De ce voi mai comanda la Makeup Shop

Vineri am aflat de la Iulia ca paleta Wet n Wild pe care mi-o doream de ceva vreme se gaseste din nou pe stoc la Makeup Shop. Mi-a luat cateva minute sa plasez comanda si am selectat transport prin curier pentru numai 10 lei. Stiam ca site-ul livreaza foarte repede, azi la ora 10 curierul deja ma suna.
Pachetul a fost ambalat foarte bine, cu o felicitare draguta inauntru, factura si produsele invelite bine de tot in folie cu bule de aer.

 


Photobucket
  
Photobucket
Paletuta - COLOR ICON Comfort Zone - mi-a depasit asteptarile, in primul rand ma asteptam sa fie mult mai mica, iar culorile sunt minunate. Mi-am bagat putin degetele in ea, mai ales in culoarea favorita, definer-ul din dreapta.

Am ales si o oja beauty uk, ca tot era redusa de la 12 la numai 6 lei. culoarea e tare placuta.  

Swatch-uri bine pozate gasiti pe site, eu abia am reusit sa o surprind cat de cat si m-am folosit si de Photoshop s-o scot in evidenta.

Pe mine Makeup Shop m-au castigat ca si clienta!

Voi ati cumparat pana acum de pe acest site?

5 comentarii:

  1. Cum termin project pan-ul a mea e!!Asta mi-o doresc cu disperaaareee. Eram convinsa ca "am nevoie" si de Petal Pusher dar am vazut niste swatchuri care m-au dezamagit un pic. Nasol e ca eu vreau atatea chestii de pe Makeup Shop incat va fi dureros sa comand un singur lucru, hai maxim doua!

    Sa o stapanesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. dap am comandat si mereu am fost multumita:D.se comporta f bine

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu sunt multumita de Makeup Shop...se le folosesti cu drag

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc frumos, fete!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi place paletele Wet n Wild !Pupici!

    RăspundețiȘtergere