Kleancolor Chunky Holo Black 236

Mi-am propus sa recreez mai multe manichiuri vechi pentru ca exista oje pe care mi-ar placea sa le prezint mai frumos. Oja Kleancolor Chunky Holo Black 236 v-am aratat-o in iulie 2011 si nu cred ca am mai folosit-o de 3 ori de atunci. Ieri am deschis-o si era ca noua. 

E foarte important sa "respectam" ojele, adica sa le tinem tot timpul drepte si nu aruncate una peste alta intr-un portfard si cred ca e important sa stea intr-un loc ferit de lumina si caldura. Eu, cel putin, asa le-am tinut si inca le pot folosi cu usurinta. 

La un moment dat cumparasem o solutie pentru subtierea ojelor uscate dar nu am folosit-o si s-a evaporat dar nici n-am simtit nevoia sa o cumpar din nou.

Poate ar fi aratat frumos si in doua straturi insa, fiind pe baza de ulei, se usuca extraordinar de greu, chiar si cu top coat de uscare rapida.

Ca baza am folosit o oja mini neagra OPI care s-a aplicat opac din primul strat. 

Am achizitionat ojele Kleancolor de pe beautyjoint





Ati incercat acest tip de oje?

16 comentarii:

  1. Ce luciu frumos are manichiura ❤❤

    RăspundețiȘtergere
  2. O minunatie! Imi place foarte mult.
    Mi s-a facut dor de o manichiura de acest gen. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu Golden Rose Scale Effect, seamana destul de bine, inclusiv culoarea flakes-ilor (nu stiu cum sa le spun...). O folosesc din an in paste, adica o am de un an si cred ca am folosit-o de doua ori. Ma uit la ea, tare-i frumoasa, dar nu ma dau cu ea....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta e un fel de glitter grosolan, nu fulgisori subtiri ca in Golden Rose. Am sa incerc s-o folosesc si pe cea pe albastru ca e la fel de interesanta, Si eu le folosesc rar dar asta pt ca am cam multe :)))

      Ștergere
  4. Am o oja cam la fel la culoarea particulelor de la Nyx, am cumparat-o recent si nu am folosit-o decat o data dar e pur si simplu superba, nu imi venea sa o sterg de pe unghii

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumoasa e! Si eu imi depozitez ojele cu atentie..In curand va trebui sa maresc spatiul :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mary-Lena1:42 p.m.

    Nu l-am incercat dar imi place cum arata

    RăspundețiȘtergere
  7. Vai, dar cat de frumoasa este oja!

    RăspundețiȘtergere