Giveaway Prodigieuse - special pentru bloggerite

Am decis sa particip la acest giveaway al Mihaelei pentru ca premiul e tentant (am nevoie de ceva de acest gen mai ales pentru ca momentan testez un produs ceva mai puternic pentru peeling).

Mihaela spune:

"EFICIENT PRIN NATURA Huile Prodigieuse este un ulei uscat cu o formula unica ce imbina eficienta plantelor prin concentratia unica de 30% uleiuri si vitamina E , pentru a hrani , repara si infrumuseta fata , corpul si parul printrun singur gest .

BENEFICII PRETIOASE PENTRU TENUL TAU Fata sunt corpul sunt moi si catifelate . Parul este suplu , lucios si plin de volum . INGREDIENTELE ACTIVE Acest ulei va ofera un cocktail unic de 6 Uleiuri pretioase extrase din plante ( Limba mielului , St,Jonhnswort , migdale dulci , camelia , nuci de padure , nuci de macadamia ) pentru o piele catifelata , un par matasos si un aspect imbunatatit al vergeturilor . Este un ulei potrivit pentru toate tipurile de piele si par , indiferent de varsta ( de la 36 luni in sus ) .

Beauty TIPS Amestecati o picatura de Huile Prodigieuse cu fondul de ten : acesta va aluneca lin pe fata dumneavoastra si va da un aspect impecabil . Puneti cateva picaturi in palma si masati parul pentru a obtine un efect de par natural cat mai sanatos . Turnati cateva picaturi de Huile Prodigieuse in baie pentru un moment Spa unic .

Ritualul meu de beauty Amestec in palma cateva picaturi de Huile Prodigieuse cu crema de zi cu zi ... totul se multiplica , mai putin ridurile fine senzatia de ten obosit . Imi dau din abundenta cu Huile Prodigieuse pe picioare apoi le infasor in ciolofan de bucatarie si stau asa cat pot => picioare ca de bebelus ( ADIO picioare crapate si uscate ) . PUR SI SIMPLU ... IL ADOR . Este produsul meu esential din trusa de frumusete , fata , par , corp este potrivit pentru orice nevoie de beauty .... am sa il personalizez si am sa spun : HE PUTS A SMILE ON MY FACE ... veti vedea DE CE .

Ce trebuie sa faceti ? Nu exista tragere la sorti asa ca aveti de urmat cateva reguli simple :

1.Postati un anunt de giveaway cu un link catre blogul meu . ARTICOLUL PRELUAT IN INTREGIME + POZA .Participati doar daca veti folosi produsul .... stiu ca multe fete au dat produsul trecut mai departe ... cum cantitatile sunt totusi limitate ( 100 bucati de 30 ml ulei ) am nevoie de VOI sa il testati si nu de altcineva .

2. Urmariti blogul si pe privat trimiteti un email la adresa : thingsbyms@gmail.com cu adresa blogului vostru si datele de contact ( necesare pentru trimiterea coletului - adresa , nume si prenume , numar de telefon ) . Va rog sa imi trimiteti si linkul de postare de pe blogul vostru .

3 . La data primirii produsului astept un email de confirmare .

4. La 2 saptamani dupa primirea coletului trebuie sa postati un review al produsului si sa imi trimiteti linkul review-ului . Astfel de campanii vor mai avea loc asa ca va rog mare atentie la termenele de postare si la respectarea celor 4 puncte de mai sus . SE POT INSCRIE FETELE CE AU MINIM 20 POSTARI PE BLOG ."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu