Daca asa arata o manichiura la salon....




Atunci ma felicit ca n-am calcat pana acum la salon in scop de unghii si ca nici azi n-am platit (voucher)...

Oja folosita: Starry Eyed de la Jessica. S-a uscat GREU, dupa o jumatate de ora am incretit-o incercand sa scot portofelul din geanta si acum, dupa o ora, s-a mai incretit pe-o unghie...

Asa-i ca detineti oje farmasi care arata mai bine decat aceasta? Intreb caci si eu am doua....

Cred ca le streg... am prea multe oje frumoase ca sa le las asa...

16 comentarii:

  1. Buna! Mai da niste detalii. Ce-ai patit, care-i treaba cu voucerul? Arata cam rau, dar daca ne explici, vom intelege ce si cum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pur si simplu a aplicat mult si prost. Nu vreau sa dau numele salonului pt ca voucherul a fost de spalat, coafat si manichiura, iar spalatul si coafatul mi-au placut foarte mult :D Consider ca manichiura era ceva extra (moca) in voucherul respectiv.

    Ah, le-am si sters intre timp pt ca una din ele se deteriorase rau de tot...

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu merg la Abbate 1 data pe luna si sunt multumita. Folosesc doar OPI si nu am avut probleme pana acum.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa stii ca eu am cam luat tepe cu voucerele. La un salon urma sa-mi fac pedichiura la vederea trecatorilor de pe trotuar (am plecat cand am vazut conditiile), la alt salon mi-au curatat doar un calcai si mi-au cerut pe lacul de unghii pe care mi l-au aplicat mai mult decat dadusem pe voucer, plus ca cuticulele erau pe jumatate indepartate. La ultimul voucer, desi oferta era de tratament cu parafina pentru maini si oja OPI, am primit oja Farmec si parafina s-a taiat de pe lista!!! A fost ciudat, cand le-am sesizat celor cu site-ul ce am primit din toata oferta, m-au sunat cei de la salon si tot ei s-au suparat. Poti sa crezi?? In plus, site-ul de unde am luat voucerul nu a lasat commenturile mele, poate cineva ar fi fost interesat sa le vada si sa stie la ce se poate astepta, deci sa poata alege daca cumpara sau nu voucer la acel salon. Cred ca nu trebuie sa treci peste intamplare fara sa spui unde ai avut voucerul, in acest fel noi ceilalti sa stim ce putem primi.Eu am scris despre aceste peripetii de fiecare data. In general ce pare a fi moca, sfarseste prin a costa ceva, fie si nervi!!!Sunt convinsa ca ti-ai facut niste unghiute minunate acum!! Ce culoare??

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. doaamne, dar ce era incepatoare? si eu cred ca ar trebui sa spui locul, sa stim si noi unde sa nu ne lasam banii. eu sunt enervata rau pe saloanele astea...platesc pt ceva si isi bat joc pur si simplu, de 6 ani, de cand ma epilez cu ceara si nu am gasit una care sa ma faca bine..inteleg ca am parul ff deschis la culoare, dar macar sa imi spuna "bai nu am cum sa te fac bine"sau sa ceara mai mult...sau eventual sa isi faca naibii treaba ca lumea.. unghiile mereu in oblic, oja data ca naiba, tuns cu picioarele.. ce e asa greu?

    RăspundețiȘtergere
  7. Atunci cand lucreaza cu voucere, saloanele isi primesc banii de la inceputul campaniei si pana vine randul fiecarui cumparator de voucer sa beneficieze de serviciul platit uita ca au luat banii si au sentimentul ca presteaza de mila! Daca ati citi commenturile de pe siteurile de gen ati ramane surprinse. Sunt multi nemultumiti. Eu am scris niste commenturi la fiecare teapa luata. La unele eticheta ar fi fost FUGITIIIIIIIII!!!!!
    Alexandra, prestatia este platita integral fie ca iti iau tot parul sau nu!!!Asa ca ce te miri??!! Si la final banuiesc ca n-ai uitat sa fii draguta, asa ca de ce sa-ti spuna ca nu te pot face corespunzator?! Glumesc, desigur!

    RăspundețiȘtergere
  8. Vai de mine!! :O :O Cum sa mergi la salon la manichiura si sa te faca cu oja pana la falange? Cum??
    Am ramas socata, nu ma luati in seama :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Ca te dau cu oja pana la falange e cum e , dar sa si platesti pentru asta e culmea! Anais a considerat ca fiind bonus n-ar trebui sa se planga, eu consider dimpotriva, bonus ar fi fost sa nu-i faca nimic, asa s-a umplut de nervi!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc pentru comentarii, fetelor...

    Pana la urma tot china glaze holo m-a scos din necaz pt ca am lasat ungiile pe ultima suta si numai holo se putea usca in 2 minute si facand si altceva in acelasi timp... un singur strat, desigur, dar a aratat frumos

    Salonul este La Mignonne de pe B-dul Traian si, repet, la par a fost super-super.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumim pentru semnalizarea salonului cu pricina. Trebuie sa avem grija unde mergem! O duminica placuta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  12. wow zici ca le-am facut eu :)))

    RăspundețiȘtergere
  13. Bine ca ai precizat salonul, eu zic sa luam atitudine, fetelor, putem incerca sa schimbam ceva in ceea ce priveste serviciile execrabile care ni se ofera in schimbul banilor munciti de noi, eu am trecut cu vederea de fiecare data cand am patit-o, cu gandul ca nu voi mai merge in locul respectiv data viitoare, insa nu mai am de gand sa stau pasiva, imi voi cere banii inapoi pe fiecare produs sau serviciu care nu corespunde cu descrierea initiala si voi da vestea mai departe ... :P
    Va pup!!

    RăspundețiȘtergere
  14. In intamplari de genul asta , unirea face puterea, deci trebuie sa spunem toate de fiecare data cand ni se intampla sa primim altceva decat am platit. Macar de gura noastra sa-si faca treaba cum trebuie, daca din constiinta, nu!!! Simona, ai dreptate luand atitudine vom fi aparate de indolenta comerciantilor incorecti! Si important, daca stii ceva(cititorule de blog), da mai departe, nu stii pe cine poate ajuta!

    RăspundețiȘtergere