Ce-am mai facut eu - partea I - Roma

Iarasi am disparut. Probabil nu se mai intreaba nimeni pe unde umblu caci dispar des :)) 

Ei bine, saptamana trecuta mi-am implinit un vis mai vechi - acela de a vedea Roma. A fost minunat, am avut 18-19 grade cand in tara ningea, am vazut o multime de locuri frumoase, am mancat bun si am facut puuutin shopping. Sunt locuri la care mi-am promis sa ma intorc. Am ales pentru voi cateva imagini, poate fa vac pofta de calatorii :)


Cat despre shopping, in vacante am un buget pe care imi place sa-l respect, si anume maxim 100 de euro, in general ma opresc inainte sa in depasesc. La MAC in Viena, acum 2 veri, m-a bufnit rasul la casa, alesesem (fara sa fac vreun calcul) produse de 98 de euro :)))


Am pus mana, intr-un final, pe mult doritul spray fixator pentru machiaj Urban Decay. Imi place la nebunie, face exact ce promite, numai ca eu il folosesc ziua si l-am luat pentru toata ziua. 
Celelalte doua produse... well, citisem despre Dior Forever fix cu 2 zile inainte sa plec aici si m-a traznit la aeroport ca trebuie sa pun mana pe el. Concealer-ul Dior Nude l-am luat la recomandarea tipei de la magazin si nu-mi pare rau, ma zgaiam la Estee Lauder Double Wear dar ea a zis ca acesta este mai bland cu pielea de sub ochi si se pare ca avea dreptate. E tare delicat. Nu stiu cum e Estee dar Dior e foarte ok.
Preturi:
Urban Decay All nighter - 23,5 euro
Dior Forever (nuanta 22) - 36 euro
Dior Nude Concealer (naunta 02) - 24 euro

Cam atat pentru astazi.

Va urma!

10 comentarii:

  1. ce frumos!!! cred ca trebuie si mie produsul acesta de la UD . Ma bucur ca te-am vazut! pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu ma bucur, in Baneasa cred ca am ajuns prea repede si am stat putin. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. vazand pozele, mi-ai facut un dor nebun de roma...de oricate ori as merge acolo, parca de fiecare data e altfel...astept si celelalte parti :D

    RăspundețiȘtergere
  4. ce frumos ! vreau si euuuu...

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow, sunt foarte incantata ca ai ales Forever, ai pus link catre mine, ce dragut. Iti multumesc! Pozele sunt superbe, you look beautiful!! Nu am fost niciodata in Italia dar mi-ar placea. Evident...!
    Cat despre acel spray de la Urban Decay nu am mai auzit de el si suna foarte interesant. Chiar mi-l doresc!
    O zi buna! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Not Beautiful Enough, cum sa nu vreau sa iau un fond de ten recomandat de una dintre primele bloggerite de beauty pe care le stiu eu? :)

    Multumesc frumos!

    Spray-ul il stiu de pe youtube, de la Fleur de Force, l-a prezentat printre favoritele anului 2011 si de atunci sufar sa-l am. Chiar e ff bun si cand spun bun sa ma ascultati, ca sunt maniaca pe produse care mentin machiajul toata ziua si am incercat multe :))

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce nuanta ti ai luat la fondul de ten Dior? Sa le folosesti cu placere! Asa pofta mi-ai facut de Roma,off eu abia la vara ajung in Italia :( Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  8. Aveam de ales intre 20, 22 si 30. 20 prea deschis, 30 prea inchis. Poate sunt si alte nuante intre astea doua dar acolo nu aveau decat 22. Sunt multumita de culoare, nu prea am nimerit culori aiurea la fondurile de ten (exceptie colorstay). Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim8:57 p.m.

    wow, tu stii ce semeni cu angelina jolie ?!!!!
    asil

    RăspundețiȘtergere
  10. oh, as vrea eu :) multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere