De ce-mi place AVON super enchant mascara

Mentionam zilele trecute in lista favoritelor o mascara (un rimel, cum se spune in limbaj popular) de la AVON - super enchant. Produsul l-am cumparat acum multe luni dar l-am abandonat parandu-mi se ca necesita prea mult timp la aplicare in raport cu rezultatul obtinut. Dupa vreo doua luni am revenit la el din lipsa de altceva si am fost uimita, mi-a placut! Dar placerea a durat prea putin caci in nici doua saptamani s-a... uscat. M-am plans eu in stanga si in dreapta si niste fete dragute m-au sfatuit sa-l bag in apa fiarta. Si-a revenit dar, din pacate, era necesar sa-l bag in apa fiarta inaintea fiecarei utilizari - din nou timp pierdut...

L-am comandat din nou si chiar nu conteaza daca ma va tine numai o luna. A fost destul de ieftin iar rezultatele sunt comparabile cu ale unor produse mult mai scumpe.

Asadar, un mic "inainte si dupa" graitor:


Atat pentru azi!

O seara frumoasa va doresc!

8 comentarii:

  1. si eu il am si e chiar bun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu il am si imi place :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Incearca sa pui apa termala in el, la mine a functionat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am o prietena care este mare fana! L-am folosit si eu si imi place rezultatul, dar periuta mi se pare cam greu de folosit. Se vede diferenta intre cele doua fotografii, asa ca nu pot spune decat ca este un produs excelent! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. ah..Imi amintesc discutia de pe fb legata de acest rimel. Si eu il am si la fel, s-a uscat foarte repede. Nu l-am abandonat de tot insa ma limitez doar pentru genele inferioare.

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu il am si chiar e foarte bun dar la mine a durat mai mult de o luna

    RăspundețiȘtergere
  7. WOW asta da efect de alungire.

    RăspundețiȘtergere