Noi produse pentru depilat de la Elmiplant

Trebuie sa recunosc ca am o atractie pentru reclamele bine facute iar vizualurile elmiplant ma incanta mereu. Si, pentru ca elmiplant lanseaza produse din ce in ce mai bune, nu pot sa le omit de pe blogul meu.

De aceasta data noutatea elmiplant este reprezentata de benzile Silk Sensation pentru fata si Crema Depilatoare velvet touch 3 minute.
Noua crema depilatoare elmiplant velvet touch actioneaza in doar 3 minute indepartand eficient chiar si parul scurt nedorit de pe picioare, brate, axila sau linia bikinilor, lasand pielea catifelata.
Acizii grasi nesaturati si vitamina E se regasesc in uleiul de argan 100% natural cu care este imbogatit noul produs.  Complexul DERMA-CARE, o asociere de ingrediente hidratante avansate, ajuta la prevenirea iritatiilor si contribuie la ingrijirea epidermei, lasand pielea matasoasa.
elmiplant velvet touch crema depilatoare ce actioneaza in 3 minute 150 ml – 10,5 leiNoile benzi depilatoare elmiplant Silk Sensation pentru fata contin ingrediente naturale precum ulei din matase si ulei de orhidee, ambele cunoscute pentru proprietatile calmante si antiiritante. Produsul a fost testat dermatologic pe pielea sensibila.

20 benzi depilatoare pentru fata + 2 servetele pentru curatarea urmelor de ceara10,9 lei

2 comentarii: