Benefit - Finding Mr. Bright

Bine v-am regasit, dragile mele! Stiu ca am disparut subit. De fiecare data cand mi-am dorit sa scriu a aparut altceva de facut mai urgent si, uite asa, s-a asezat praful peste micul meu blog. Pargurg o perioada incarcata, haotica. Lucrez intens la noile mele proiecte, am facut schimbari majore in stilul meu de viata, m-au captivat carti si seriale. Sper sa ma adun si sa revin aici pentru ca nu pot sa renunt. 

Azi vreau sa va vorbesc despre un set de mini-uri de la Benefit - Finding Mr. Bright, set pe care l-am achizitionat de la Sephora, la reduceri, cu numai 84 de lei. 

Imi doream de foarte mult timp sa incerc Erase paste dar am evitat sa o achizitionez la pret intreg fara sa o pot testa mai intai. Cat despre iluminatoarele girl meets pearls si high beam, sa zicem ca fac parte din noua mea obsesie: tenul luminos. M-am temut putin de posie tint pentru ca pana acum toate incercarile mele cu blush-urile non-pudra au fost... mai putin placute. 

Setul vine intr-un ambalaj frumos, vesel si de o culoare, asa cum ii spune si numele, "bright" (puternica). Intregul ambalaj face referire la barbati, intr-o maniera amuzanta si isteata.


Fiecare produs este prezentat pe scurt in pliantul pe care il regasim sub capacul cu oglinda al cutiei. Va invit sa cititi textele. va vor placea.

Micile poduse sunt asezate organizat in cutie. Am incercat sa le pastrez in ea pentru a nu le pierde prin vreo borseta.
     
Am sa incep cu girl meets pearls. Dupa cum puteti intui este o crema iluminatoare perlata. se intinde foarte usor, fara sa lase pete, luciul rezultat nefiind unul foarte evident. Se aplica foarte usor prin tapotare peste fondul de ten fara sa deranjeze machiajul. Ca si culoare merge spre galbui-auriu. swatch-ul este primul din poza de mai jos.
Al doilea swatch este posie tint - "stain" pentru obraji, mai precis un blush (aproape) lichid care "pateaza". Cum spuneam mai sus, mi-era teama sa-l folosesc din cauza experientei nefericite cu blus-ul HD de la ELF cu care n-am reusit sa fac altceva decat sa ma mozolesc. Apoi l-am abandonat. Avantajul posie tint este ca se aplica gradual, se poate insista pana la obtinerea nuantei dorite. Culoarea finala nu este foarte puternica, ci un roz cumintel si delicat. Pana sa pozez swatch-urile si sa le sterg a patat atat de tare mana incat cu greu s-a luat cu apa si sapun. 

Cel de-al doilea iluminator al setului, high beam, este ceva mai concentrat decat primul, se aplica utilizand mini-pensula din dotare si este de culoare alb-rozuliu, avand o concentratie ceva mai densa in comparatie cu girl meets pearls.

Din produsul cel mai dorit din set - Erase paste - am consumat deja un sfert. Initial mi s-a parut o crema uleioasa care se intindea peste tot insa acest lucru se intampla din vina mea, nu asteptam sa se absoarba complet crema de ochi. Sunt multumita de acoperire cand vine vorba de cearcane insa la pete (si eu am pete, nu gluma) nu reuseste sa-l depaseasca pe preferatul meu Mary Kay. Rezistenta pe piele este ireprosabila. Produsul nu se strange in riduri - desi aici nu stiu cat de utila va este caracterizarea mea pentru ca nu am pielea de sub ochi uscata si pana acum niciun concealer nu mi-a facut probleme. In poza de mai jos puteti observa cat de bine mi-a acoperit Erase paste alunita de pe mana. Nuanta medium  mi s-a potrivit foarte bine.


Pe langa acest set, de la Benefit am mai incercat primer-ul POREfessional si fondul de ten some kind-a gorgeous care, de asemenea, mi-au placut mult. Probabil voi mai vana astfel de seturi, chiar am facut cadou recent ceva similar  unei prietene si s-a bucurat foarte tare.

Voi ati incercat produsele Benefit? Aveti vreo recomandare pentru mine?       

5 comentarii:

  1. Daca blush-ul pateaza asa tare,
    Oare cum se demachiaza?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu l-am aplicat in cantitate generoasa, intr-un strat de 20 de ori mai gost decat ai pune pe fata. daca aplici doar cateva picaturi prin tapotare se va demachia foarte usor

      Ștergere
  2. Am avut si eu kitul! Cea mai incantata am fost de girl meets pearls si cel mai putin mi-a placut erase paste-ul. Ma bucur ca nu l-am cumparat la pret intreg. Mie mi se strange in liniile fine. :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac produsele Benefit si folosesc Erase Paste si pentru clientele mele. Acopera perfect, dar pentru a nu se strange trebuie fixat cu pudra. Imi plac mult si glossurile de la ei si imi doresc sa incerc un blush.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vă aştept cu drag la primul meu giveaway: http://damirapetrean.blogspot.ro/2013/09/my-first-giveaway.html :)

    RăspundețiȘtergere