Concurs VivaNatura - INCHIS

Este frumos să repeți experiențele care ti-au adus satisfacții. Așa se face că astăzi am pentru voi o nouă surpriză în colaborare cu VivaNatura. 

Puteți câștiga unul dintre cele c seturi de produse cosmetice VivaNatura formate din:
- Șampon pentru păr uscat cu aloe și brusture,
- Cremă pentru corp cu ulei de portocale și unt de shea,
- Cremă de față pentru ten normal și sensibil cu argint și aur coloidal,
- Mască de față cu argilă activă și trandafir,
- Gennadent Menthol - pastă de dinți. 

Șamponul natural de la VivaNatura pentru păr uscat oferă hidratarea optimă necesară acestui tip de păr. Plantele medicinale: brusture, urzică, mentă, tătăneasă, mesteacăn, salcie, din noua formulă a șamponului natural VivaNatura, conțin o mare varietate de vitamine și antioxidanți, vitale pentru sănătatea părului și a scaplului.  

Crema de corp de la Vivanatura cu ulei de portocal şi unt de shea este un produs natural, revoluționar, are o formulă ușoară, care se absoarbe rapid în piele, asigurând hidratare de durată și o senzație plăcută de revigorare și tonus al pielii. Conține uleiuri naturale de migdale, măsline, jojoba care hrănesc ţesuturile, oferă protecție, emoliază pielea și nu lasă urme grase pe corp.

Crema de față VivaNatura pentru ten normal și sensibil redă strălucire tenului, hidratează în profunzime, ameliorează vizibil ridurile, redefinește conturul feței, contribuie la regenerarea și revitalizarea pielii. Produsul conține uleiuri naturale presate la rece, de migdale, măsline, jojoba, acidul hyaluronic și metale coloidale precum, aurul, argintul și platina. În combinație aurul și platina coloidală combat lipsa de vigoare a pielii, ajutând la refacerea colagenului, iar argintul coloidal este antibacterian și reîntineritor. Aceste metale coloidale au multiple efecte anti-aging, sunt antioxidanți puternici și oferă protecție la radiațiile UV.

Masca de față cu argilă activă și tandrafir VivaNatura generează efectele unui lifting facial, fiind  însă o modalitate naturală, neagresivă, de a preveni și ameliora aspectul obosit al pielii, redând acesteia fermitatea și elasticitatea. Formula benefică și eficientă a Măștii de față cu argilă activă și trandafir de la VivaNatura conferă tenului strălucire și vigorare datorită conținutului de uleiuri naturale, care au puternice efecte antioxidante și regeneratoare și a extractului de gălbenele și mușețel, care calmează și liniștesc tenul.

GennaDent – Menthol este o pastă de dinți 99,7% naturală, recomadată pentru utilizarea zilnică, ce acționează eficient asupra sănătății gingivale, dar și împotriva depunerilor de tartru și apariției cariilor. Pasta de dinți Menthol are în componență o mare varietate de plante (rozmarin, cimbrișor, mușețel, lemn dulce, scorțișoară, fenicul, traista ciobanului, salvie, eucalipt, busuioc, sunătoare, tătăneasă, etc.), argilă activă, aloe vera și propolis.

Înscrierile se vor face numai în formularul de mai jos. 
Detaliere condiții de participare din formular:
- like paginii VivaNatura
- like paginii CosmeticeLaTest
- opțional share acestui articol sau share pozei de concurs de pe Facebook. Puteți profita de această opțiune o dată pe zi, în fiecare zi a concursului.

Perioada concursului: 23 septembrie - 1 octombrie 2014.

Castigatoarele sunt:

Alexandra-elisabet Dorofte
Claudia Simion

Adela Ardereanu
Georgiana Mika Mihaela
Saru M. Ioana

Felicitari! Astept datele voastre pe mail-ul din sectiunea Contact sau prin mesaj privat pe Facebook. Aveti la dispozitie 3 zile pentru a-mi trimite datele voastre.
a Rafflecopter giveaway