La revedere, 2013!

Am ajuns in ultima zi a lui 2013, an pe care multi l-au primit cu superstitii si cu teama. Cum a fost pentru mine 2013? Cred ca a fost anul contrastelor, anul extremelor... Anul in care am trecut de la bucurie la disperare si de la depresie la optimism. A fost anul in care am invatat ca pot face lucruri extraordinare prin ambitie si vointa. Am avut langa mine oameni minunati care m-au ajutat si m-au impins inainte cand credeam ca nu mai e nicio cale de urmat. 

In 2013 facut schimbari importante, de la oamenii din jurul meu pana la stilul meu de viata. Imi aduc aminte vara care a trecut care, desi lipsita de un concediu in afara tarii, cu doar cateva zile pe litoralul romanesc, a fost cea mai frumoasa vara de dupa perioada studentiei. Am simtit ca pot sa respir, m-am simtit libera si pentru prima data in viata mea am afirmat senin ca sunt fericita, fara niciun nor negru pe cerul meu. 

Oamenii la care ma asteptam sa ma dezamageasca au facut-o cu stil, spre rusinea lor. Insa in viata mea au aparut si persoane care inclina cu putere balanta in sens pozitiv. Si daca am pierdut pe o parte am castigat inzecit pe alta parte, atat financiar cat si moral.  

Dorinte neimplinite au ramas insa sunt convinsa ca va fi bine. Si nu pentru ca vine anul nou ci pentru ca simt ca sunt pe un drum bun. 

Anul acesta m-am mutat in casa noua. Am facut eforturi s-o mobilam (partial, deocamdata) si s-o dotam. Sper sa continuam acest demers si in anul ce urmeaza. Si tot in 2013 am luat-o cumva de la capat profesional. Si, orice s-ar intampla, sunt convinsa ca am luat cea mai buna decizie. Imi pare putin rau ca n-am facut-o mai devreme insa cred ca toate se intampla intr-o ordine si cu un scop. 

La revedere, 2013! Pentru mine ramai un an despre care am ce povesti. 

La multi ani, dragele mele cititoare! Sper ca ati avut un an frumos dar nu mai frumos decat cel ce urmeaza. 

8 comentarii:

  1. La multi ani!! sa ai un an pe masura sufletului tau :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Ana-Maria! La multi ani! Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti in noul an!

      Ștergere
  2. 2014 sa-ti aduca tot ce ti-a lipsit anul asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Camelia! Acelasi lucru ti-l doresc si eu tie! La multi ani!

      Ștergere
  3. La multi ani si toate cele bune! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. la multi ani si sa ai un 2014 asa cum ti-l inchipui! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. La Multi Ani !!! - interesata de o promovare reciproca prin intermediul unui schimb de link cu al meu blog - www.catalog-oriflame-online.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere