Golden Rose - Matte 06

Ce-mi place cel mai mult la ojele acestea: se usuca super repede, chiar si aplicate de doua ori. Nu trebuie sa astept deloc intre cele doua aplicari. In plus, am descoperit o baza care pare sa isi faca foarte bine treaba de "bonder". Dar inca e in teste... Cam asa arata Golden Rose Matte, nuanta 06. Si unghiile mele... e cale lunga pana vor arata din nou decent...

Seara buna!

7 comentarii:

 1. foarte frumoasa nuanta. De unde ai luat-o la 6 lei ca eu am luat-o cu 9.
  Si mie imi place ca se usuca foarte repede insa nu rezista foarte mult pe unghii si cand se ia sar bucati mari :( (cel putin asta mi s-a intamplat mie prima oara cand am purtat-o)

  RăspundețiȘtergere
 2. Krisztina8:30 p.m.

  Doamne, fetelor, cum puteti numi oroarea asta ca fiind ceva frumos?...zici ca sunt unghii din carton vopsit...serios, numai mie mi se pare asa ?

  RăspundețiȘtergere
 3. ALina, am luat-o de la metrou Universitate, intrarea de langa Cellini. Eu dau cu baza inainte si a rezistat decent. Nu stiu cum se comporta fara

  Krisztina, mie mi se pare ceva iesit din comun, in primul rand. Cand esti colectionara/maniaca incep sa te plictiseasca ojele normale, cauti chestii cat mai deosebite. De exemplu la inceputul anului imi placeau mult crapacioasele, pentru ca era una singura pe piata - OPI - (Alix Avien nu se punea), acum deja le detest pentru ca sunt pe toate drumurile si la toate marcile, de la cele la 3-4 lei pana la OPI.

  RăspundețiȘtergere
 4. Exaaact, cand deja te plicti de ceea ce ai, testezi ce este iesit din comun.

  RăspundețiȘtergere
 5. 6 lei :|? La mine costa 10 !!!! asta e nesimtire curata :(
  si chiar vreau sa le incerc ..
  arata foarte bine

  RăspundețiȘtergere
 6. ;)) eu am luat-o tot de la metrou Universitate dar de pe partea cealalta (iesirea spre Universitate)

  RăspundețiȘtergere
 7. Foarte tare :D. Nici nu stiam ca GR are oje mate :X.

  RăspundețiȘtergere