Oja crapacioasa de la metrou? Nop, no way...

Mai fac si eu tampenii. Macar pot comunica mai departe sa nu le mai faca si alte fete. Azi ochiul meu de vultur cand vine vorba de prostii... pardon... cosmetice... a localizat o cutie pe care scria Kayan Professional Crack Polish (urasc cuvantul "professional" scris pe toate mizeriile dar am zis sa-l ignor) la un butic de la statia de metrou Aviatorilor. Cumparat pe loc, era doar o cutie disponibila, sansa unica!! :))

O cutie cu 3 sticlute. Baza alba - oja pe baza de apa care se usuca cu foehnul (ceva de genul scrie pe cutie), s-a uscat in cateva secunde cu foehnul, oja crapacioasa (maro in setul meu) care, de asemenea, se usuca cu foehnul si top coat.

Ce-a iesit? Un dezastru. Si am fost perseverenta, am incercat de 3 ori :))) De fapt de 4 dar primul a fost o mizerie, nu se pune.

1. Ce e mult strica dar e cel mai ok rezultat din cele experimentate (strat gros si de alb si de maro)

2. Strat subtire, efect...aproape zero

3. Tot aiurea...

A doua si-a treia oara n-am mai aplicat top coat.

Peste oja normala se usuca repede cu foehnul (10 secunde, maxim) si daca dai cu unghia se.. "scutura". Ramane ceva de genul...


Probabil "zgariat" cu putin talent si cu un top coat calitativ ar iesi ceva interesant. Dar nu azi. N-am mai avut rabdare...

Asa arata "minunile"...

Daca dati peste asa ceva, nu cumparati! Nu va faceti iluzii. Mai bine dati 35 de lei (Saloanele Abbate) pe OPI decat 15 pe... nimic, la metrou.

17 comentarii:

  1. auci...bine ca ne-ai anuntat sa ne ferim :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ioi si ai dat si 15 lei pe ele!:(

    RăspundețiȘtergere
  3. 15 lei cutia cu 3 sticlute in ea nu e big deal. poate fac ceva modele cu maro-ul ala :))) peste oja normala si scrijelit ici-colo...

    RăspundețiȘtergere
  4. ah, si-am dat eu 45 pe orly, intaritor de toata jena... so, no big deal, really :) imi parea mai rau daca nu le luam

    RăspundețiȘtergere
  5. uff... cam nasol:( si eu vreau black shatter de la opi, sau orice alta oja crapacioasa.... insa vreau ceva mai accesibil la pret, oricum nu-mi fac unghiile asa de des:)
    ms pt info! pup:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Mama ce uraaaaat! :)) Bine ca ne-ai anuntat sa ne ferim. Parca Alix Avien mai avea oje crapacioase, mai ieftine ca OPI...de asemenea China Glaze. Pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim pentru sacrificiu. Chiar m-ar fi tentat si pe mine daca as fi vazut setul la metrou, acum stiu sa ma feresc

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine ca ne-ai anuntat:)
    multumim:*

    RăspundețiȘtergere
  9. hahaha!!

    am uitat sa scriu ca vanzatoarea a ezitat sa mi-o vanda. a zis "nu, domnisoara, ca pentru aia iti trebuie un aparat special" :)))))))))

    da' eu am insistat ca eram.. mai cunoscatoare :))) si i-am explicat mecanismu' :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. Pacat de nuanta, ca arata interesant maro-ul ala, cel putin in poza are o tenta kaki atragatoare dc era oja normala.. Bine ca ti-ai facut pofta, vorba ta, dc nu le luai ramaneai cu regretul. Toate ne pacalim cu "afaceri" din astea, si, cata vreme o sa ne bagam nasucurile in tot ce-apare, logica spune ca ne vom mai pacali si de acum inainte :)). Noi sa fim sanatosi!

    RăspundețiȘtergere
  11. nasol...
    ai un award la mine :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Wow... e atat de ironic faptul ca o oja care nu are rolul de ramane intreaga si care tocmai, se crapa, lucru de care in general ne ferim cand vine vorba de oja, poate de gres in halul asta :)).

    :*

    RăspundețiȘtergere
  13. eu in prezent am oja crapaioasa pe unghii albastru peste alb si este ft frumoasa si interesanta. Se da lac transparent peste ea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Natty la 7 lei e f buna!:D

    RăspundețiȘtergere
  15. da, acum sunt pe toate drumurile si de la toate firmele... cand am luat-o eu abia aparuse OPI - prima crapacioasa cunoscuta pe piata romaneasca. si mai era ceva la alix avien dar foarte putina lume stia de ea

    RăspundețiȘtergere