Feedback testare Herbalife si cele trei castigatoare

Iata ca a venit momentul sa vedem care sunt impresiile participantelor la testarea Herbalife - Gelul calmant, gel care a fost preferatul meu dintre cele cinci produse ale setului primit. Acestea sunt, in ordine aleatorie: 

Nadia Candrea
De ce este gelul calmant super tare pentru mine si familia mea? L-am folosit toti, cate putin; eu am rezolvat mai multe probleme: o rana deschisa, micuta la un deget; disparitia dupa numai o aplicare a rosetii, inflamatiei si a mancarimilor la doua degete de la mana, unde am o reactie cauzata de excesul de histamine din organism; absenta iritarii si usturimii dupa epilare la axila; pot aplica deodorantul fara sa ma stramb si sa dau energic din maini pentru a "imi face aer" ; rezolvarea problemei iritarii sotului meu dupa barbierit, inlocuind after shave-ul cu gel calmant Herbalife; tratarea funduletului fetitei mele de un an si zece luni, cu acelasi gel.

Nadia mi-a trimis si o mica demonstratie:


Iuliana Zaharia
Am fost foarte incantata cand am primit acest produs la testat mereu mi-am dorit sa imi spun si eu parerea despre produse de aceea admir toate blogaritele, dar sa revenim la subiect.
CE SPUN EI: Hidrateaza si calmează pielea, are o textura usoara, imbogatita cu Aloe vera. Ajuta la tratarea pielii uscate.
BENEFICII CHEIE
•    S-a demonstrat ca pielea ramane mai neteda si mai catifelata.
•    Imbogatit cu Aloe vera si extract hidratant de plante, pentru a hrani si calma pielea
•    Formula fara parfum.
CE SPUN EU: De o saptamana de cand l-am primit l-am folosit in fiecare seara dupa demachiere. Fiind gel e ceva diferit fata de textura unei creme si, spre surprinderea mea, hidrateaza chiar daca are o textura lejera eu fiind obisnuita cu cremele foarte grase avand tenul uscat. Este necesara o cantitate mica care se absoarbe repede. Mi-a placut ca dimineata cand ma  trezeam fata radia ceea ce nici o crema nu a facut asta. Imi place foarte mult mai ales ca e un produs fara parabeni si face ce promite.
Vreau sa ma precizez ca in acelasi timp l-am pus si pe fratele meu sa il folosesca el fiind un adolescent care se confrunta cu . Spre surprinderea lui acestia au disparul in urma folosirii el neavand acnee severa.
In concluzie este foarte bun vi-l recomand il voi cumpara. Nota 10!

Stefania Petcu

Am folosit gelul calmant de la Herbalife timp de mai mult de o saptamana asa ca pot spune cate ceva. El vine intr-un ambalaj de 50 ml si desi pare o cantiatate mica imi va ajunge ceva timp:) Imi place ca pot controla cu usurinta cata cantitate vreau sa folosesc, gelul este transparent si nu prea are nici miros, un lucru bun pentru ca de multe ori mi s-a intamplat ca o crema sa aiba un miros prea puternic si sa nu o pot folosi. Se intinde foarte usor pe ten si de cate ori l-am folosit mi-a lasat o senzatie de racorire si de calmare, lasa pielea fina si imi place ca si hidrateaza foarte bine, imi place foarte mult pentru ca el contine si glicerina si multe extracte de flori. Eu am numai pareri bune despre acest produs si cu siguranta il voi folosi pana la terminare.

Diana Bardasu

In ziua in care coletul cu minunea a ajuns la mine am decis sa il trec prin furcile caudiene. M-am epilat hotarata pe picioare si m-am trezit plina de bubite rosii. Am aplicat un strat de gel cu aloe si m-am rugat sa faca ceva bine. Dimineata aproape ca nu mai puteai sa iti dai seama ca in urma cu cateva ore avusesem zona de razboi pe picioare. Si pentru ca nu ma dezic, a doua zi (de dragul testarii desigur...) am reusit sa ma ard la mana scotand o tava din cuptor. Nimic nou aici, dar din pacate eu cam raman cu semne de la accidentele astea casnice. Si trec greeeuuu. Ei bine. Am alergat si am pus niste gel pe arsura proaspata si dupa o saptamana si jumatate aproape pot sa va spun ca locul arsurii nu se mai cunoaste aproape deloc. Functioneaza ok si pentru semnele lasate pe ten de luptele cu vreun cos, dar dintr-un motiv necunoscut mie, in cazul acesta efectul nu e chiar atat de spectaculos.

Ioana Lar

In primul rand multumesc tie pentru oportunitatea de a folosi gelul calmant. Intrucat este primul review pe care il scriu sper sa fiti intelegatoare. Un mare plus pentru acest produs il reprezinta ingredientele care sunt mai mult decat prietenoase cu tenul meu. Tin sa mentionez ca am pielea uscata spre foarte uscata. Acest lucru a reprezentat un inconvenient in alegerea produselor pt tenul meu, majoritatea continand iritanti.imi place ambalajul opac care nu permite luminii sa altereze ingredientele. Gelul a fost binevenit pentru aceasta perioada. L-am folosit cateva zile la rand si nu am simtit niciun disconfort. De asemenea, am o problema cu apa. Nu stiu daca patiti ca mine, dar dupa dus am o senzatie de mancarime datorita duritatii apei. Am folosit gelul si mi-a redus senzatia de mancarime. Cantitatea este suficienta, intrucat nu este nevoie de o cantitate mare. Raportul calitate/pret este unul bun si il recomand cu caldura.

Nelida

Am testat mini- gelul calmant cu aloe vera in zonele sensibile in care ma iritam si am observat imediat rezultatul. Dupa aplicare pe zona afectata de iritatie am constatat calmare si hidratare. I-am oferit sansa de a testa produsul si prietenului meu care se irita foarte tare dupa ras. In locul after-shave-ului a folosit gelul calmant si este foarte multumit . Eu, clar, recomand acest gel!

Monica Tone

Am primit spre testare gelul calmant de la Herbalife. A venit intr-un tub de 50 ml, sigilat (lucru care imi place). Are o textura usoara de gel, este incolor si are un subtil miros de aloe (ca gama din care face parte). Imi place mult cum se simte pe piele, usor si racoritor, plus ca intra rapid in piele si nu lasa o pelicula grasa (pe care nu o suport). Am folosit gelul seara inainte de culcare pe tenul demachiat si curatat. Nu am avut nicio reactie adversa, tenul meu s-a simtit hidratat (nu am simtit nevoia sa aplic o crema de seara dupa gel). Eu nu am probleme deosebite ale tenului in afara de cateva cosuri razlete si puncte negre. Ce am observat dupa folosirea zilnica a gelului este ca cele cateva urme lasate de foste cosuri s-au estompat mai repede decat de obicei. Citind lista de ingrediente am observat ca predomina apa, glicerina si diferitele extracte de frunze si seminte din plante, elemente naturale, ceea ce ma bucura.
Sunt sigura ca o sa imi placa si mai mult la vara, cand doresc ceva usor ca fulgul si racoritor pe fata si daca este si calmant este si mai bine (sunt sigura ca va fi benefic pentru tenul meu iritat de soare si transpiratie).
Cu siguranta, il recomand si il voi cumpara!
Se gaseste la distribuitorii Herbalife in cantitatea de 200 ml, la pret de 42 ron, TVA inclus.

Macy
De obicei cand folosesc un scrub pentru fata, indiferent de scrubul folosit pielea mea ramane usor iritata, rosie si simt piscaturi pe fata. Din cauza tenului meu gras nu pot sa nu folosesc scrub, iar acest gel a fost o salvare pentru ca il aplic si imediat simt cum imi calmeaza pielea datorita existentei lui Aloe Vera printre ingrediente. E nevoie de o cantitate mica pentru toata fata si ce imi mai place e ca lasa peilea fina si nu lipicioasa. Am inceput sa-l folosesc in fiecare zi deoarece pielea mea avea nevoie de el, o revigora si o calma.

Alexa Ilinca

Are un efect hidratant, calmant, imi lasa pielea catifelata! Personal sunt multumita!

Dana Stancu

Sa vorbim despre Gelul calmant de la Herbalife! Ingredientul principal este Aloe Vera si evident ca ne putem bucura de toate beneficiile acestei plante intr-un tub cosmetic . In lista de ingrediente gelul din frunzele de Aloe Vera este al doilea, dupa apa si urmat de alte ingrediente naturale ca extractul de musetel sau de jojoba. Acest produs functioneaza foarte bine pentru mine pentru ca am tenul uscat si gelul imi hidrateaza pielea, calmeaza eventualele iritatii, calmeza roseata de la frig. Gelul se foloseste ca o crema hidratanta normala sau mie imi mai place sa il folosesc si ca masca.... pun mai mult produs si il las sa actioneze 20-30 minute. Sterg excesul cu apa si apoi aplic o crema hidratanta mai grasa. Dimineata tenul meu este fin, fara roseata si gata sa primeasca saruturi de soare. Ca un super sfat: mie luna aceasta nu mi-au mai aparut cosuri deloc... nici macar o zi sau o tentativa sa apara ceva, deci voi folosi cu drag pana la epuizare acest produs caci m-am indragostit de el.

Elena
Multumesc mult pentru gelul HERBALIFE. L-am folosit seara, pe toata fata, fara a mai aplica altceva. Aveam cativa monstruleti nesuferiti pe care i-am tot zgandarat si nu-i lasam efectiv sa treaca. Mi s-a parut ca imi lumineaza fata gelul asta si parca s-au vindecat si cosurile mai repede.  Imi place ca nu are parfum si nu mi-a iritat fata... Chiar nu ma asteptam sa fie asa de bun pentru fata mea.

Si acum... Drumrolls... Castigatoarele seturilor de 5 produse Herbalie sunt:

Nadia Candrea
Iuliana Zaharia
Tone Monica

Felicitari, fetelor!

Va multumesc tuturor pentru participare si pentru implicare!

6 comentarii:

  1. Anonim6:23 p.m.

    Felicitari castigatoarelor :) eu am detaliat si pe blog, mai ales ca m-a ajutat dupa o patanie de-a mea ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim frumos! mie personal mi-a placut si voi participa cu mare drag si alta data

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc, Alina, felicitari fetelor, abia astept sa incerc si celelalte produse!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari @Iulia Candrea

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim tie si Herbalife. Felicitari fetelor castigatoare.

    RăspundețiȘtergere
  6. as vrea si eu sa-l incerc!!!!

    RăspundețiȘtergere