Cosmetica la Salon Sublim - NU!

Acum ceva timp am achizitionat de pe dealfever o oferta de tratament cosmetic despre care - ma iertati daca ati mers pe recomandarea mea, nu ma asteptam deloc sa se intample cum urmeaza sa povestesc - am si scris pe blog. Intr-un final am reusit sa si ajung la tratament, si anume aseara.

Citisem pe urbo.ro nu tocmai de bine despre salon dar am zis sa merg, totusi, daca tot platisem.

Prima impresie la intrarea in salon: destul de murdar si dubios si... in fine, urat. Dar am zis ca nu-i vina lor ca asa se intra in cladire, au incercat ei sa faca intrarea mai putin socanta lipind pe pereti diverse poze cu coafuri si modele, cam ca in camera unui personaj din filme obsedat de o anumita persoana pe care o bantuie :))) Si intrarea se facea pe langa un magazin de etnobotanice - iarasi nu au vina ei. Am taiat cu greu si cu respiratia tinuta "locul de fumat" al fetelor - in mijlocul scarii ce ducea in salon, fumul urcand lejer si in salon.

Bun, am intrat, am vazut scaunele portocalii care erau gri pe zonele unde se asezau clientii - solicitand cu disperare retapisari ori chiar scaune noi... imi tot spuneam: "hai ca nu e rau, hai ca nu e CHIAR ASA de rau"... Si-am lasat-o pe colega mea - am avut amandoua vouchere - si-am plecat la plimbare. M-am intors, am gasit-o relativ bumbacita dar m-am gandit ca are ten alb si e normal sa fie rosie si m-am asezat si eu pe scaun cu inima si mai stransa. (Nu cred ca schimbase prosopul, care prosoape oricum erau cam... nu foarte albe...).

Asadar, astept sa-si puna manusi, ca asa am vazut eu pe la saloanele pe unde mai fusesem... Ei da... ce pretentii si pe mine. Zic: "ok, s-o fi spalat pana sa intru eu la rand" - se spalase. Asa... incepe demachierea prin mozolire si chinul pamantului la demachiat ochii - daca i s-a parut asa de greu sa-mi dea jos creionul de care vorbeam la postarea anterioara (negru) putea sa zica sa o ajut, sau sa insiste cu un alt fel de demachiant, dar nu cred ca avea. Asa, dupa demachiere, logic (sau nu) urma abureala. Abureala a fost ok, nu foarte mult dar decent. Si se apuca sa scoata monstri... tot fara manusi... si scoate, si scoate... la un moment dat pune si lupa... n-a durut rau... Dupa asta a urmat masca, aplicata DIRECT din borcan cu pensula care statea in borcan de fel. Aceeasi pensula folosita si la colega... fara a o fi curatat, dezinfectat sau macar clatit cu... ceva.

Sa vorbim de tipuri de ten, de produse corespunzatoare tipului de ten, de povestit ce foloseste? Nu, prea complicat. A intrebat colega ce masca e si a zis ca e reparatoare or smth si a accentuat ca e Holy Land. De parca marca ar face tot - putea foarte bine sa imi puna antiage, ca era Holy Land, nu?

Ei, si dupa cel mult 2 minute o vad ca se duce la chiuveta sa umezeasca un tifon si sa-mi curete masca. Si face ea vreo doua drumuri, semn ca ma curata bine :))). Ei, asa o fi la ei, zic eu...

Trecem si de acest pas... se apuca si ma da cu un bazaici care cica inchide porii (mi-a confirmat, deci asa trebuie sa fie) si elimina roseata. Nu mirosea nici asta a dezinfectant... A insistat destul cu el, deci aici cred ca a fost de bine.

Si, la final... crema! care era groaznic de unsuroasa si pe care n-a facut altceva decat sa o intinda, nici vorba sa o maseze... Si asa am plecat eu acasa unsa ca naiba, in metrou ma facusem mica de tot si cautam sa nu ma vada nimeni stiind cum aratau ochii mei, in primul rand..

Ajunsa acasa am aterizat direct in baie, la demachiat ochii, evident, caci aratau ca dupa un scarpinat strasnic sau dupa o repriza de plans... Dar si fata trebuia curatata ca ma lua cu mancarimi de la unsoare. Ce sa vezi, discheta gri de pe pometi... si plina de fond de ten de pe lateralele fetei...

Cum arat azi? Relativ uman. Adica stiu ca aveam niste cosuri adanci jigarite in prealabil de mine si ca a scos din ele tot ce s-a putut si e normal sa fie mai maonii azi. In principiu sunt ok, din fericire.

Voucherul a fost 50 de lei. PREA MULT ca sa-ti pui tenul in pericol. Am avut, din nou, noroc cu pielea mea cea rezistenta.

13 comentarii:

  1. :-s vai vai:))
    eu as fugi daca as vedea asa ceva..

    RăspundețiȘtergere
  2. Uuufff..nu pot sa cred ca se poate intampla asa ceva!
    Si eu am fost saptamana trecuta la cosmetica,dar totul a fost suuuper si tipa atat de dragutza :)
    M-a costat 140 Ron ce-i drept dar ptr mine a fost ca o zi la Spa.Ca sa nu mai zic de muzica relaxanta pe care am ascultat-o.
    De vis!!
    Si acum am pielea ca de bebe...Love it!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am incurcat preturile :))
    Tratamentul cosmetic+pensat+vopsit sprancene a costat 90 Ron.
    Epilatul total a costat 140 Ron :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Auch..este in Bucuresti acest salon? sa stiu sa il ocolesc:-s

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu de ce nu ai renuntat cand ai vazut atmosfera "prietenoasa" de acolo.Eu sigur asa faceam. Bine ca esti ok :)

    RăspundețiȘtergere
  6. vai ce horror...chiar tin minte ca am citit recomandarea ta si ma tenta pachetul cu tuns, spalat, coafat pt ca vreau sa-mi schimb tunsoarea dar am renuntat atunci la idee si ma bucur ca am facut-o...cine stie ce mi-ar fi facut prin cap...bine ca ai scapat cu bine si ne-ai spus si noua, sa stim sa ne ferim

    RăspundețiȘtergere
  7. Pacat ca ai nimerit acolo... si eu am fost incantata de cateva oferte, am cumparat 3 pana acum si am folosit doar un cupon pt spalat+masca+tuns+coafat, doar 19 lei la Gout Style. Experienta a fost super, salonul arata f bine, tipa care s-a ocupat de mine a fost iarasi minunata. Totusi, m-am uitat la toate detaliile oferite de ei pe site si pe pagina salonului inainte de a cumpara cuponul. Altfel, nu cred ca as fi avut incredere sa ma duc. Urmeaza mani+pedi tot acolo si aerobic, de unde sper sa plec la fel de multumita.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi pare bine ca esti bine ! :))

    RăspundețiȘtergere
  9. cand ti-am spus ca mi-e frica de astfel de oferte...acum mi-am intarit parerea. sa vezi ce am patit eu cu un cupon de la zumzi :)) urmeaza sa scriu pe blog. distractie, nu alta :))

    RăspundețiȘtergere
  10. frica de acest gen de intamplari ma tin departe saloanele de cosmetica! prefer sa imi fac singura tratamentele acasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. lollipop, si eu am dat 140 la Chocolate pe Dorobanti si experienta a fost similara cu ce spui tu... lumina difuza, muzica in surdina, toate conditiile unui spa.

    Pinkie, e la Romana, in centrul orasului, deasupra clubului Shade

    YellowJade, am avut ghinion de data asta, sunt sigura ca nu e regula generala. Am si scris despre Ideal Contour unde m-am simtit minunat dpdv al conditiilor din salon.

    Cristina, astept cu interes :) eu sper ca a fost o intamplare, am vazut ca au din nou oferta pe mydeals, eu le-am scris pe facebook in mare sa se poata feri lumea dar... nah... pana nu vezi tu si nu te convingi...

    multumesc pentru comentarii fetelor. norocul meu ca am piele rezistenta. pana la urma cosmetica este mic copil pe langa ce mi-am facut eu singura de-a lungul timpului si pana la urma tenul arata decent :)))

    RăspundețiȘtergere
  12. Ceva de speriat! Trebuia sa faci cateva poze si sa le postezi aici.
    Horror!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am trecut prin asa ceva pina acum, eu ma duc de ani buni la saloanele Why Not si sunt tratata ca o printesa.

    RăspundețiȘtergere