Piele catifelata si bronz fara soare cu gama Divine de la Caudalie


De fiecare data ma prinde miezul verii cu picioarele albe. Sunt o comoda, recunosc, si ma simt tare bine in pantaloni. Asa se face ca soarele imi vede doar bratele si tenul. Desi ma protejez cu creme cu factor de protectie solara ridicat culoarea nu intarzie sa apara. Din cand in cand port si rochii, chiar si fuste si uneori mi-as dori picioare bronzate asemeni mainilor. Am fugit mereu de autobronzante, de intregul ritual pe care il presupune aplicarea acestor produse - exfoliere perfecta, hidratare si aplicare cu manusi. 


Divine Legs de la Caudalie este o lotiune catifelata, hranitoare ce ofera picioarelor un bronz stralucitor instantaneu. Fara batai de cap, fara pete si fara maini maronii. 

Cu 93% ingrediente naturale (ulei de struguri, extract de cicoare, extract de roscova, extract de seminte de rapita, cupru si particule aurii) lotiunea Divine legs se aplica pe pielea curata si uscata si se lasa sa se usuce 60 de secunde. 

Mie mi-au fost suficiente doua pompite pentru fiecare picior. Culoarea finala a aparut dupa uscarea lotiunii si poti fi tentata sa aplici mai mult in ideea ca nu esti suficient de bronzata. Tocmai acesta este si farmecul: poti aplica treptat pana cand esti multumita de culoarea rezultata. Acest "machiaj pentru picioare" se indeparteaza usor si complet cu apa. 

Puteti oricand sa spuneti ca ati fost in vacanta la plaja chiar daca n-ati fost ca in clipul publicitar Caudalie care mie-mi place mult.



Divine Oil a fost lansat in 2012 si s-a bucurat de un succes rasunator. Si pe buna dreptate, as putea spune. Este un ulei uscat care hidrateaza, hraneste si imbunatateste aspectul tenului, corpului si parului. produsul este formulat dintr-un amestec de uleiuri (de struguri, de argan, hibiscus si susan) combinat cu Polifenolii antioxidanti patentati Caudalie. 


Am folosit Divine Oil pe par si pe corp, cel mai des pe gat si decolteu. Lasa pielea fina de tot si foarte placut parfumata. Parul ramane lucios si moale, la fel de placut parfumat, si nu se ingrasa. Au fost suficiente doua pompite pentru parul meu destul de lung. Pentru ca este un produs atat de pretios, si la propriu si la figurat, am sa ma rezum la a-l folosi pe gat si decolteu, acolo unde sunt cea mai lenesa la aplicat creme.   

Daca doriti sa incercati acest ulei minunat fara a-l achizitiona la gramajul normal, il gasiti in varianta mini de 15 ml intr-un kit pentru calatorii disponibil in farmaciile Centrofarm, alaturi de o crema pentru ten sensibil de 10 ml, o mini apa micelara de 30 ml si un mini gel de dus de 30 ml la pretul de 45 de lei - 40,5 lei cu cardul de reducere Centrofarm. 
   

Ultimul si favoritul meu din gama Divine este scrub-ul. Acest produs este formulat din 100% ingrediente active si 0% apa - patru uleiuri vegetale, de samburi de struguri, de argan, de hibiscus si de susan intr-o baza de zahar brun. 

Cred ca este primul scrub din toate cele incercate de mine care poate fi folosit fara riscuri de doua ori pe saptamana. Nu este foarte dur dar este eficient. Uleiurile se transforma intr-un lapte hranitor iar particulele se topesc lasand in urma lor o piele catifelata, moale, hidratata si delicat parfumata. 

Divine Scrub este, cu siguranta produsul favorit al lunii iunie.

Brandul Caudalie a fost infiintat de Mathilde si Bertrand Thomas in urma cu 15 ani cand cuplul a descoperit puterea antioxidanta uluitoare a strugurilor si a vitei de vie, respectiv Polifenolii. de atunci Caudalie este lider in ingrijirea anti aging in Franta. Toate produsele Caudalie urmeaza angajamentul "Cosm-etic" al brandului, adica formule fara parabeni, uleiuri minerale, laureatsulfat de sodiu, fenoxietanol, ingrediente animale sau coloranti artificiali.

Produsele Caudalie se gasesc exclusiv in farmaciile Centrofarm.
Follow my blog with Bloglovin

19 comentarii:

  1. Cat de tentant este scrubul!!

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ati terminat cu scrubul asta tu si Andreea, trebuie sa intru in Centrofarm sa ma lamuresc :-w

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca va deveni rasfatul meu de zile mari :D

      Ștergere
  3. vaaaai,vreau si eu scrub-ul...clar il vreau:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ar placea sa incerc acest scrub!

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim6:17 p.m.

    Daca pana acum am tot rabdat, cred ca pana la urma ma duc sa imi cumpar si scrub-ul asta. M-ai facut tare curioasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Tare as vrea sa incerc si eu ceva de la ei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu mai vreau produse de la ei, mai ales pentru fata

      Ștergere
  7. E tentant si scrubul dar lotiunea aia de picioare clar trebuie s-o iau :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Scrubul ma tenteaza foarte tare. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place la nebunie scrubul!

    RăspundețiȘtergere