Unghii si soare - Alessandro 64

V-am mai spus ca-mi place vara. Sunt nascuta vara si iubesc acest sezon inca din copilarie. Imi place soarele, chiar daca el ma place putin mai mult decat ar fi cazul si ma cam coloreaza. Si cand ar putea sa fie mai potrivita o oja galbena daca nu intr-o zi luminoasa si calduroasa?

Oja de astazi poate fi strecurata in bagajul pentru vacanta. Alessandro, nuanta 64, este un galben lucios cu sidef portocaliu (evident, sideful este foarte greu de surprins in poze). Am simtit nevoia s-o aplic in trei straturi pentru a obtine o acoperire ideala. Primele doua s-au uscat repede si bine, cu al treilea a fost putin mai dificil si, stiindu-ma neatenta, am aplicat lac de uscare rapida pentru a evita accidentele.
In timp ce aplicam oja Alessandro mi-a venit in minte o piesa vesela si de vara, de acum mai multe veri :) Sper sa va faca placere si voua s-o reascultati.
Puteti gasi oje Alessandro in magazinele Top Line Europa. Varianta mea este un tester.

Voi purtati vara galben pe unghii?


6 comentarii:

  1. Anonim2:38 p.m.

    Imi place foarte, foarte mult culoarea ojei. E perfecta de vara, e vesela si colorata <3

    RăspundețiȘtergere
  2. detin si eu un tester al unei oje alessandro primit in cadrul unui program pentru bloggeri si imi place foarte mult. e rezistenta. iar nuanta pe care o detii tu e absolut superbaaa <3

    RăspundețiȘtergere
  3. ce draguta e! pacat ca trebuie sa dai 3 straturi pentru a arata asa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in general e delicat cu ojele galbene, si daca sunt opace fac dare :(

      Ștergere
  4. Nuanta e foarte frumoasa, im iplace super mult! Cred ca e destul de enervat sa o aplici in 3 straturi :( dar macar arata frumos, merita!

    RăspundețiȘtergere