Scholl Velvet Smooth - ai grija de picioarele tale

 
Iubesc tocurile de pe la 14 ani. N-am sa uit niciodata primii mei pantofi cu toc dintr-a saptea si privirile uimite si invidioase ale colegelor care nu purtau, inca, tocuri. N-am sa uit nici "senilele" de 12 centimetri dintr-a noua. Eram inalta de tot si mi-era atat de drag de mine. 

In ultimii ani, insa, (deh, batranetea...) am inceput sa iubesc si sandalele cu talpa joasa. Imi place libertatea de miscare pe care mi-o ofera acestea si faptul ca piciorul respira fara sa fie sugrumat. Imi place sa imi iau cate o zi in care sa colind singura magazinele din tot orasul. Purtand astfel de sandale plimbarile sunt mai lungi, pielea se ingroasa si creste riscul aparitiei crapaturilor. Ma ingrijoreaza aceste crapaturi care, in timp, se pot agrava, bacteriile si microbii putand patrunde prin pielea fisurata. 

Talpa joasa ori toc inalt, si picioarele noastre merita o ingrijire corespunzatoare. Scholl s-a gandit sa ne faca munca mai usoara lansand Velvet Smooth - pila electronica, cu capat rotativ abraziv, care indeparteaza usor pielea ingrosata de pe talpi, chiar si din zonele greu accesibile.
Sholl Velvet Smooth este foarte usor de folosit, pila rotativa oferind rezultate similare celor obtinute la un pedichiurist profesionist, dar fara a fi nevoie sa iesi din casa. Rezultatele se pot observa inca de la prima folosire si va pot confirma acest lucru pentru ca am ocazia sa testez acasa acest dispozitiv.

Gama Scholl Velvet Smooth cuprinde:
- Scholl Velvet Smooth Pila electronica pentru pielea ingrosata de pe talpi. Fiecare pachet contine: o pila electronica, un capat rotativ abraziv, 4 baterii tip AA si un capac protector.
- Scholl Velvet Smooth Rezerva ce contine 2 capete rotative.

Un capat rotativ Scholl Velvet Smooth poate fi intrebuintat, in medie, de 12 ori. Dupa acest numar de intrebuintari este recomandat sa fie inlocuit. Velvet Smooth nu foloseste lame ascutite si se opreste automat daca este apasat prea tare de piele. 

Dispozitivul se foloseste pe pielea uscata. Mai apoi se clatesc picioarele si pila abraziva. Procesul de ingrijire se incheie cu utilizarea unei creme hidratante pentru picoare.

Pentru a optimiza rezultatele obtinute cu ajutorul Scholl Velvet Smooth si pentru a preveni ingrosarea pielii, este recomandat sa folosim zilnic Scholl Crema hidratanta pentru pielea uscata a picioarelor.

Scholl Velvet Smooth
nu este recomandat diabeticilor sau persoanelor cu o circulatie sanguina slaba. Nu se foloseste pe pielea ranita sau iritata.

Pretul recomandat pentru Scholl Velvet Smooth Pila electronica este de 170 de lei ar pentru Scholl Velvet Smooth Rezerva (2 capete) este de 65 de lei.

Voi cum va ingrijiti picioarele? Le acordati atentia necesara?

8 comentarii:

  1. Asta mi-ar trebui si mie. Nici nu vreau sa ma gandesc ce calcai o sa am la vara, asa patesc tot timpul. Ajung scoarta la un moment dat. Vara trecuta la 30 grade stateam cu ciorapi in picioare si tot faceam urme pe parchet de la ulei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si la mine e din ce in ce mai nasol de la un an la altul. Sper sa functioneze aceasta jucarie ca tare ma sperie crapaturile...

      Ștergere
  2. cred ca functioneaza, cam scumput totusi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, e cam scumput. Produsele Scholl nu sunt ieftine, in general. Daca gaseam pretul acesta la un produs pentru aranjarea parului ni se parea decent :D

      Ștergere
  3. L-am vazut azi in DM Unirii. 260 RON. Cam expensive... :-S

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. omg! stiam ca in DM au preturi exagerate dar de data asta au intrecut masura. Sigur in farmacii e mai aproape de pretul recomandat.

      Ștergere
  4. Anonim3:58 p.m.

    eu mi-am comandat online la un pret foarte bun de pe http://www.spiterie.ro/scholl-pila-electronica-velvet-smooth-pentru-pielea-ingrosata-a-talpilor-p-11316
    Am folosit-o deja de cateva ori si nici nu se compara cu pila clasica.E mult mai usor de folosit si cu rezultate mult mai bune si rapide.Merita toate laudele!

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim9:18 p.m.

    Este o idee perfecta puntru a face un cadou acesta
    pila Scholl.

    RăspundețiȘtergere