Noutati de vara de la The Body Shop

Chiar daca suntem tentate sa nu credem, vara cea torida bate la usa. Se apropie zilele in care vom simti nevoia de racoare, de prospetime si de hidratare pentru pielea noastra.

The Body Shop ne prezinta noile produse destinate sezonului cald. Pentru ca pielea are nevoie de hidratare pentru a ramane supla si ferma, Vitamin E Aqua Boost Sorbet foloseste tehnologia Aqua Spheremicro-particule ce sunt incarcate cu de 100 de ori mai multa apa decat volumul lor normal si actioneaza ca un rezervor de hidratare. Fiecare borcanel de crema contine peste 2 millioane de Aqua Spheres, asigurand hidratare pe toata durata zilei. Produsul contine ulei de germeni de grau, ulei de soia si unt de shea, obtinute prin Programul Community Fair Trade. Crema patrunde usor in piele si are efect matifiant datorita continutului de minerale
NOILE Body Sorbets vin cu acea textura usoara, racoroasa pe care ne-o dorim pe parcursul verii. Acestea patrund usor in piele lasand-o hidratata si nelipicioasa.


Body Sorbets sunt disponibile in patru arome fructate Strawberry, Mango, Pink Grapefruit si Satsuma si o aromă florală - Moringa.

The Body Shop Body Sorbets contin Aloe Vera 100% organica obtinuta prin Community Fair Trade din Guatemala, pentru a calma, racori si hidrata pielea agresata de caldura sau razele soarelui.
Si, daca ne dorim o un plus de racoare, The Body Shop ne sfatuieste sa tinem sorbeturile la frigider timp de 15 minute inainte de aplicare.

2 comentarii: