Golden Rose - Matte 06

Ce-mi place cel mai mult la ojele acestea: se usuca super repede, chiar si aplicate de doua ori. Nu trebuie sa astept deloc intre cele doua aplicari. In plus, am descoperit o baza care pare sa isi faca foarte bine treaba de "bonder". Dar inca e in teste... Cam asa arata Golden Rose Matte, nuanta 06. Si unghiile mele... e cale lunga pana vor arata din nou decent...

Seara buna!

7 comentarii:

  1. foarte frumoasa nuanta. De unde ai luat-o la 6 lei ca eu am luat-o cu 9.
    Si mie imi place ca se usuca foarte repede insa nu rezista foarte mult pe unghii si cand se ia sar bucati mari :( (cel putin asta mi s-a intamplat mie prima oara cand am purtat-o)

    RăspundețiȘtergere
  2. Krisztina8:30 p.m.

    Doamne, fetelor, cum puteti numi oroarea asta ca fiind ceva frumos?...zici ca sunt unghii din carton vopsit...serios, numai mie mi se pare asa ?

    RăspundețiȘtergere
  3. ALina, am luat-o de la metrou Universitate, intrarea de langa Cellini. Eu dau cu baza inainte si a rezistat decent. Nu stiu cum se comporta fara

    Krisztina, mie mi se pare ceva iesit din comun, in primul rand. Cand esti colectionara/maniaca incep sa te plictiseasca ojele normale, cauti chestii cat mai deosebite. De exemplu la inceputul anului imi placeau mult crapacioasele, pentru ca era una singura pe piata - OPI - (Alix Avien nu se punea), acum deja le detest pentru ca sunt pe toate drumurile si la toate marcile, de la cele la 3-4 lei pana la OPI.

    RăspundețiȘtergere
  4. Exaaact, cand deja te plicti de ceea ce ai, testezi ce este iesit din comun.

    RăspundețiȘtergere
  5. 6 lei :|? La mine costa 10 !!!! asta e nesimtire curata :(
    si chiar vreau sa le incerc ..
    arata foarte bine

    RăspundețiȘtergere
  6. ;)) eu am luat-o tot de la metrou Universitate dar de pe partea cealalta (iesirea spre Universitate)

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte tare :D. Nici nu stiam ca GR are oje mate :X.

    RăspundețiȘtergere