Melkior Pure Seduction

Oja de azi si-a asteptat cam mult randul pentru ca, evident, m-am gandit cum probabil va veti gandi si voi: "iar rosu?". Tot vazand-o prin blogosfera am decis sa-i dau o sansa. Este una dintre ojele primite in iarna la intalnirea bloggeritelor de beauty.

Cand vezi oja Melkior te impresioneaza mai intai marimea sticlutei - 15 ml de oja intr-o sticluta mai mare cu aproximativ 30% decat era necesar. Nuanta mea se cheama Pure Seduction. Culoarea este un rosu clasic, spun eu, nici spre portocaliu si nici spre fucsia. Insa surprizele apar cand incepi s-o folosesti. Surprize placute, evident. 

In primul rand imi place pensula, este suficient de lunga si suficient de moale cat sa te poti apropia de cuticule fara sa le atingi. La asta ajuta si opacitatea ojei care permite acoperirea perfecta dintr-un singur strat. In pozele de mai jos oja este aplicata intr-un singur strat.

Urmeaza luciul care este deosebit. Se mai pierde putin dupa uscare insa tot ramane frumos. Dupa ce am facut poze am aplicat si al doilea strat si un top coat de uscare rapida. Sunt multumita de cum arata unghiile mele si pare sa reziste bine.
Pretul acestei oje este de 29 de lei si poate fi gasita in magazinele Melkior. Nu este un pret mic insa daca ne gandim ca se poate aplica intr-un singur strat si ca sticluta are 15 ml, eu spun ca merita.

Voi mai purtati rosu pe unghii sau credeti ca este demodat?

4 comentarii:

  1. Arata foarte frumos pe unghiile tale! :) O am si eu dar mai astept putin sa-mi creasca unghiile si sa ma pot bucura cu-adevarat de ea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oau, ce bine arată unghiile tale! Arată atât de sănătoase şi frumoase!
    Îmi place tare mult nuanţa şi arată foarte bine şi puternic, pentru un singur strat!

    Te pup, şi te aştept şi pe la mine,
    www.mfashionhour.com

    RăspundețiȘtergere