ShoeBox - cu siguranta putem mai mult!

Anul trecut cam tot pe vremea asta anuntam pe blog minunata intiativa ShoeBox. A fost suficient sa vorbesc despre acest proiect si lumea a venit cu ce-a putut. Am strans hainute, jucarii, produse de ingrijire personala si dulciuri. Pentru ca cei carora li se adreseaza "cutia de pantofi" sunt copii orfani, proveniti din familii fara posibilitati sau cu probleme, copii cu varste intre 2 si 18 ani. 
Dar anul acesta sunt sigura ca putem mai mult! Si mai multe persoane si-au anuntat dorinta de a contribui si unele chiar m-au intrebat inca de acum cateva saptamani daca se va intampla ShoeBox din nou.

Cu totii putem sa ne implicam. Daca nu avem bani putem gasi lucruri (in stare buna!) care nu ne mai sunt de folos, putem identifica locatii si persoane cu nevoi care ar putea beneficia de pachetelele cadou sau putem promova ShoeBox.
Va aratam anul trecut cum noi, pasionatele de frumusete, putem ajuta fete mai putin norocoase cheltuind sub 25 de lei.

Din respect pentru oamenii care colecteaza si distribuie aceste pachete, nu trimiteti saci cu haine, paturi sau mai stiu eu ce. E important sa puneti lucrurile in cutii (de pantofi dar se accepta si mai mari de la diverse colete) pe care sa le inveliti frumos in hartie de ambalat cadouri. Nu inchideti cutiile cu banda adeziva!

Pentru mai multe informatii privind locatiile (existente in mai multe orase din tara) in care se colecteaza darurile vizitati pagina ShoeBox. Pe facebook puteti vedea imagini de la editiile anterioare ale proiectului.
Haideti sa facem o bucurie copiilor pe care Mos Craciun ii ocoleste uneori!

3 comentarii:

  1. Craiova nu este pe lista nici anul acesta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandesc ca intre timp ai aflat, dar trebuie sa mentionez ca si Craiova se afla pe harta ShoeBox 2012 :) (linkul de pe nume spune totul..)

      Ștergere