mai sus, nu-i chiar atat de saraca.

Mai multe poze cu Space Cadet gasiti aici.

That's all for today!

4 comentarii: