Shopping!

Dupa cum stiti, o problema nu vine niciodata singura si, dupa ce am ramas fara laptop (am achizitionat altul intre timp), am ramas si fara camera foto cu care-mi faceam eu treaba pentru blog. Am un Canon vechi de multi ani dar am ajuns la concluzia ca telefonul face poze mai bune decat el. Si cum de lumina naturala nu prea am avut bafta in ultima vreme, am tot facut si refacut poze si, pana la urma am strans ce era mai "rasarit" din tot calupul. Si ca sa fie distractia si mai distractie, am ramas si fara net de vineri si pana acum vreo 2 ore....
Asadar, comanda Avon:

Samponul miroase delicios, a pepene verde, cleanserul e decent, nu usuca deloc, creioanele sunt asa cum m-am obisnuit cu Supershock, oja e dementiala. In poza apare si un suport pentru agatat geanta. Am mai avut unul si l-am rupt. Sunt foarte utile cand n-ai unde sa-ti pui geanta la birou.
Din pacate rujul nu a fost tocmai ce ma asteptam. Nu-mi place culoarea, nu-mi place nici consistenta. Un swatch, evident, nu prea relevant si tot cu telefonul:

Maybe it's just me... Nu mi se pare ca ma prinde culoarea, eu fiind ceva mai creola. 

Mai departe, am profitat de oferta de 8 Martie a celor de la Farmec - 25% reducere si am pus de-o comanda cu fetele din birou. Ce mi-am ales eu:


Demachiantul l-am mai avut si mi-a placut, la fel si dizolvantul. Gomajul e ok, isi face treaba bine, nu e nici prea dur dar nici degeaba. Are particule fine si foarte dese. 

Joi am fost cu Jules la Lush in Mario Plaza. Am ajuns cam tarziu si n-am prins mare lucru din evenimentul lor. Pe scurt, sapunelul cu urma de labuta a fost lansat in sprijinul campaniei pentru sterilizarea cainilor fara stapan. Restul de goodies sunt mici atentii din partea Lush: balsam si masca ce ajung pentru o utilizarea (in cazul meu, cel putin) si un mini sampon solid antimatreata. Cred ca samponul va ajunge cateva spalari, fix cat sa-mi fac o idee daca merita sau nu cumparat. Am folosit balsamul American Cream si mi-a placut, mai ales mirosul care s-a mentinut in par doua zile. De samppon nu ma pot pronunta dupa o singura utilizare. Problemele mele cu scalpul sunt ceva mai complicate...

Inca ceva de care mi-e tare drag - rujul Chanel nuanta 05 Madmoiselle pe care mi l-a cumparat sotul din aeroport. Me likey! A lot!


Si cu blitz:

Nuanta e ceva diferit fata de nude-urile cu care sunt eu obisnuita dar, cu un machiaj mai cumintel al ochilor, merge de minune.

Si vineri am ajuns si pe la standul Essence din  Obor. N-am cumparat prea multe, nu m-a mai tentat nicio oja dar m-am infipt cu directie in pensule si nu-mi pare rau.

Am pozat pensulele alaturi de altele pe care le detin. In cazul pensulei pentru smokey, am facut comparatie cu Sigma si cu Yves Rocher iar in cazul pensulei pentru fard de pleoape am comparat cu Sigma si ELF, gama de 8 lei.



Deocamdata am folosit-o doar pe cea pentru smokey si mi se pare decent de moale si usor de manevrat. Cealalta a lasat 2-3 fire, se si vad in poza, dar cred ca nu se va repeta problama (sper). Si, in orice caz e mai micuta comparativ cu celelalte doua ceea ce nu poate decat sa ma incante - am pleoape mici si tot caut ceva pe masura lor.

De ieri... ieri mi-am cumparat Too Faced Shadow Insurance caci cel vechi da semne de terminare si, chiar daca ar mai merge vreo 2 luni, nu imi mai place consistenta, s-a cam intarit. Am primit si doua mostre de fond de ten, una s-a dus la prietena cu care am fost la plimbare.

Cam atat pentru azi. 

O duminica placuta va doresc si sper ca ati profitat de vremea superba de afara!

Kisses!

12 comentarii:

  1. ce de cumparaturi...se le folosesti cu drag

    RăspundețiȘtergere
  2. Cate bunatati!:X Sa le folosesti cu placere! Rujul Chanel e absolut superb!:X

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc frumos!! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. O sumedenie de cumparaturi ai facut! Imi place rujul daruit de sotul tau si produsul Lush cu labuta :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa le folosesti cu placere!!! Rujul mi-a atras atentia cel mai tare :D

    RăspundețiȘtergere
  6. O gramada de minunatii! Si eu imi doresc TFSI mult, dar nu stiu daca ar merge cu adevarat..pleopele mele sunt foarte uleioase si mi-e teama sa nu irosesc banii. Sa le folosesti cu placere pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  7. Va multumesc frumos, fetelor!

    Si eu iubesc rujul. Si rezista foarte bine!

    Milena, eu cred ca ar functiona si la tine TFSI. Eu am pleoape FOARTE uleioase si sunt moarta fara el, orice fard se strange in 2-3 ore. Nu m-a dezamagit niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  8. imi place rujul Chanel !

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa le folosesti cu placere. Tocmai mi-am cumparat si eu cele 2 pensule Essence si le ador, au perii atat de moi si isi fac treaba foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc!

    Ma bucur ca-ti plac. Si eu le-am folosit intens de cand le am :X

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim2:23 p.m.

    Imi poti spune ce nuanta este oja si creioanele, ambele Avon?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  12. Oja este Mystery Apricot iar creioanele Blackberry (cel inchis) si Golden Fawn (cel deschis.

    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere