FASHION GARAGE la DALLESGO cu Irina Markovits - 70% OFF SUMMER EDITION

Maine, 6 iulie, DallesGO reediteaza un eveniment concept in care s-a implicat alaturi de cei mai creativi viitori stilisti, fotografi si make-up artisti: Fashion Garage – 70% OFF Summer Edition!

Universul DallesGO este cea mai cunoscuta platforma de cursuri after work din Bucuresti, un loc al oamenilor pasionati de dezvoltare personala si profesionala, o comunitate sustinuta de dorinta de a invata si de a experimenta, ce atrage implicarea celor interesati de tot ceea ce inseamna arta, creativitate si profesionalism in adevaratul sens al cuvintului. Cursurile sunt destinate persoanelor conectate la tot ce este nou, care vor sa-si transforme pasiunile in hobby-uri sau profesie. 

Dupa cum probabil stiti de pe Facebook, in prezent sunt cursanta DallesGO la cursul de make-up - avansati unde prestez saptamanal cu drag si spor, cu indrazneala si cu teama si cu dorinta de a invata cat mai mult.

Fashion Garage este un eveniment manifest DallesGO, un targ cu piese noi, vintage si de designer la 70% discount, unde primesti consiliere de imagine de la stilistii DallesGO. Aflat la cea de-a doua editie, Fashion Garage SALE iti propune o zi de smart shopping, style advice si sesiuni de make-up si hairstyling care te pregatesc pentru vacanta. O experienta de shopping interactiva, cu sfaturi de stil si invitati surpriza din lumea modei!

30 de stilisti ai cursurilor DallesGO isi deschid garderobele pentru tine in aceasta vara si te invita sa descoperi si sa cumperi la preturi incredibile hainele si accesoriile care i-au fascinat si pe care le-ai admirat in pictoriale de fashion binecunoscute. Highlight-ul weekendul va fi intalnirea cu unul dintre profesorii cursurilor after work de Stilism de la DallesGO, Irina Markovits, care iti propune sa dai o raita prin dressingul ei si sa descoperi tinute si accesorii fabuloase la preturi speciale. 

Participa la tombola special realizata in cadrul evenimentului si poti castiga, prin tragere la sorti, una dintre cele trei sedinte de consiliere stilistica, make-up si hairstyling oferite de echipa DallesGO. Vei primi tipsuri valoroase de la profesionisti si te vei putea bucura de un tratament de fashion & beauty personalizat, special creat pentru tine. Marele premiu consta intr-o sesiune de consiliere de imagine alaturi de echipa DallesGO, urmata de o sedinta foto in high fashion!

Pentru a condimenta sesiunea de summer shopping, evenimentul va gazdui intre orele 14.00 si 18.00 un make-up corner powered by DallesGO MAKE-UP si INGLOT, iar echipa de stilisti GETT’S Salons iti propune, si de aceasta data, un hairstyle makeover perfect pentru vara! 

Mai mult decat atat, vizitatorii se vor putea rasfata cu dulciuri homemade, in timp ce rasfoiesc cel mai nou numar al revistei ALL HOLLOW.

In plus, doar pana pe 1 august ai reduceri la singurele cursuri after work din Bucureşti care te aduc mai aproape de pasiunea ta printr-o experienţa interactiva şi creativa, alaturi de cei mai cunoscuţi profesionişti din industrie. Inscrie-te acum şi bucura-te de discount-ul de 20%!

Irina Markovits a fondat Image Matters, primul birou de consultanta de stil din Romania, in 2004. Experienta de stilist a recomandat-o pentru proiecte cu branduri de moda si locatii de shopping - Baneasa Shopping Mall, Mall Vitan si Plaza Mall, Stefanel, Debenhams, New Look, Molecule-F, I.D. Sarrieri, Marella by MaxMara, Coccinelle, La Redoute, TinaR, Moja.ro, ca si pentru aparitia in juriul emisiunii “Shoppingul, pasiunea mea”.

Te asteptam pe 6 iulie, intre 12.00 si 20.00, la DallesGO, pe Ion Otetelesanu 2, etaj II (zona Cismigiu – Teatrul Mic, in spatele Novotel Hotel) sa faci cunostinta cu stilistii DallesGO si invitatii lor speciali si sa iti pregatesti garderoba de vacanta!

Un eveniment DallesGO, sustinut de GETT’S Salons si INGLOT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu