O noua metoda de ondulare a parului

Am decis sa experimentez si eu ideea pe care am vazut-o pe acest blog pentru ca de-a lungul timpului de foarte multe ori blogul meu a fost gasit in cautari de "cum sa-ti ondulezi parul fara ondulator" care duceau la acest articol. Este o metoda simpla pe care o poate adopta oricine cu parul cel putin de lungime medie.
Si mie mi-a iesit asa:

Pasii procedurii se gasesc aici:
 

Nu este prima incercare de a-mi ondula parul astfel si, normal, in timp inveti sa adaptezi metoda la nevoile parului tau. Prin urmare, n-am mai folosit banda elastica asemeni celei folosite in filmulet ci o bentita flausata indoita pentru ca suportul sa fie unul mai gros.
 

Ca si produse de styling de aceasta data n-am folosit nimic inainte de ondulare si nici nu voi folosi fixativ pentru ca nu am de gand sa ies din casa. A fost doar o incercare cu noua bentita. Saptamana trecuta am folosit spuma de par Biosilk si fixativ Nivea feel&hold de nivel 4 din 5. S-a mentinut frumos dar s-ar fi mentinut si mai frumos daca dimineata cand am plecat spre serviciu nu era ceata si foarte multa umezeala.  

Nu prea recomand acest tip de ondulare fetelor cu parul subtire si usor uscat. Poate doar daca in locul bentitei se va folosi o banda de burete rotund asemeni bigudiurilor de alta data (nu stiu daca si unde s-ar putea gasi asa ceva)

Ce spuneti? Veti incerca si voi aceasta metoda?

49 de comentarii:

  1. Vai cat de misto ti-a iesit, am incercat si eu si a iesit ok desi am parul fin dar bentita mea nu e asa faina, de unde ai luat-o?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc! am cautat-o ceva prin piata de la obor...

      Ștergere
  2. Anonim1:07 p.m.

    Ce frumos ti-a iesit!!! Trebuie sa iesi din casa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. deja incepe sa se lase ca n-am folosit nimic si, fiind lung, nu prea sta cuminte dupa ondulat :D multumesc!

      Ștergere
  3. Hai ca de metoda asta nu aflasem pana acum! :P E interesanta si usoara, dar la firul meu gros nu stiu daca functioneaza, poate doar imediat dupa ce-l usuc.
    Eu sunt foarte multumita de bigudiurile electrice, poate ma mobilizez sa scriu despre ele curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu m-am impacat cu bigudiurile electrice. le-am si vandut... trebuia sa le tin doua ore... le puteam folosi doar in weekend si a doua zi deja se strica parul :(

      Ștergere
  4. Ti-a iesit mult mai fain decat tipei din clip. AL ei pare imbacsit...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. l-am pus usor umed pe bentita si l-am tinut toata noaptea. Ea cred ca l-a tinut doua-trei ore pentru clip

      Ștergere
  5. Suuuperb.
    Abia astept sa-mi creasca si mie parul. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Ti-a iesi tmult mai smecher ca al tipei. Tu ai parul mult si greu, se vad frumos onduleurile.

    Eu vazusem tehnica asta la Alina Ceusan si imi cumparasem bentita, dar am realizat ca am parul nitel cam scurt si arata funky :( Mai tre sa astept...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate dupa ce se mai lasa putin va arata bine si la tine ca si tu il ai mult si greu

      Ștergere
  7. Si eu folosesc metoda asta insa marea mea problema e ca nu imi place cum iese partea din fata. Cred ca data viitoare o sa incerc sa las afara suvitele din fata si sa le fac dimineata cu ondulatorul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cand imi iese ciudat in fata il prind cu o clamuta doar suvitele din fata si dupa o ora-doua se linistesc

      Ștergere
  8. Superb arata! Eu cand o sa am parul mai lung o sa vreau sa incerc metoda cu sosete. Ai incercat-o? Aici e un tutorial bun - http://www.youtube.com/watch?v=CzJKdHglFck

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Metoda cu sosetele nu e rea dar nu cred ca e prea usor de folosit la parul tuns in scari

      Ștergere
  9. Ce faaaaaina e metoda..Eu nu stiu ce are parul meud e nu se mai increteste deloc in ultima perioada asa ca trebuie sa gasesc alternative...merci de sfat.Vaaaai ce bucle frumoase ai!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu foloseam in liceu sophist-o-twist, era cea mai simpla metoda de facut bucle. Cred ca si acum mai am unul pe acasa :P.
    Ti-a iesit mai dragut tie dar nu stiu cat ar sta asa fara ceva fixativ. Mie stiu ca nu-mi statea decat pana ieseam la aer, daca nu dadeam cu ceva spuma sau fixativ era in zadar...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am pus link la articolul meu despre sophist-o-twist de acum 3 ani. Inca am vreo 5 facute de bunica sotului, solide, bine cusute, sarma buna dar nu f comode de dormit cu ele in cap.
      Acum, dupa 3 ore s-au mai lasat dar data viitoare bag spuma inainte sa le fac si fixativ la sfarsit.

      Ștergere
  11. wow,mersi.cu siguranta voi incerca.puppp

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu am folosit de cateva ori aceasta metoda si am obtinut rezultate bune. Din pacate parul meu este mai scurt si mai rar decat al tau si finalul nu a fost chiar asa de spectaculos :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa incerci cu o bentita groasa cum am folosit eu. Cred ca va arata bine dupa ce se va lasa putin

      Ștergere
  13. Imi place mai mult cum ti-a iesit tie, banda fiind mai lata si onduleurile sunt mai mari. Daca gasesc o banda potrivita, incerc si eu.
    Eu il prind intr-un coc (sau 2) cu elastice de par dupa ce-l spal, dar asa, cat sa ma admir nitel in oglinda, nu pot sa dorm cu el legat :) Iar a doua zi, ar trebui sa-l umezesc un pic ca sa aiba vreun efect.
    Multumim pentru pont, chiar e o metoda usoara.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ai un par absolut superb si e incredibil ce rezultat ai obtinut.
    Eu folosesc in general bigudiuri electrice, dar m-ai facut tare curioasa cu metoda asta, mai ales ca e atat de simpla de realizat :D.

    RăspundețiȘtergere
  15. M-a durut cand a inceput tipa sa se pieptene :-s Habar n-aveam de metoda asta, pare foarte simplu. Iar parul tau este SUPERB! :*

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce dragut ti-a iesit! Trebuie sa incerc si eu metoda asta. O duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte simplu si spectaculos! Ai un par tare frumos! :*

    RăspundețiȘtergere
  18. Wow, superb, n-am parul chiar atat de lung dar o sa incerc si eu cu siguranta :D

    RăspundețiȘtergere
  19. Superb ti-a iesit! A fost incomod sa dormi pe parul prins in acest fel?
    Eu as incerca sa mi-l ondulez ca si al meu e lung si drept ca si al tau. Dar nu-mi rezista buclele nici 30 min. Mi-a zis un stilist de curand ca se intampla asa pentru ca e firul f elastic, e posibil sa aiba dreptate, eu nu apucasem sa-i spun ca nu-mi rezista buclele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc frumos! Si eu credeam ca nu-mi rezista buclele dar am nimerit coafeze bune care m-au aranjat sa-mi reziste. la nunta aveam parul mult mai lung si mi-a stat perfect. Apoi am gasit pe cineva la un salon de cartier care m-a facut bucle cu peria si au rezistat perfect doua zile. Metodele astea peste noapte rezista si nu prea, depinde cum le fixezi. Am dormit bine cu parul asa ca nu prea dorm cu fata in sus si pe parti nu incomodeaza

      Ștergere
  20. Am vazut si eu metoda asta la Alina Ceusan si chiar vroiam sa o incerc, dar nu am o bentita mai groasa.
    O sa caut si eu si chiar o sa incerc, pentru ca imi place mult rezultatul.
    Ti-a iesit super :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumesc frumosa de mentionare! Ti-a iesit minunat si ai un par superb! Toate cele bune !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi s-a parut normal sa te mentionez daca de la tine a venit ideea. Chiar nu conteaza cine a scris prima data daca eu la tine am vazut :) Multumesc si eu! O zi frumoasa!

      Ștergere
  22. Vreau si eu bentita flausata ca a ta :((( Am incercat insa cu o bentita elastica, mai subtire. Rezultatele au fost foarte multumitoare, tinand cont ca nu am aplicat niciun produs de styling inainte. Singura problema pe care am avut-o eu a fost ca in timpul noptii parul a iesit din bentita. Ori nu am prins eu cum trebuie, ori parul meu foarte fin nu are stare. Dar important este ca merge si cum eu sunt disperata dupa metode de ondulare fara caldura, tin sa-ti multumesc pentru postare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sincer ca ti-am fost de folos cu aceasta postare! cat despre bentita, cauta la tarabele sau magazinele cu chinezarii. Eu de acolo am luat-o.

      Ștergere
  23. Anonim9:55 p.m.

    Sti cumva ce produs foloseste la sfarsit pentru stralucire? multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am dat rew de vreo 5 ori dar m-am prins pana la urma :))) Biosilk Shine Spray http://www.meijer.com/assets/product_images/styles/xlarge/1004447_PWWHS281_A_400.jpg dar la noi probabil are alt ambalaj. Nici nu as sti sa-ti zic daca exista sau nu pe piata romaneasca

      Ștergere
  24. am incercat si eu cu bentikta..dar altfel
    prinzand codita sus in varful capului apoi parul ramas l-am pus pe o bentita

    RăspundețiȘtergere