Essence Road Trip eyeshadow&eyeliner 01 Highway to Pretty

De curand v-am prezentat noutatile de vara de la essence, colectia Road Trip fiind parte a acestor noutati. In articol mi-am exprimat atractia fata de unul dintre produse - duo-ul cu fard de pleoape si tus, mai precis varianta 01 Highway to Pretty.

Multe dintre noi suferim dupa gel eyleiner-ele essence care s-au scos din productie. Iar eu nu fac exceptie. Si mai este si slabiciunea pentru orice fard, liner visiniu, grena, sau spuneti-i cum vreti. De aici dorinta de a avea produsul cu pricina din colectia Road Trip.

Dar stiti voi bancul acela cu "nu a castigat ci i s-a furat, si nu o Skoda ci o trotineta"? Daca nu-l stiti inseamna ca sunteti cu mult mai tinere decat mine si va invidiez :) Dar care era legatura? Ei bine, nu-i visiniu, ci roz, si nu e gel eyeliner ci crema, tus crema, as putea spune chiar fard crema. N-are absolut nicio legatura cu produsele scoase din productie desi pe spatele ambalajului scrie "gel eyeliner".
M-am simtit datoare sa va scriu despre el din moment ce este posibil ca unele dintre voi sa vi-l fi dorit datorita mie... sau din cauza mea.

All in all, pentru un produs de 18 lei nu este tocmai rau. Fardul este satinat, cremos, se aplica usor si uniform. Partea cremoasa se aplica usor, uniform si este un roz dragut, cam deschis pentru tenul meu creol cu inceput de bronzare. Rezista decent, la mine care am pleoapele cat de cat normale, adica am spatiu suficient intre pliu si baza genelor superioare. Se usuca destul de bine dar nu perfect. Deci, daca stiti ca, in general, tusurile sau creioanele care nu sunt foarte rezistente vi se transfera pe pleoape, ar fi mai bine sa-l evitati. Sau sa-l folositi ca baza cremoasa pentru fardurile pudra. In poze era inca umed insa dupa o perioada se matifiaza si se mai inchide putin nuanta.

Pretul acestui produs, cum am spus mai sus, este de 18 lei, pentru o cantitate de un gram. Daca ma intrebati cum de l-am cumparat desi nu este visiniu va voi raspunde ca l-am achizitionat prin intermediar.

In concluzie, este un produs dragutel pentru vara, mai ales daca aveti tenul deschis sau daca va complimenteaza culoarea roz pe post de liner. In pliu am folosit un visiniu de la Inglot ca sa nu sufar prea tare dupa visiniul care n-a fost sa fie.

Voi ati incercat ceva din colectia Road Trip?

5 comentarii:

  1. L-am vazut zilele trecute intr-un magazin si eram pe punctul de a-l cumpara. Nu stiu ce m-a tinut, dar n-am facut-o :))
    Arata dragut, dar parca nu prea mi se potriveste rozul acela, in ambalaj pare mai inchis..

    RăspundețiȘtergere
  2. Am ajuns la concluzia ca, uneori, sunt atrasa numai de ambalaj.
    Eyelinerele gel de la essence s-au scos doar din romania sau de peste tot?

    RăspundețiȘtergere
  3. Mare prostie a facut Essence ca a scos eyelinerele gel si e o prostie si mai mare ca nu le aduc macar din cand in cand, sub forma de L.E. Chiar o dau in bara cu unele produse. Iar asta e unul dintre ele. Pacat :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca era o idee mai inchis cred ca era mult mai misto. Dar e dragut oricum

    RăspundețiȘtergere
  5. Prea deschis si pentru mine...Trebuie sa ma interesez care e faza cu bancul Skoda de mai sus :))) :*

    RăspundețiȘtergere