Miss Sporty Crush On You 3D Texture 061

Mare mi-a fost surpriza când am aflat că Miss Sporty a lansat deja de ceva vreme o colecție de oje texturate (nisipoase) - Crush on You - despre care eu știam nimic. Așa că m-am înființat de urgență în Auchan și am ales și eu ceva ce mi s-a părut că mi-ar lipsi din colecție, din punct de vedere coloristic. 

Am ales nuanța 061 și, din ce văd pe net, nu strica să cumpăr și 062. Este un mov spre vișiniu cu sidef auriu. Puțin cam mult sidef dacă mă întrebați pe mine dar se vede frumos. 

Textura este nisipoasă dar ceva mai blândă comparativ cu OPI sau altele de genul. Aș compara-o cu o pila de carton pentru suprafața unghiei după ce a fost folosită o vreme. Mda, știu, ciudată descriere dar alta nu mi-a venit în cap.

De aplicat se aplica binișor, nu foarte uniform, fiind necesare două straturi pentru acoperire perfectă. Se usucă mai greu decât alte nisipoase, chiar am reșit să stric o unghie, obișnuită fiind cu rapiditatea uscării ojelor nisipoase.

Poze la lumină naturală:
Poze cu blitz:
Fiind vorba de o textură nisipoasă, evident și oja este puțin mai densă, mai... cleioasă. Această consistență, combinată cu o pensulă tăiata din topor și cu peri groși, tunși cu ciobul, prea puțin flexibili și deși rezultă într-un mic dezastru, din punctul meu de vedere. 

După patru ani de manichiuri pentru blog pot spune că am învățat să aplic oja bine „din prima” pentru a nu mai fi nevoită să curăț sau să cosmetizez în Photoshop (e penibil să prelucrezi o oră poze cu unghii). În cazul nisipoasei Miss Sporty n-a fost chip să o aplic așa cum îmi place și-mi iese cu cele mai multe oje iar lumina chioară din cameră nu m-a ajutat nici ea. Așa se explică unghiile mânjite din poza cu blitz. Pozele la lumină naturală au fost făcute a doua zi, după ce am curățat puțin erorile.
Totuși, pentru 7,5 lei cât a costat (mai puțin decât Golden Rose!) arată frumos pe unghii și primește multe laude. Asta nu poate fi decât de bine.

Dacă aveți nervi să bibiliți cu o pensulă mai... rudimentară și nu vreți să investiți prea mult într-o ojă cu textură nisipoasă vă recomand cu drag oja Miss Sporty Crush On You 3D Texture 061.

11 comentarii:

  1. Dupa cercetatul de swatchuri, pe asta o vroiam si eu. Dar tocmai m-ai facut sa nu o mai vreau. E frumoasa, intr-adevar, dar nu atat de frumoasa incat sa suport pensule nasoale. Si asa eu sunt cam neindemanatica la pictat, numai pensule deficitare imi lipsesc. Vorba ta, pentru banii aia e ok, dar nu sunt dispusa sa imi bat capul. Multumesc!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate am avut ghinion. Revin cu feedback la urmatoarea. Vad ca de rezistat rezista bine.

      Ștergere
  2. Astea-s unghii manjite? Trebuie sa vezi ce manichiura "impecabila" fac eu. Nu pot sa nu dau pe langa si pace!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa pierdut de ore cu prelucrat de cuticule manjite am prins dexteritate. E aiurea cand maresti pozele, desi in realitate nu se vede asa rau

      Ștergere
  3. Hm, eu cred că ai nimerit o ojă cu pensula defectă. Ale mele au pensula foarte bine finisată şi chiar mi se pare că se aplică foarte frumos.
    M-ai făcut să-mi doresc şi această nuanţă, e frumoasă foc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posibil sa fi avut eu ghinion. Revin cu impresii dupa ce o folosesc si pe cea Fantasy Holo

      Ștergere
  4. omg! cat de bine arata! si pozele sunt dementiale! recunosc ca nu prea imi place culoarea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Tot pozele tale ma incanta mai tare, ca si cuticulele tale si aplicatul la distanta constanta de ele :D

      Ștergere
  5. Arata tare bine sclipicioasa!:)

    RăspundețiȘtergere