Cosmobeauty - sa vedem ce-o sa vedem


Dupa cum va anuntam acum ceva timp in weekend (6-8 mai, de la 10.00 la 18.00) avem Cosmobeauty la Sala Palatului.

Am avut grija sa retin majoritatea notificarilor din partea organizatorilor si mai jos va voi prezenta (o parte din) ce puteti vedea/castiga la Cosmobeauty.

In primul rand cei de la Fontana Contarini vor organiza un concurs la care se poate castiga un beautycase in valoare de 500 €. Nu stiu daca acest concurs este pentru profesionsiti sau pentru toata lumea, nu am primit informatii in acest sens.

Cei de la Buzz Impex va asteapta cu tratamente cosmetice gratuite anti-aging pentru revitalizarea si reintinerirea fetei, gatului, decolteului - AGELESS tratamente cu oxigen presurizat.
Bio-Cosmetics si Charme D'Orient va ofera produse de machiaj organice certificate fara parafine, parabeni, PEG, silicon, coloranti, conservanti si parfumuri sintetice, lacul de unghii HAPPY NAILS, care nu contine formaldehide nocive, camfor, toluen si ftalati, produse de ingrijire, cadouri, seturi cadou si multe altele.

Pe Contrast Impex ii stiti cu siguranta. Ei ofera (si) produse profesionale de ingrijire la preturi decente. Mie-mi place oferta lor si ii vizitez de cate ori am ocazia.

Si daca ati mai vizitat genul acesta de expozitii ii stiti cu siguranta si pe Malu Wilz, la standul lor am platit eu cel mau mult pe o pensula - 32 de lei, pensula de eyeliner ;)) Dupa ce am cumparat pensula nu m-au mai pasionat gel linerele. Cool, nu? Dar pensula e super.


Sofar Farmaceutici, Tordai Hair Cosmetics si Nail Secrets... in notificarea despre participarea lor am remarcat Kallos. Asadar, doritoarele de Kallos, nu ratati!


S.C. Noring Import Export SRL este unic importator si distribuitor al produselor NAIL SYSTEMS INTERNATIONAL si SPARITUAL in Romania, produse profesionale de manichiura si pedichiura de origine americana. Sparitual am cautat la un moment dat pe net. Au culori tare interesante iar Nail Systems International au niste produse de ingrijire a unghiilor tare tentante.
Ce mai avem... Lipsap Milano - produse profesionale pentru par, Beauty Box SRL ofera brandurile Skeyndor, Fudge, Beauty Nails si Trind, si mai gasim si produse profesionale tot pentru par marca Technique. De toate acestea eu n-am auzit ca-s muritoare de rand, nu lucrez la salon si nici nu frecventez prea des dar poate ati auzit voi si sunteti interesate.

De la Beauty Supply vreau sa plec acasa macar cu o oja Zoya - imi doresc de mult timp sa le incerc. Culorile sunt dementiale!
Asta daca voi gasi si altceva in afara de roz, roz pal si roz inchis, cum mi s-a mai intamplat.

N-am primit nimic despre distribuitorii de China Glaze, Orly si Farmasi si nici despre Top Line, cei ce distribuie OPI... Dar sper ca vor fi prezenti.


Cam atat am adunat eu despre Cosmobeauty. Sper sa va fie de folos. Eu voi merge duminica. Ne vedem acolo!

4 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine ca ai detaliat despre ce se va intampla in mare, la Cosmobeauty. Chiar eram curioasa pentru ca si eu as vrea sa vin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu abia astept sa trec sambata pe acolo! Tu cand te duci?

    RăspundețiȘtergere
  4. Duminica merg, cam pe la 14.30 ca sambata seara am o nunta si nu cred ca-s "vie" mai devreme :)

    RăspundețiȘtergere