Tag - Top parfumuri

Am primut acest tag de la Anncutza, careia ii multumesc ca s-a gandit la mine. Nu sunt o impatimita a parfumurilor, nu ma pricep la parfumuri, mi se intampla sa miros un parfum, sa ma indragostesc de el si sa nu mai fiu curioasa in legatura cu altele. Se intampla, de asemenea, destul de des ca acel parfum sa fie unul tare pe care sa nu-l pot folosi ziua.

So...

Locul 5 - Serene de la Oriflame. Mi-a placut, l-am dorit, am avut crema de corp, niciodata nu era pe stoc cand aveam eu bani sa-l comand...
Photobucket
Locul 4 - Cerruti 1881 - m-am multumit cu o copie Refan care mirosea identic , copie care mi-a placut foarte mult dar am ajuns sa ma plictisiesc de ea. Acum l-as vrea iar...
Photobucket

Locul 3 - Angel ou Demon. Am suspinat dupa el, il iubeam, il doream, il visam. L-am primit. Dupa mai bine de 2 ani e aproape intact. Face parte din categoria celor ce nu merg pentru toata ziua.

Photobucket

Locul 2 - Insolence de la Givenchy. Un altul din gama celor tari, tot asa, aproape intact, si are peste 2 ani. Dar nu l-as da. Imi place foarte mult.
Photobucket

Locul 1 - Glamour de la Moschino. Il iubesc!!! Il folosesc aproape zilnic. Il iubesc de cand a aparut dar il am de mai putin de un an.

Photobucket

Dau TAG-ul mai departe catre:

Epurica
Deea
Chatte
Precious Deedee

7 comentarii:

  1. Nici eu nu sunt ft inebunita dupa parfumuri incat sa am cu zecile.Ma duc..imi cumpar unul care imi place si pana nu se termina nu ma mai intereseaza de nimic :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place mult Serene. Mai am 1 cm pe fundul sticlei si il pastrez acolo... il miros din cand in cand sa-mi amintesc de anii frumosi de facultate...

    RăspundețiȘtergere
  3. Vaaai, uitasem de Serene. Era un parfum tare cautat. :)
    mie totusi nu imi placea, nu stiu de ce.
    In schimb ador si eu 1881!<3<3

    RăspundețiȘtergere
  4. Insolence ocupa locul I pentru mine in momentul acesta! :X

    RăspundețiȘtergere
  5. Angel ou Demon e un parfum tare si merge mai mult la tinute elegante, sobre

    RăspundețiȘtergere
  6. Si mie imi place Ange ou Demon; dar eu sunt genul care nu tine cont de anotimp etc. Port ce-mi place oricand.

    RăspundețiȘtergere