Ce-am mai facut eu...

N-am mai facut de mult o postare cu plimbarile mele, shopping-ul de rigoare, locurile vazute si alte asemenea.

In ultimul weekend din iunie am fost la o nunta, intr-un decor superb rustic-medieval din apropierea Craiovei. Am purtat rochita achizitionata de la Aura accesorizata cu plicul roz de aici si un machiaj superb realizat de Suzana de la Crazy Stuff. Coafura e realizata la un salon de cartier si reparata de mine pentru ca tanti ma facuse taaare infoiata, n-a inteles ce-am vrut eu... Si, oricum, pozele sunt facute la 3 dimineata, pe fuga, caci a venit tortul mai repede decat am crezut noi.




In weekend-ul anterior am vazut Transalpina. Un weekend obositor, cu multe ore petrecute in masina dar foarte placut. Daca n-ati fost pana acum pe Transalpina va recomand sa mergeti, peisajul e minunat. Numai sa nu nimeriti cu capul in nori cum am nimerit noi la un moment dat. 





Vineri seara am fost cu fetele la film - Ladies Night @ Cinema City Cotroceni. Am vazut filmul Caut prieten pentru sfarsitul lumii. A fost tare distractiv, am revazut multe fete dragi, am mancat briose Dr. Oetker si am degustat un vin roze de la Crama Girboiu. Am admirat maiestria fetelor de la Oksana Salon in realizarea impletiturilor pe care numai ele stiu sa le faca atat de frumos si am primit goodies de la Sephora si Dr. Oetker. Mai vreau la film cu fetele! Cititi mai multe detalii despre eveniment la Andreea cu care m-am si pozat - obosita si ofilita venita direct de la serviciu. Tot la ea vedeti si bunatatile primite. Bateria de la aparatul meu si-a dat duhul si nu am vrut sa mai aman postarea.


Si va reamintesc - v-a zis si Jules - ca au inceput reducerile la Sephora. Nu am fost tentata de prea multe. Mi-am achizitionat o pensula mica pentru aplicarea fardului - mereu sunt in cautarea pensulei perfecte pentru pleoapele mele mici, aceasta pare sa ma satisfaca, cel putin pe moment - o oja cu sclipicei (super traducere am inventat pentru flakies, nu? :)) pe numele ei
purple jewelry si un creion mov.
Am si folosit oja, peste OPI Miami Beet. Imi place si nu prea.


Si azi, plimbandu-ma de capul meu prin mall Baneasa mi-a iesit in cale un nou stand de cosmetice - PASTEL. Cosmeticele sunt turcesti si au preturi comparabile cu Flormar. Mi-am luat o oja - 8 lei - ca sa imi fac idee cum sunt. Este un roz cu irizatii aurii. Mi s-a parut deosebita. Aveau si mini-lacuri parfumate - ciocolata cu cafea, scortisoara, menta, portocale. Nu m-au tentat culorile.

Cam atat am avut eu sa va povestesc. 

Distractie placuta in seara asta si o duminica placuta va doresc!

Va pup!

12 comentarii:

  1. 1. Nu erai deloc ofilita, aratai foarte bine; 2. Ti-ai luat oja flakies! Asta e frumoasa, bine ca nu ai luat-o pe cea cu albastru :D Ia sa o incerci peste negru, sa vezi ce dragut se vede; 3. Am vazut si eu in graba standul Pastel, in drum spre Cinema City, dar m-am uitat numai la rimelurile colorate despre care a scris Koko. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti tare frumoasa, mai "ofilito" te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. superba! niciodata sa nu zici despre tine ceva negativ.pupppppppp

    RăspundețiȘtergere
  4. Arati foarte frumos, in toate pozucile, sa nu mai zici de rau, ca o incurci :P Sa stii ca nici pe mine nu ma incanta flakies, cel putin din ce am vazut prin blogosfera.

    RăspundețiȘtergere
  5. Super pozele,tu arati foarte bine! Pe mine ma incanta flakies,am una ieftina,de la Essence.Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Esti o frumusica in pozele de la nunta, machiajul e wow dar si la film arati bine, imi plac mult sandalele!
    Oja sclipicioasa e draguta dar nu in combinatie cu acel Opi zic eu.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place mult machiajul de la nunta ce culori ai aplicat si de la ce firma?

    RăspundețiȘtergere
  8. esti superba orice-ai zice :*
    frumusele ambele oje

    RăspundețiȘtergere
  9. Va multumesc mult tuturor! :*

    Cristina, sunt culori din paleta Oh so special, movul si negrul din paleta mea Inglot si ceva dintr-un quad Flormar

    RăspundețiȘtergere
  10. Rochia e superba iar ultima oja e foarte frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  11. Esti foarte frumoasa, dupa cum am mai spus!:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Esti tare frumoasa si rochia iti vine super!

    http://girlpearl12.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere