O sacosa in dar

O speranta, un zambet, o floare, un martisor!, sub acest slogan se naste cea de-a doua editie a proiectului “O sacosa in dar!

Acum, pentru noi importanta este micuta Bianca, si impreuna cred ca putem schimba un deznodamant nefericit, impreuna putem simti si contribui la salvarea acestui ingeras.

...Bianca, in varsta de 5 luni, a fost diagnosticata cu o tumoare in coloana vertebrala si trebuie operata. Fara operatie, Bianca nu va putea merge niciodata, iar operatia costa peste 70.000 de franci elvetieni. Da, este o suma uriasa, insa IMPREUNA, donand sau popularizand acest caz, putem salva acest copilas. Povestea Biancai (cu fotografii si explicatii medicale) poate fi gasita pe site-ul: http://biancasimu.cabanova.com/. Martie, este una dintre cele mai frumoase luni din an, este prima luna de primavara, o luna care ne aduce aminte ca speranta este cel mai frumos dar, imparte acest sentiment cu toata lumea, oferind un altfel de martisor tuturor fetelor si femeilor din viata ta, insa oferindu-i si Biancai sansa la o copilarie si o viata plina de zambete.

Puteti achizitiona aceste sacose dulci de pe pagina de Facebook
O sacosa in dar.

Eu m-am ales cu minunatia din poza - avantaj ca sunt prietena fotografului :)

P.S. NU MA SUPAR DACA PRELUATI ARTICOLUL PE BLOGURILE VOASTRE. Pupici!

3 comentarii:

  1. Foarte frumoasa sacosica; sa o folosesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  2. pot prelua si fotografia?
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos.

    Sigur, poti prelua si fotografia. Multumesc din nou :) :*

    RăspundețiȘtergere