Fing'rs Christmas Party

Marti, 18 decembrie 2012, am avut placerea de a participa la Fing'rs Christmas Party organizata de Apollo Mod in incinta Bohemia Tea House, primul eveniment de acest gen la care am reusit sa ajung si eu (cu greu, dupa jumatate de ora de alergat dupa taxi-uri prin vant si umezeala). M-am simtit tare bine alaturi de fetele dragi, am savurat un ceai aromat si am privit-o pe Pixie in actiune. Ea i-a realizat Georgianei un machiaj indraznet si colorat, complet diferit de look-urile ei cuminti si finute. Cu aceasta ocazie am aflat de existenta dispozitivului Wimp'rs pentru aplicarea genelor false, dispozitiv pe care l-am si primit cadou. Abia astept sa il folosesc. Sper sa ma imprietenesc cu genele false si sa le pot purta la petrecerea din seara de Craciun.  
Va las cu cateva imagini de la distractia noastra.









Mai multe detalii si imagini cu transformarea Georgianei gasiti pe blogul ei.
Poze: BoonDY si Apollo Mod.

4 comentarii:

  1. Tot mă uitam care o fi machiajul îndrăzneţ....:)))) ce înseamnă perspectivele diferite, dom'le. Acu văd de ce mă tot întreabă lumea dacă am şedinţă foto, filmare sau altceva când ies din casă. Să îţi arăt poze cu machiajul de Crăciun?....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Georgiana nu se machiaza de fel nici macar ca mine asa ca pt ea e o schimbare semnificativa. Si i-a stat superb. Astept guest post-ul de la tine :)

      Ștergere
    2. Am 4 scrise deja şi încă nu mă hotărăsc pe care să ţi-l dau.

      Ștergere
  2. Mi-a placut machiajul Georgianei,chiar ii sta foarte bine. Tu esti o frumoasa:*

    RăspundețiȘtergere