Lansare: Garnier Moisture Match


Intr-o frumoasa dimineata de vara si intr-un decor de poveste Garnier a lansat marti, 9 iulie, noile creme Moisture Match.


Este vorba despre cinci creme create pentru a oferi fiecarei femei posibilitatea de a-si gasi "perechea potrivita". 

Garnier Moisture Match verde pentru tenul mixt spre gras cu elixir de plante si extract de ceai verde matifiaza si uniformizeaza tenurile insetate de prospetime.

Garnier Moisture Match albastru pentru tenul normal cu elixir de plante si extract de lotus albastru hidrateaza si netezeste pielea care are nevoie de o emulise lejera.



Garnier Moisture Match roz pentru tenul uscat cu elixir de plante si ulei de camelie hraneste si calmeaza tenurile care au nevoie de un confort absolut.


Garnier Moisture Match portocaliu pentru tenul tern cu elixir de plante si extract de citrus energizeaza si ilumineaza tenurile care se simt fara energie si stralucire.


Garnier Moisture Match galben pentru expus la soare cu elixir de plante si extract de lamaie uniformizeaza si ilumineaza tenurile care au nevoie de protectie solara. Este crema catre care m-am indreptat si eu si cred ca este cea care se adreseaza celor mai multe dintre noi, mai ales celor care nu folosim o crema speciala destinata protectiei solare. Despre ea va voi povesti curand!

Care dintre cele cinci creme noi credeti ca vi s-ar potrivi?

6 comentarii:

  1. Anonim2:30 p.m.

    Eu voi incerca crema pentru ten mixt pentru o piele matifianta:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Garnier Moisture Match verde mi se potriveste.

    RăspundețiȘtergere
  3. As incerca varianta pentru ten mixt, dar sunt curioasa sa ne povestesti de cea cu protectie solara :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Garnier Moisture Match roz ,asta se potriveste tenuui meu :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim2:32 p.m.

    unde le pot gasi ?

    RăspundețiȘtergere