Top 5 produse preferate

Voiam de mult sa scriu postul acesta dar tot m-am gandit la listuta... Nu sunt prea fidela cosmeticelor si ce-mi place azi maine s-ar putea sa nu-mi mai placa atat de mult... Postarea este in primul rand pentru concursul de pe manie.ro si in al doilea rand este un raspuns (pe jumatate, ce-i drept), la provocarea Andreei.
Asa ca.. listuta mea este dupa cum urmeaza:

1. Sampon antimatreata cu urzica si sulf de la Cosmetic Plant, care face ce n-a reusit Ducray si Eucerin si toate cele din hypermarket, si anume ma scapa de matreata, matreata fiind o problema cu care am ajuns si la medic in culmea disperarii la un moment dat. Tubul e aproape pe terminate si inca sunt multumita de el, m-a scapat de mancarimi si matreata inca de la prima spalare. De obicei parul mi se obisnuieste cu sampoanele antimatreata si dupa cateva spalari acestea isi pierd efectul. Samponul asta m-a uimit. Am sa mai incerc si alte produse de la Cosmetic Plant. Sa nu mai zic ca a costat doar 9 lei (la plafar).2. Serul pentru varfuri deteriorate de la Avon - Advanced Techniques pe care eu il folosesc pe parul umed dupa fiecare spalare, pentru intretinere. Imi place efectul matasos, parul se deterioreaza mai greu si, dupa ce am incercat un produs similar profesional, tot Avon mi s-a parut mai ok. Sunt la al treilea.3. Fardul meu preferat este un Mac, si n-o spun din snobism sau altceva, pur si simplu jumatatea maronie este cea mai frumoasa nuanta pe care o posed si se aplica frumos si tot. Este produsul meu preferat din categoria farduri.
4. O grupa unica si separata consta in primerele mele mult iubite despre care nu mai scriu caci am scris destul... Too Faced Shadow Insurance, Idealist de la Estee Lauder si Clinique Pore Minimizer. Nici poze nu mai pun poze pentru ca exista deja pe blog.

5. Pe pozitia 5 dar nu pe ultimul loc se gaseste un parfum. La mine parfumurile sunt ca o iubire interzisa, cu cat nu le am cu atat le iubesc mai mult si le vreau. Asta s-a intamplat cu Glamour de la Moschino pe care acum il am si il iubesc mult, mult
Cam asta a fost scurta mea lista.

3 comentarii:

  1. Glamour de la Moschino imi place si mie foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie si mie :D. Si fardul ala de la MAC arata yummy :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Anais, nu uita să comentezi la articolul despre concurs ca să apari acolo (dacă nu ai făcut-o deja, eu am dat search şi nu am văzut). În funcţie de nr. de comentarii, voi genera aleatoriu cu random.org 3 numere pentru a alege câştigătoarele.

    RăspundețiȘtergere